FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, AZI, 20:20, ANTENA 1, GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Becali, MM şi Stoichiţă aleg împreună titularii pentru meciul cu Vaslui » Trei creiere pentru 11 jucători!

Articol de - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 aprilie 2012 22:33

Echipa Stelei seamănă acum cu un puzzle. Trei oameni fac şedinţe înaintea fiecărei partide şi stabilesc cine joacă, patronul avînd drept de veto în discuţii

Stoichiţă e antrenor în proporţie de 33,33 la sută. Asta rezultă din felul în care Steaua e condusă acum din punct de vedere tehnic. Mihai Stoica a explicat cu exactitate cum sînt aleşi titularii pentru partida cu Vaslui, ca şi pentru celelalte jocuri din finalul sezonului: "Echipa o face Mihai Stoichiţă, dar el ne explică mie şi patronului ce gîndeşte despre fiecare chestie. Dar aşa am făcut şi cu Olăroiu, şi cu toţi cu care am mai colaborat. Eu, sincer, prefer să nu ştiu echipa înaintea unui meci, dar acum am avut o înţelegere să participăm toţi trei la aceste şedinţe".

Democraţia tactică se opreşte o dată cu intervenţia lui Becali. Patronul l-a cerut pe Mihai Costea titular astăzi, împotriva moldovenilor, şi a fost clar: "Ăsta e ordinul meu!". MM crede că şedinţele în care se stabilesc echipa de start şi schimbările sînt bune: "Cînd eram la Urziceni, în timpul unui meci cu U Cluj am observat că fundaşul lor stînga era slab şi i-am zis lui Petrescu. Dan mi-a spus că n-are ce face, fiindcă n-are jucător de viteză pentru partea aia. Eu i-am zis să-l bage pe Stancu pe partea aia şi pe Bilaşco vîrf. A făcut aşa, am cîştigat şi după meci Petrescu s-a dus la Bucşaru; "Uite, mă, ce idee bună mi-a dat ăsta!".


"Nu e nici un ordin ca Mihai Costea să fie titular! Echipa o face antrenorul, care se consultă cu noi, cei din staff"
Mihai Stoica, manager Steaua

N-au ales fundaşul dreapta
Tridentul tehnic Becali-Stoica-Stoichiţă are de făcut o alegere pentru partea dreaptă a apărării, o zonă în care va acţiona, probabil, Sînmărtean. Stoichiţă încă nu ştie ce va face. "Poate să fie Bicfalvi, dar şi Martinovici. Asta chiar nu ştiu, n-am hotărît nimic!", a răspuns antrenorul la DigiSport.

Stan a plătit că a rupt convenţia
Gigi a povestit că şi cu Ilie Stan a avut o înţelegere de genul celei pe care o are cu Stoichiţă, adică una care-i dădea dreptul să se implice în alcătuirea echipei. Dar vechiul antrenor n-a respectat-o şi a plătit. "Şi dacă îmi cîştigă meciul, antrenorul pleacă dacă nu face cum vreau eu!" e principiul pe care l-a anunţat Gigi după ce l-a dat afară pe Ilie. Stoichiţă e mai atent: "Ce rost ar avea să încerc să-l schimb eu pe patron? Şi oricum n-aş putea să fac aşa ceva".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Superliga
Răzvan Oaidă a semnat în Superliga și se bate la titlu! Contract pe doi ani pentru fostul mijlocaș de la FCSB și Rapid
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
„Cutremur” la gigantul din Seria A! Și-a dat afară antrenorul după 4 etape: „Decizie în interesul clubului” » Cine e favorit să fie numit în locul lui
Campionate
„Cutremur” la gigantul din Seria A! Și-a dat afară antrenorul după 4 etape: „Decizie în interesul clubului” » Cine e favorit să fie numit în locul lui

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (18)
1745flo
1745flo  •  20 Aprilie 2012, 12:26

creiere ca creiere..., da uitati-va ce fetze, Borcea pe langa astia e ...Leonardo DiCaprio!

ciocaneanu
ciocaneanu  •  20 Aprilie 2012, 10:59

Sa nu mori de ris? Lipseste MM ca sa faca una-n trei. Mai mari mocofani ca in Ghencea, greu de gasit. Parca-s agenti de circulatie!

mirrorman
mirrorman  •  20 Aprilie 2012, 10:56
Postat de tatutzu pe 20 Aprilie 2012, 09:09

Informaţie total eronată. Sunt MAXIM DOUĂ CREIERE. Becali nu are aşa ceva. Iar referitor la ceilalţi doi, sunt în dubii

Bine,daca aduni si o parte din peluza...poate reusesti sa ajungi la trei!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează