FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - INTER, AZI, 15:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Boştină vine gratis la Craiova

Gabriel Bostina, Bostina, Dinamo
Gabriel Bostina, Bostina, Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Mijlocaşul de 32 de ani termină contractul cu Dinamo şi ar accepta propunerea lui Trică de a semna pe două sezoane cu Ştiinţa

Abia instalat în funcţia de manager sportiv, Eugen Trică a dat două lovituri: l-a convins pe bulgarul Valentin Iliev să continue şi din vară la Craiova şi a obţinut promisiunea lui Gabriel Boştină că va parafa un angajament cu Universitatea pînă în iunie 2012!

Acordul lui Boştină cu roş-albii expiră luna viitoare, iar şefii din Ştefan cel Mare nu i-au făcut nici o propunere să rămînă printre "cîini" şi sezonul următor. "S-a înhăitat cu «Prinţul» Cristea, cu Zicu şi cu ceilalţi «dezertori», cum să ne rugăm de el să rămînă?!" a fost argumentul oficialilor dinamovişti.

Surse autorizate afirmă că Gabi le-a făgăduit oltenilor că va veni în Bănie, însă a pus o condiţie: "Lăsaţi-mă întîi să văd dacă găsesc ceva în străinătate! Craiova mă tentează ca perspective sportive, «afară» însă aş putea cîştiga mai mulţi bani". La Dinamo, Boştină are un salariu stagional de 150.000 de euro, Ştiinţa i-ar oferi tot atît, plus o primă de instalare.

CV
Gabriel Boştină
- a jucat la 3 echipe în Liga I: Oţelul (1999-2002), Steaua (2002-2007), Dinamo (2007-2010)
- a strîns 269 de meciuri şi 21 de goluri în Liga I
- are 49 de partide şi două goluri în cupele europene
- a cîştigat 3 trofee, toate cu Steaua: două titluri (2005, 2006) şi o Supercupă (2006)

"Iancu doar mănîncă şi îşi dă cu părerea"
Alba Iulia. Dupa ce Marian Iancu a sugerat că Alba Iulia s-a dat la o parte în meciul cu CFR Cluj (2-3), antrenorul Unirii, Blaz Sliskovici, i-a replicat finanţatorului de la Poli: "Sînt unii care stau şi mănîncă, apoi iar mănîncă şi dupa aia îşi dau cu părerea la televizor. Toţi sînt experţi, dar cînd e vorba să muncească, să facă ceva, nu o fac".

Asaltaţi cu oferte
Oţelul. Dorinel Munteanu spune că mai mulţi elevi ai săi au oferte interesante atît din Liga I, cît şi din străinătate, dar susţine că vor pleca maximum doi fotbalişti. "Au venit multe propuneri de transfer la club pentru jucătorii noştri, dar la anul vrem să ne calificăm în Europa şi nu vor pleca mai mult de doi fotbalişti", a spus antrenorul Oţelului. (Sorin Gheorghe)

Semedo îl contrazice pe MM
Urziceni. După ce Mihai Stoica a spus că ialomiţenii nu mai au nici o şansă la titlu, Antonio Semedo spune că "lupii din Bărăgan" vor să cucerească din nou campionatul. "Noi vrem mai mult decît MM. Dacă el a spus că ne luptăm pentru locul 2, atunci noi spunem că ne dorim să evoluăm din nou în grupele Ligii Campionilor. Iar acolo se ajunge direct doar dacă luăm campionatul", a spus portughezul. (George Şeitan)

"Sînt cu mintea în altă parte"
FC Braşov. Antrenorul Viorel Moldovan spune că situaţia contractuală a mai multor elevi ai săi îl nemulţumeşte: "E greu să-i motivez pe jucători. Unii sînt la final de contract şi se vede asta la antrenamente, dar şi în meciurile oficiale. Sînt cu mintea în altă parte. Nu-mi convine deloc asta, dar trebuie să strîngem cît mai multe puncte pînă la final. Mergem la Urziceni să nu plecăm de acolo cu mîna goală". (Deak Istvan)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Liga 2
Nicolae Dică, demis de FC Argeș: un nou mandat ratat pentru antrenor
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
Stranieri
Horațiu Moldovan, prestație perfectă în Serie B » Portarul român, cel mai bun om al echipei
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”
Superliga
„Don Juan să nu-mi dea mie lecții!” » Dorinel Munteanu nu se dezice și le dă o replică tăioasă analiștilor care l-au criticat pentru incidentul cu Maftei: „Doar atât îi spun lui Vochin!”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (12)
 •  01 Mai 2010, 19:16

bostina e din mehedinti de la Gura-Vai.....

 •  01 Mai 2010, 15:54

Cum sa vina Bostina sa joaca la noi, in liga a 2-a! Echipa din Severin e retrogradaa, e clar pentru toata lumea, chiar astazi am furat-o de la Curtea de Arges!!

 •  01 Mai 2010, 13:34

realizeaza-ti visul din copilarie, Urziceni sau Cipru nu inseamna nimic vei ramane in istoria Craiovei cu siguranta.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează