FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 1-4

Bernd Storck dezvăluie cum l-a bătut pe Hagi + Ce spune despre prelungirea contractului

Bernd Storck (61 de ani), antrenorul lui Sepsi
Bernd Storck (61 de ani), antrenorul lui Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2024 22:17 / Actualizat vineri, 03 mai 2024 23:53

Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, va avea discuții în zilele următoare cu patronul, Laszlo Dioszegi, despre contractul său și despre transferurile pentru sezonul viitor.

Bernd Storck era în al nouălea cer după fluierul final al meciului cu Farul, de la Constanța. Echipa lui tocmai câștigase de-o manieră categorică, 4-1, în fața campioanei precedentei ediții de campionat și a explicat, printre altele, care a fost cheia reușitei.

6 lucruri care nu s-au văzut la TV în șocul Farul - Sepsi 1-4 » Ultrașii l-au luat la țintă pe comentator, scaune eliberate la pauză și nervi pe banca tehnică!
FARUL - SEPSI 1-4
6 lucruri care nu s-au văzut la TV în șocul Farul - Sepsi 1-4 » Ultrașii l-au luat la țintă pe comentator, scaune eliberate la pauză și nervi pe banca tehnică!

Bernd Storck, euforic: „Nu le-am dat nicio șansă”

”Sunt foarte fericit de cum am arătat. Nu le-am dat nicio șansă. Am câștigat în primul rând pentru că nu i-am lăsat să-și facă jocul obișnuit. Am vrut foarte mult să câștigăm, am și arătat asta pe teren.

Și după 1-0, și după 2-0, și după 3-0 noi am continuat să jucăm. Am știut în fiecare moment ce avem de făcut”, a explicat tehnicianul german lecția pe care i-a servit-o lui Gică Hagi chiar în casa lui.

Bernd Storck vorbește despre contract și transferuri

Storck s-a referit și la hattrick-ul lui Safranko, înainte de a vorbi despre contractul său și despre planurile pentru sezonul viitor: „E uimitor nu doar pentru el, ci și pentru echipă, că ne-am creat aceste șanse. Mă bucur pentru el. Nu prea marcase, merită aceste goluri”.

Despre situația sa, antrenorul german a spus: ”În aceste momente sunt în negocieri cu clubul, vedem în zilele următoare. Vom discuta și despre transferuri, să vedem ce putem aduce”.

Bernd Storck, după 2-2 cu FCSB: „Facem o treabă bună împreună”

Storck confirmase deja, după 2-2 cu FCSB, că e aproape de a semna un nou contract. „Veți vedea, veți vedea! Suntem în negocieri, în contact, ambele părți vrem să continuăm, vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe.

Nu este prima oară când spun că mă simt foarte bine în România, mă simt foarte bine. Oamenii sunt foarte amabili, ajută, am atmosferă foarte bună, profesionistă. Fanii sunt alături de echipă. Facem o treabă bună împreună”, spunea la vremea respectivă fostul jucător al Borussiei Dortmund.

Am mai jucat bine, dar ne-a lipsit norocul. Altădată am pierdut în ultimul minut, acum am reușit această victorie uimitoare
Bernd Storck, antrenor Sepsi

VIDEO. Louis Munteanu sfătuit de Pițurcă să nu se ducă la FCSB: „După trei etape e tras pe linie moartă! 75 la sută așa se va întâmpla, nu e pe viziunea lui Becali”

Mai puteți citi:

Dani Coman dezvăluie TREI cluburi cu care tratează: „Rapid? Dacă-mi oferă 50.000 de euro pe lună...”

Farul - Sepsi, ÎNTRERUPT din cauza scandărilor xenofobe!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează