FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cătălin Zmărăndescu a povestit înlăcrimat un episod cu Gigi Becali: „Pentru asta, toată viața…”

Cătălin Zmărăndescu, emoționat la GSP Live.
Cătălin Zmărăndescu, emoționat la GSP Live.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 noiembrie 2020 12:04 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 17:18

Cătălin Zmărăndescu (47 de ani), fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a fost invitat în la GSP Live, unde a făcut o incursiune amănunțită prin anii în care a fost angajatul patronului de la FCSB.

  • Cătălin Zmărăndescu a fost implicat, în anul 2009, în scandalul sechestrării celor care-i furaseră maşina lui Gigi Becali. 
  • În final, a ajuns să ispășească o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare, el stând în detenție, la acea vreme, timp de 29 de zile.

Fosta gardă de corp a latifundiarului din Pipera și-a adus aminte de un moment dificil petrecut la scurt timp după ce l-a cunoscut pe Gigi Becali, când acesta i-a oferit 3.500 de dolari pentru a-și recondiționa casa. 

Cătălin Zmărăndescu s-a emoționat  rememorând acea întâmplare, luptătorul fiind vizibil marcat de respectiva ipostază.

EXCLUSIV Scene șocante! Cătălin Zmărăndescu a rememorat urmărirea hoțului mașinii lui Gigi Becali: „Alergam după el spre Victoriei. Mi-am zis că sunt prost dacă îl scap. Atunci a scos briceagul!”

Cătălin Zmărăndescu la GSP Live: „Aveam în casă o canapea, vai de mama ei, și trei linguri. Gigi a auzit și mi-a dat 3.500 de dolari”

- Cătălin, spune-mi ceva din vremea de dinainte ca Becali să se schimbe. 
- (Își adună gândurile) Nu dau nume, dar cineva foarte drag sufletului meu m-a întrebat: „Bă, cum de ai rezistat atât lângă Gigi?”. Au fost mulți ani, mulți rău. Și i-am spus așa. La începuturi, când eram vai de capul meu, m-am apucat să construiesc o casă la Chiajna.

 Pentru că nu aveam posibilități, placa de beton am turnat-o cu găleata pe care le-am cărat o zi întreagă. Aveam carne vie în palmă. Nu aveam bani, făceam betonul la o betonieră mică. Nu aveam acoperiș, improvizasem ceva peste placă. 

Aveam în casă o canapea, vai de mama ei, și trei linguri. Gigi a auzit și mi-a dat 3.500 de dolari și a zis: „Ia să îți cumperi tot ce ai nevoie în bucătărie!” Eu de banii ăia mi-am luat tot ce aveam nevoie în casă. Iar, pentru asta, toată viața… (se poticnește).

- Te-ai emoționat… 
- (I se umplu ochii de lacrimi. Bea apă să se calmeze) Sunt lucruri pe care nu poți să nu le apreciezi la un om, lăsând la o parte ce a fost după. Îmi place să îmi amintesc de perioada de dinainte de schimbare, ce a fost după nu-mi place.

VIDEO Cătălin Zmărăndescu, episod emoționant cu Gigi Becali: „Eram vai de mama mea. Pentru asta o să-l respect toată viața”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO INTERVIU Zmărăndescu, misterios despre un obicei-tabu al lui Gigi Becali: „Să vă spun ce făcea înainte sau după rugăciunea de la biserică?!”

Încă un scandal de proporții în sportul românesc! O sportivă din lotul olimpic de bob face acuzații grave la adresa propriului antrenor: „Eram în lenjerie intimă, a intrat peste mine în cameră” + reacția COSR

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
polivro
polivro  •  24 Noiembrie 2020, 13:43

De astfel de oameni are nevoie ciobanul "gigi" dornic de preamărire cu orice preț; așa a ajuns europarlamentar (vadim a intuit succesul personal și l-a propus pe listele prm, intrând împreună, doar ei doi în Parlamentul European!) Da, este un nemernic latifundiar ! V-ați întrebat de unde are atât pământ de vânzare și culmea, acolo unde se construiesc autostrăzi, cu ce bani a cumpărat atâtea locuințe, ce a făcut cu fabricile, societățile de construcție sau abatorul de păsări pe care le-a luat la prețuri derizorii? Ați auzit de Euroest firma prin care a luat cu japca pământul multor sărmani (păcăliți și terorizați și de către acest individ slinos, smarandescu?) de ajutorul pe care l-a primit (și l-a plătit corespunzător) de la hrebenciuc și alți parteneri de jocuri de noroc din zona politică? Bineînțeles că nu vă pasă și îl proslăviți așa cum își dorește acest nimeni care se laudă că avea peste o sută de mii de dolari înainte de '89; nu a fost decât ceea ce este, o scursură umană, un informator al securității comuniste!...

1ianuarie
1ianuarie  •  24 Noiembrie 2020, 14:23
Postat de iosif68 pe 24 Noiembrie 2020, 13:03

Ai nevoie de bani, îl rogi pe Gigi și îți dă dacă vede că ești nevoiaș. Du-te la un parlamentar să rezolvi o problemă, te trimite să-ți faci programare la cabinet și nu mai auzi de el niciodată.

Nu știam că ăsta a luat locul băncilor caritabile. Să le dea bre la toți dacă-i atât de generos,în felul ăsta ajungem toți mai buni,mai iubitori,și fcsb-iști....rău e bă să ai creerul cât un grăunte de muștar!

forumeer
forumeer  •  24 Noiembrie 2020, 14:17

Ce usor e sa cumperi oameni.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează