FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bourceanu are rinichii inflamaţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2011 19:41

Bourceanu a reuşit ieri să elimine piatra de la rinichi, dar are o infecţie la vezica urinară. El va fi totuşi apt pentru partida din etapa viitoare, contra Ceahlăului


Ilie Stan a primit ieri o veste bună. Problemele de sănătate ale lui Alexandru Bourceanu nu sînt unele grave, iar mijlocaşul roş-albaştrilor va fi apt pentru partida cu Ceahlăul, de la Piatra-Neamţ, de duminica viitoare.

După un nou set de analize efectuat ieri, căpitanul Stelei a fost liniştit de medici. El a eliminat deja piatra pe care o avea la rinichi, şi din cauza căreia a suferit o colică renală marţi noapte, însă mai are nevoie de două zile de odihnă pentru a putea să se antreneze din nou normal. Cel mai probabil, Bourceanu va reveni alături de restul lotului începînd de luni.

Bourceanu nu a scăpat însă în totalitate de problemele medicale: el are în continuare rinichiul stîng umflat, la fel ca şi căile urinare, dar şi o infecţie a vezicii urinare. Datorită tratamentului pe care-l urmează, fotbalistul de 26 de ani nu mai are dureri de spate, care apăruseră din cauza problemelor de la rinichi.


17 meciuri ca integralist are Bourceanu de la sosirea lui la Steaua. El a mai jucat un meci din postura de rezervă şi a fost suspendat o etapă, cu Sportul

Le-au luat sînge pentru analize
Jucătorilor Stelei li s-a recoltat ieri sînge pentru analize complete, iar în funcţie de rezultatele care vor fi primite de la Medsana în zilele viitoare, jucătorii vor avea parte de program individualizat. "Vom urmări gradul de oboseală al fiecărui jucător, mai ales că urmează partea finală a sezonului", au spus cei din Ghencea. În perioada 19 noiembrie - 18 decembrie, Steaua va avea 7 meciuri.

Mîine, amical cu Mihăileşti
Steaua profită de pauza din campionat şi va juca mîine un amical. Adversara steliştilor va fi FC Argeş Mihăileşti, echipă care e pe locul 14, din 16 echipe, în Seria C3. Partida se va disputa pe terenul pe care Steaua se antrenează în cadrul bazei de la Mogoşoaia, va începe la ora 14:00 şi va transmisă în direct de sport.ro.

Obiectiv: minimum 13 puncte
Ilie Stan a dezvăluit ce calcule şi-a făcut pentru cele 5 etape pe care Steaua le mai are de disputat în finalul anului 2011: Ceahlăul, Braşov, Dinamo, CFR şi Voinţa Sibiu. "Să cîştigăm primele două şi ultimele două, iar cu Dinamo să nu pierdem, acesta e obiectivul nostru. Dacă vom face minimum 13 din cele 15 puncte, vom fi în grafic", a spus Ilie Stan.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”
Superliga
Nelu Varga, despre datoria de 60 de milioane de euro: „Mereu s-a vorbit de insolvență la CFR Cluj”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
trafalgar
trafalgar  •  11 Noiembrie 2011, 13:58

piatra de la drobul de sare din stana lui jiji

plischi
plischi  •  11 Noiembrie 2011, 07:36

intaritoarele, deh...

forumeer
forumeer  •  11 Noiembrie 2011, 05:33

Ma bucur ca incet, incet si-a revenit si o parte din accidentati: Tatu, Galamaz, Tatarusanu, Tibi Balan. Dar n-am vazut nimic despre Iliev si Prepelita(care mi se pare ca mai e suspendat doar cu Ceahlaul), care mai e situatia lor?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează