FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

A comentat transferul lui Mazilu la Brighton: „Pentru Hagi e o afacere excelentă. Pentru jucător nu e cea mai bună soluție”

Adrian Mazilu/ foto: Raed Krishan (GSP)
Adrian Mazilu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 07:38 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 09:48

Transferul lui Adrian Mazilu (17 ani), extremă dreapta) de la Farul la Brighton a fost analizat de Bogdan Cosmescu, comentator Orange Sport și Prima Sport.

Mazilu a fost vândut la echipa din Premier League pe 3 milioane de euro și se va alătura lotului antrenat de Roberto De Zerbi în ianuarie 2024. Cosmescu e de părere că lui Adrian îi va fi extrem de greu să se impună la Brighton, concurența fiind uriașă.

De la 9 la 12! FRF anunță o schimbare importantă în Liga 1: „Cinci cluburi au votat împotrivă”
REGULĂ
De la 9 la 12! FRF anunță o schimbare importantă în Liga 1: „Cinci cluburi au votat împotrivă”

Bogdan Cosmescu, despre transferul lui Mazilu la Brighton: „Afacere excelentă pentru Hagi”

„Va fi foarte complicat. Sper din tot sufletul meu să reziste. Va merge la tineret, la under. Acolo e o concurenţă teribilă. Academiile engleze gem de jucători buni, din toate colţurile lumii. Nu-i va fi deloc uşor.

Va fi foarte complicat. Sper din tot sufletul meu să reziste. Va merge la tineret, la under. Acolo e o concurenţă teribilă. Academiile engleze gem de jucători buni, din toate colţurile lumii. Nu-i va fi deloc uşor.

Tare mi-e teamă că-i va fi extrem de greu. Hagi i-a simţit talentul şi l-a protejat. Acolo nu te protejează nimeni. La academia lui Brighton sunt jucători de peste tot. Nu te protejează nimeni. Trebuie să fie puternic şi să progreseze”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

„Nu i se vor da foarte mari șanse lui Mazilu”

Bogdan Cosmescu a continuat în aceeași notă: „Din păcate pentru Mazilu, suma de transfer a fost mică pentru Brighton. Pentru Guler s-au dat 20 de milioane de euro (n.r. - Real Madrid l-a luat pe mijlocașul Arda Guler, 18 ani, de la Fenerbahce cu 20 de milioane de euro). S-au investit prea mulţi bani ca să nu-i dea şanse.

Trei milioane nu înseamnă nimic pentru ei. Dacă iau 10 jucători la trei milioane - 30 de milioane de euro cheltuite - şi unul dintre ei ajunge să joace în Premier League, şi-au scos banii. Dacă ajung doi, deja e şmecherie. Nu i se vor da foarte mari şanse. Suma nu e atât de mare cât să-i oblige”

Citește și:

Sportivi în loc de stewarzi, la FCSB - Dinamo pe Ghencea. Anunțul făcut de conducere
FCSB - DINAMO
Sportivi în loc de stewarzi, la FCSB - Dinamo pe Ghencea. Anunțul făcut de conducere
Lege anti-Voluntari? Anunț important pentru suporteri: prețuri plafonate pe stadioanele din România
DECIZIE
Lege anti-Voluntari? Anunț important pentru suporteri: prețuri plafonate pe stadioanele din România

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
arnautull
arnautull  •  14 Iulie 2023, 13:39

ce analiza docta, apropos, ai facut vreuna de un leu in fotbal? am spus IN nu de la fotbal. Ma uimeste cati isi dau cu parerea si cate stiu unii pe care daca-i incalti cu ghete fac entorsa si pe covor in sufragerie, ei saracii fiind calificati sa numere cornere si sa anunte schimbari. Te cconvingi de asta ascultandu-i cand comenteaza sau cititn snoave d-ale lor pe aici

johny2003
johny2003  •  14 Iulie 2023, 12:30
Postat de VanBasten pe 14 Iulie 2023, 11:07

Intelesesem din primul paragraf, gesepe. :))))))) "Va fi foarte complicat. Sper din tot sufletul meu să reziste. Va merge la tineret, la under. Acolo e o concurenţă teribilă. Academiile engleze gem de jucători buni, din toate colţurile lumii. Nu-i va fi deloc uşor. Va fi foarte complicat. Sper din tot sufletul meu să reziste. Va merge la tineret, la under. Acolo e o concurenţă teribilă. Academiile engleze gem de jucători buni, din toate colţurile lumii. Nu-i va fi deloc uşor."

De ce superi papagalii?!? Vrei sa primesti galben?!)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează