FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - VIITORUL 1-0

Cătălin Anghel, supărat după un nou eșec al Viitorului: „O înfrângere nemeritată”

Cătălin Anghel (46 de ani) FOTO Facebook Viitorul FC
Cătălin Anghel (46 de ani) FOTO Facebook Viitorul FC

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 21:50 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 22:36

FC Argeș a învins Viitorul Constanța, scor 1-0, în runda #23 din Liga 1, iar trupa de la malul Mării Negre traversează una dintre cele mai slabe perioade de la promovarea în Liga 1.

După eșecul cu FC Argeș, Viitorul Constanța a ajuns la 8 meciuri fără victorie în campionat. Dobrogenii nu au mai câștigat de pe 10 ianuarie, când au învins Hermannstadt, scor 2-1, în primul meci al anului din Liga 1. În acest moment, Mircea Rednic este infectat cu COVID-19, dar tehnicianul va reveni pe bancă în următoarea etapă, în meciul cu fosta sa echipă, Poli Iași.

Cătălin Anghel: „O înfrângere nemeritată”

„O înfrângere nemeritată. Am controlat jocul în totalitate. Am făcut aceleași greșeli impardonabile prin care am luat gol. Adversarul nu a controlat jocul și nici nu și-a creat ocazii. Ce m-a deranjat cel mai tare este că nu am avut nicio reacție după ce am primit gol. 

Suntem într-o anumită criză, dar împreună vom trece peste. Avem nevoie de o descătușare cât mai rapidă, de o victorie. Romario Benzar s-a accidentat, de aceea l-am schimbat după pauză. Joalisson Oliveira s-a adaptat foarte repede și e un jucător de care aveam mare nevoie”, a declarat Cătălin Anghel la Look Sport.

Am pierdut meciul. Degeaba vorbesc despre lucrurile bune din prima repriză dacă noi am pierdut. Suntem într-o perioadă foarte proastă. Cât timp sunt șanse, putem să ne gândim la play-off. Important este următorul meci, trebuie să îl câștigăm. Ar fi un sezon ratat dacă nu ne calificăm în play-off

Radu Boboc, fundaș Viitorul

Nu am mai câștigat de multe meciuri, iar la Viitorul nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Mai întâi să începem să câștigăm, iar după ar trebui să ne gândim la play-off

Andrei Artean, mijlocaș Viitorul

VIDEO. Jean Vlădoiu, pus pe fapte mari la FC Argeș „Pentru mine, retrogradarea ar fi o mare dezamăgire”

Citește și alte știri din Liga 1:

Viitorul a cedat un jucător în Ucraina! Merge la coșmarul lui Dinamo

„Nici câinelui meu nu i-aș vorbi așa!” Cum se apără Istvan Kovacs + „Aș șterge cu buretele ce s-a întâmplat cu Florinel Coman”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează