FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Bucuriile şi supărările lui Reghecampf după 1-0 cu U Cluj: ”Lăsaţi-ne să jucăm!”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 22:36

Reghecampf a vorbit după meci satisfăcut, dar şi nervos. Şi-a ţinut jucătorii la stadion încă 30 de minute, pentru un antrenament, şi a dat vina pe euforia post-Ajax pentru echilibrul surprinzător din jocul cu U.

- Domnule Reghecampf, vă mulţumeşte victoria cu 1-0 sau vă aşteptaţi la un succes mai clar?
- Tot ce mă interesa pe mine era să cîştigăm acest meci, să luăm punctele. Şi am obţinut pe merit exact ceea ce ne-am propus. Am condus jocul în permanenţă, dar au lipsit prospeţimea, viteza ca să facem diferenţa mai uşor.

- S-a simţit efortul din returul cu Ajax?
- Nu ştiu dacă efortul a fost de vină. Să ştiţi că nu e simplu, după un rezultat precum calificarea contra lui Ajax, să revii în Liga 1 şi să joci cu U Cluj. A fost greu să-i convingem pe jucători să fie concentraţi. Chiar şi aşa, am mai avut ocazii, Chiricheş şi Bourceanu au fost blocaţi în cîteva faze bune.

- Se păstrează distanţa de 10 puncte faţă de locul al doilea, Astra. E suficientă?
- Pe mine nu mă interesează ce fac alţii. Să fim noi primii pînă la sfîrşit, asta e tot ce contează! Să fie clar: obiectivul principal acesta e, să cîştigăm titlul cu numărul 24 din istoria Stelei! Ce se mai comentează de pe margine, tot ce se spune nici nu contează, că noi ştim foarte bine ce avem de făcut.

- Chelsea a pierdut în weekend la Manchester City şi are o situaţie complicată în Anglia. E un avantaj pentru Steaua?
- Nu e relevant ce face Chelsea în campionat. Ştim cu toţii foarte bine pe cine vom întîlni, doar e vorba despre deţinătoarea Champions League!

- A fost Mihai Stoica în Anglia. Aţi discutat despre Chelsea?
- Am vorbit, da. Şi avem, în general, destule informaţii despre adversar. Am văzut şi eu meciul cu City. Dar rog lumea să ne lase mai uşor în perioada aceasta, că avem de pregătit campionatul.

- Care e principala problemă?
- Să refacem jucătorii după efort, să-i avem pe toţi apţi şi să profităm la maximum de forma foarte bună prin care trece echipa. După meciul cu U Cluj am făcut un antrenament de 30 de minute chiar la stadion. Am procedat astfel din cauza lipsei de timp. Urmează alte meciuri, alte deplasări, nu avem ocazia să ne facem programul de antrenamente aşa cum am vrea. Ne motivează însă atitudinea pe care o au suporterii faţă de noi, una demonstrată şi de rapiditatea cu care se vînd biletele pentru turul cu Chelsea.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (19)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  26 Februarie 2013, 16:14

Tare mă tem că imensa realizare a stelei nu-i decât un mamut cu picioare de lut și că nu va da niciun gol în dubla cu Chelsea.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  26 Februarie 2013, 10:37
Postat de satyricon pe 26 Februarie 2013, 10:35

Corect! De vre-un an si jumatate, chiar doi ani Tanase joaca fotbal. Dar oamenii au ramas cu vechea imagine a lui Dodel ...

Mai exact de la meciul acela vicios pierdut cu Brasov acasa cu 3-0 si a trebuit sa se puna in genunchi in fata galeriei si el nu vroia dar l-au obligat baietii din echipa. Probabil a fost un moment care l-a trezit la realitate pentru ca de atunci a inceput sa joace fotbal si sa se daruiasca 100%

satyricon
satyricon  •  26 Februarie 2013, 10:35
Postat de right_wing_resistance_romania pe 26 Februarie 2013, 10:29

Bah da multi va luati de el. Dupa cum ziceam...sa va UITATI SI LA CELELALTE CALITATI ! Dodel are 6 goluri si 8 pase decisive in acest campionat. Este cel mai bun mijlocas stanga din Romania, iar in Europa League are vreo 4 assisturi. Dodel nu este indolent. Daca te uitai aseara la meci observai ca Dodel face si faza defensiva si l-a ajutat pe Lato de vreo 5 ori, venind pana la 16m si recuperand mingea inainte sa se centreze. FILIP ARE MULTE DE DEMONSTRAT! Orice antrenor normal la cap testeaza un jucator de mai multe ori inainte inainte sa umble la un sistem bine definit si plin de automatisme. By the way....ce legatura are Dodel cu Filip ? Unul este mijlocas ofensiv si celalalalt inchizator.

Corect! De vre-un an si jumatate, chiar doi ani Tanase joaca fotbal. Dar oamenii au ramas cu vechea imagine a lui Dodel ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează