FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Boştină aştepta demisia lui Badea: ”Dacă nu pleca el, preferam să rămîn la echipa a doua”

Boştină a revenit la antrenamentele primei echipe
Boştină a revenit la antrenamentele primei echipe

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 16:00

Conflictul dintre cei doi a cîntărit serios în înlăturarea antrenorului de la echipă


Ionuţ Badea şi-a dat ieri demisia din funcţia de antrenor al Universităţii Cluj, forţat fiind de finanţatorul Florian Walter. Omul cu banii de la echipă i-a impus tehnicianului să-l reprimească la antrenamente pe Gabi Boştină, lucru cu care acesta nu a fost de acord. De astăzi, Boştină a revenit la antrenamentele primei echipe, dar sub comanda noului antrenor, Claudiu Niculescu.

"Am primit şi eu o hîrtie oficială să mă prezint la antrenamentele primei echipe. Dacă nu pleca Badea, preferam să rămîn la echipa a doua. El s-a folosit de un pretext foarte mic să mă îndepărteze. Eu am convenit de comun acord cu doctorul echipei să mă antrenez mai repede, de la ora 9:00 dimineaţa. Nu am făcut nimic de capul meu. şi pînă la urmă era vorba de o alergare uşoară de 10 minute. Vroia să scape de mine de multă vreme. A şi reuşit, dar pentru o scurtă perioadă", a spus Boştină.

A rămas fără banderolă în Antalya
Relaţiile au fost tensionate între Badea şi Boştină încă din turul campionatului şi au culminat în primul cantonament din Antalya, cînd mijlocaşului i-a fost retrasă banderola. "S-a vorbit mult şi pe marginea banderolei. Consider că mă recomandă cariera, munca pe care am depus-o la această echipă şi caracterul să fiu căpitan. A zis că nu m-am prezentat la micul dejun. Eu nu am mers în viaţa mea la micul dejun la nici o echipă pe unde am activat. Am 34 de ani şi ştiu să am grijă de mine. Poate că nu vreau să mă îngraş", a precizat jucătorul Universităţii.

"Pe domnul Walter l-am anunţat în ziua în care s-a întîmplat că l-am trimis pe Gabi Boştină la echipa a doua, însă a doua zi lucrurile nu au mai fost la fel din punctul dînsului de vedere. Mă simt ca un profesor de şcoală care devine vinovat că un elev a chiulit. Un profesor care mai apoi este urecheat de directorul şcolii!"

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  16 Martie 2012, 16:00

BAAA!!! SUNTETI ORBI!?!? BADEA NU E ANTRENOR DE LIGA 1!!! NU VEDETI CE REZULTATE AVEM! MAI MULTE EGALURI DECAT TOATA LIGA, PRIMIM GOLURI DUPA CE CONDUCEM SI SUNTEM PE NICAIERI IN CLASAMENT DATORITA ULTIMELOR 7 MECIURI DE RAHAT FACUTE DE ECHIPA!

mihnea80
mihnea80  •  16 Martie 2012, 13:34

Pacat ca a plecat Badea, e un antrenor bun.

doru_gaz
doru_gaz  •  15 Martie 2012, 20:35

Walter se adauga sirului de pseudospecialisti in fotbal , al patronilor care se cred si antrenori si intra astfel intr-un cerc "elitist" avandu-l capitan pe Becali si membrii pe Porumboiu si Nicolae de la Astra . Gestul lui de a da dreptate jucatorului este incalificabil si ma bucur foarte mult ca antrenorul Badea nu a cedat si si-a prezentat demisia . Ar putea sa faca gestul asta si altii dar demnitatea e o floare rara in tara noastra ! Sper ca timpul sa-i arate d-nului Walter ca a gresit .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează