FOTBAL  »  Superliga  »  BECALI ACUZĂ CFR CĂ VA CÎŞTIGA LA PIATRA NEAMŢ PE MÎNA ARBITRILOR

Becali: "Hoţiile continuă!"

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Aurelian Bogaciu, arbitrul meciului Ceahlăul - CFR, transmis diseară de Antena 1, e acuzat că e omul de casă al clujenilor

Ceahlăul - CFR e meciul de care Steaua îşi leagă speranţele că va putea recupera din distanţa faţă de liderul Ligii I. Ieri însă, Gigi Becali a luat foc împotriva delegării lui Aurelian Bogaciu la întîlnirea de sub Pietricica. "Nu vreau să declar prea multe despre acest lucru pentru că văd că ei continuă cu hoţiile şi cu furturile. Am mai spus-o şi repet, au făcut scandal după partida din Ghencea pentru ca ei să-şi pună arbitrii meci de meci", a declarat ieri Becali.

Şi preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a arătat cu degetul înspre arbitru. "Delegarea lui Bogaciu nu e cea mai potrivită, avînd în vedere că are antecedente cînd vine vorba de a favoriza CFR-ul. Şi Porumboiu s-a plîns de el, la meciul direct cu ei, şi s-au mai plîns şi alţii. Vom vorbi mai multe la finalul partidei", a spus Ştefan.

"Mi-e frică de faptul că va fi al zecelea meci în care vom fi furaţi de arbitri. Cei care ne-au dezavantajat pînă acum nu au fost sancţionaţi. Practic, nu mai este o competiţie corectă, în condiţiile în care CFR-ul a beneficiat pînă acum, în majoritatea cazurilor, numai de arbitraje favorabile", a adăugat şi Viorel Mestecăneanu, preşedintele CA al nemţenilor.

"Bogaciu la meciul CFR-ului? E o glumă? Nu e? Mama ta, Doamne!, pe altul chiar nu găseau? De-acum mi-e clar ce se întîmplă"
Adrian Porumboiu

"Am aflat de pe Internet"
Iuliu Mureşan le-a oferit ieri replica lui Becali, Ştefan şi Porumboiu. "Glumă a fost arbitrajul lui Tudor în Ghencea. Apoi, de delegarea lui Bogaciu am aflat vineri seara, de pe Internet. Să mai tacă din gură Gigi Becali, că spune numai prostii", a spus Mureşan.

Kosovo pentru Andone!
Tehnicianul CFR-ului nu a reuşit niciodată pînă acum să învingă la Piatra-Neamţ ca antrenor! În 11 meciuri, Andone a obţinut doar 3 remize sub Pietricica, fiind învins de 8 ori. "Fălcosul" este cel care a spus în 1999 că la "Piatra-Neamţ este o altă lume şi se joacă un alt fotbal. Parcă ar fi Kosovo!".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Nationala
Scenariu exploziv lansat în direct » Selecționerul pe care FRF ar vrea să-l pună pe bancă la Euro U21
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Campionate
Noua jurnalistă-oracol » A prezis scorul final și marcatorii: „Dacă apar cu un Ferrari, să nu vă mirați!”
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!
Superliga
Lista de transferuri pregătită la Rapid pentru mercato de iarnă » Primul nume GREU: „decar” de la Euro 2024!

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (124)
 •  15 Martie 2008, 23:16

mai hotz ca tne nu exista in lumea asta ma machidon imputzit .. scarba dreq... o sugi de la urziceni si de la cluj..

 •  15 Martie 2008, 23:01

HOTUL STRIGA "hotii!"....si de PASTI va sparge ouale lui Radoi pt o "varza a la Cluj"

 •  15 Martie 2008, 19:31

bai Alecule esti un dobitoc, la fel ca si dibitocu ala de cioban al vostru. unde vezi tu unguri la conducerea ligii ori a federatiei? va acoperiti neputinta cu declaratii nationaliste de doi bani, niste aberatii de prost gust si ca orice aberatie, fara sens. chiar nu puteti intelege ca FOTBALUL e un SPORT. SUNTETI O ADUNATURA DE OI PROASTE , manate de un ciobamn olingofren . RUSINE SA VA FIE

Vezi toate comentariile (124)
Comentează