FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

EXCLUSIV A confirmat negocierile cu patronul: „Ambele părți vrem să continuăm”

Bernd Storck și Elias Charalambous / Foto: Imago Images
Bernd Storck și Elias Charalambous / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 13:34 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 14:39

Bernd Storck, 61 de ani, a confirmat faptul că este aproape de a semna noul contract cu Sepsi, după etapa cu FCSB (2-2), oferind detalii despre viitorul său.

Bernd Storck (61 de ani) a reușit, alături de Sepsi, să pună piedică liderului Ligii 1, FCSB, scor 2-2, miercuri seară la Sfântu Gheorghe. Antrenorul german este aproape de a semna prelungirea acordului cu Sepsi, așa cum patronul Laszlo Dioszegi a deconspirat pentru GSP.ro, în preziua partidei.

Gigi Becali îi face o ofertă premium: „Îi dau 500.000 de euro”
FCSB
Gigi Becali îi face o ofertă premium: „Îi dau 500.000 de euro”

15mii de euro este salariul lunar al lui Bernd Storck la Sepsi

Bernd Storck confirmă negocierile avansate cu Sepsi: „Veți vedea! Vrem să continuăm"

După confruntarea cu FCSB, chestionat de reporterul GSP vizavi de semnarea noului angajament, tehnicianul covăsnenilor a replicat relaxat:

"(zâmbitor) Veți vedea, veți vedea! Suntem în negocieri, în contact, ambele părți vrem să continuăm, vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe.

Nu este prima oară când spun că mă simt foarte bine în România, mă simt foarte bine. Oamenii sunt foarte amabili, ajută, am atmosferă foarte bună, profesionistă.

Fanii sunt alături de echipă. Facem o treabă bună împreună. Merităm să fim în top 6. Da, am fost un pic norocoși să fim în play-off, dar ați văzut și contra FCSB că merităm, că suntem competitivi în meciurile tari.

Înscriem mult, printre cele mai multe goluri din ligă, sper să continuăm pe această linie”.

Laszlo Dioszegi vrea neapărat ca Bernd Storck să continue la Sepsi: „Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii"

Patronul roș-albilor a mărturisit că a ajuns la un acord de principiu cu Bernd Storck și reprezentanții germanului pentru a continua contractul, scadent în vara 2024.

"Sută la sută. Am discutat, am convenit... Săptămâna asta, semnăm actele. Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii (n.r.- Storck și reprezentanții săi). Am considerat, împreună, că este drumul cel bun, sperăm să fie de bun augur", a comentat Dioszegi pentru GSP.ro înaintea duelul cu FCSB.

Storck este singurul component al echipei pentru care Sepsi a depășit plafonul salarial de 10.000 de euro/lună impus de către gruparea din Sfântu Gheorghe. Conform informațiilor GSP.ro, confirmate și de oficialii grupării, atunci când a sosit în iarnă la Sepsi, neamțul de 61 de ani a fost convins cu un salariu lunar de 15.000 de euro.

VIDEO Sepsi - FCSB » Rămâne Bernd Storck pe banca covăsnenilor și din vară?

Citește și:

Dialog tare Hagi-Marica: „Cipri, o să vezi!” / „Hai, mă Gicane, chiar așa?!”
Farul - Rapid 3-1
Dialog tare Hagi-Marica: „Cipri, o să vezi!” / „Hai, mă Gicane, chiar așa?!”
Două vedete din Liga Florilor își iau cetățenia și vor juca la EURO pentru România! » Variantă după retragerea Cristinei Neagu
ROMÂNIA
Două vedete din Liga Florilor își iau cetățenia și vor juca la EURO pentru România! » Variantă după retragerea Cristinei Neagu

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  25 Aprilie 2024, 21:48

Mult succes!:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează