FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Carioca în locul ”Săgeții” » Se schimbă oamenii în ofensivă în perspectiva ediției 2015/16

Articol de - Publicat miercuri, 20 mai 2015 00:00

Welington e liber de contract, după ce și-a încheiat conturile cu Chiajna, iar Dinamo îl vrea în lot, mai ales că lui Niculae îi expiră acordul și pleacă două luni în vacanță

Dinamo caută să-și rezolve problemele ofensive cît mai rapid cu putință. Un vîrf sigur va pleca, nu se știe dacă se mai întoarce, astfel că roș-albii vor să nu fie surprinși și să ajungă iar să facă transferuri după ce începe campionatul.

Marius Niculae, 34 de ani, a anunțat pe GSP.ro că vrea să-și ia două luni de vacanță după ce-i expiră acordul, la finele lunii mai, iar șefii din Ștefan cel Mare au primit deja o propunere de un atacant care-i să ia locul celui poreclit "Săgeată". Este vorba de Welington Carlos, 27 de ani, fost la Concordia, în prezent liber de contract. Acesta ar fi de acord cu un salariu de 5.000 de euro pe lună la care să se adauge bonusuri de cîte 1.000 de euro pentru fiecare gol sau assist.

Acum un an, tot în luna mai, brazilianul ajunsese la un acord cu conducerea de atunci a roș-albilor, mai exact cu Constantin Anghelache. Apropiați ai clubului au afirmat în acea perioadă că jucătorul chiar ar fi semnat un precontract cu Dinamo, însă, ulterior, nu a mai fost luat în considerare fiindcă a apărut un scurtcircuit financiar.

Ce spune Welington acum? "Eu aș vrea să continuu în Liga 1, iar dacă Dinamo mă vrea, putem să ne punem la discuții. M-am adaptat în România, chiar mi-ar plăcea să mai joc acolo", a comentat Carlos.

19 goluria marcat Welington în Liga 1 în 3 sezoane pentru Concordia, în 75 de meciuri

Și Henrique în atenția "cîinilor"

Dinamo vrea un jucător al Concordiei care a impresionat în ultimele etape, brazilianul Fernando Henrique Boldrin. Mijlocașul de 26 de ani a intrat de mai multă vreme în vizorul roș-albilor, însă nu s-a ajuns la un acord, iar acum e disputat de mai multe cluburi din prima divizie, inclusiv de Steaua și Astra. "Dacă voi continua la Giurgiu, mi l-aș dori pe Ricky. Eu l-am adus în România, știu ce poate, face față oriunde în Liga 1", a declarat antrenorul Astrei, Marius Șumudică.

"Vrem jucători buni de oriunde. Inclusiv de la Rapid! Dacă Rednic îmi va cere vreun jucător din Giulești, o să încerc să-l aduc la Dinamo"
Dinu Gheorghe, la DolceSport

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Secretele longevității lui Ciprian Deac » Alimentul pe care l-a eliminat de 5 ani din dietă: „Nu am avut niciodată vreo ruptură musculară”
Superliga
Secretele longevității lui Ciprian Deac » Alimentul pe care l-a eliminat de 5 ani din dietă: „Nu am avut niciodată vreo ruptură musculară”
Italienii au făcut anunțul despre Ianis Hagi! Se va întâmpla în cel mai scurt timp: „O oportunitate”
Stranieri
Italienii au făcut anunțul despre Ianis Hagi! Se va întâmpla în cel mai scurt timp: „O oportunitate”
Denis Alibec a revenit în Superliga » A semnat deja cu noua echipă
Superliga
Denis Alibec a revenit în Superliga » A semnat deja cu noua echipă

Pe ce loc este România în clasamentul medaliilor la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Ce se întâmplă când un sportiv refuză medalia la Jocurile Olimpice » Două cazuri celebre în istorie


Comentarii (3)
khal_37
khal_37  •  20 Mai 2015, 15:43

Ma uit la voi si la ce scrieti pe aici si imi dau seama ca nu prea va ajuta dovleacul ala ce il tineti pe umeri. Pai tu crezi ca e vreun jucator de valoare atat de prost încât sa vrea sa vina la o echipa in insolventa, care plateste contracte de 2.3 mii pe luna, care are ca patron pe unul care isi acuza proprii jucatori de blat doar ca sa isi scuze nepriceperea si esecul continuu? Treziti-va ca isi bate negoita *** de voi si la anul. Apropo de Mengolo. In 2013 l-ati avut in curte...daca satelitul vostru ,u'' cluj cade in liga a 2-a, negoita o sa aduca un lot intreg, de acolo si de la ,,avantul'' buzias din liga a 4-a.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  20 Mai 2015, 14:12

PROPUNEREA DE ATACANT E MENGOLO ..e in vederile lui rednic si ale lui ginu ghe ...numai transferati voi ..ducetil la fcb se pliaza bine acolo ,numai vedete ..vedetele NU AU CE CAUTA LA DINAMO

rangers94
rangers94  •  20 Mai 2015, 10:14

Pleaca Ciob si vine Oala Sparta . *** .......................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează