FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Au început căutările pentru Ligă! » 5 ţinte pe care Steaua nu trebuie să le rateze dacă vrea să conteze în Europa!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 14:24

Steaua va pierde în vară mai mulţi jucători importanţi. Giedrius Arlauskis, Alex Bourceanu, Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă şi Iasmin Latovlevici se află în ultimele luni de contract şi e foarte puţin probabil ca vreunul să accepte prelungirea înţelegerii. 

În afara compartimentului defensiv, care este foarte bine acoperit, Steaua va avea probleme pentru celelalte posturi.

PORTARUL

Giedrius Arlauskis are şanse extrem de mici să mai continue la Steaua, mai ales după ce a fost exclus din lot, lucru care nu i-a convenit sub nici o formă. Cel mai probabil acesta va părăsi echipa în vară, cînd îi expiră contractul.

Steaua rămîne pe acel post doar cu Florin Niţă şi Valentin Cojocaru. Tînărul goalkeeper nu pare însă pregătit să dea piept cu adversari de calibru, aşa cum vor fi cei din play-off-ul Ligii.

Steaua are însă o soluţie la îndemînă. Peterson Pecanha va deveni în vară liber de contract şi ar putea fi adus gratis, lucru agreat de Gigi Becali. Portarul Petrolului mai are un plus, este din campionatul intern, un alt lucru apreciat de patron, care e recunoscut pentru faptul că vrea doar jucători pe care-i cunoaşte.

MIJLOCAŞII

S-a dovedit în mai multe rînduri că Steaua practică cel mai bun fotbal în sistemul 4-2-3-1. După ce l-a pierdut pe Pintilii, campioana va rămîne în vară şi fără Alex Bourceanu şi Andrei Prepeliţă.

Primul se va întoarce la Trabzonspor, în timp ce al doilea pare tentat să dea curs ofertelor din Rusia, el fiind la final de contract. Astfel, Steaua ar rămîne pe acel post doar cu Ionuţ Neagu şi Lucian Filip. Ambii  n-au arătat însă să ofere vreo soluţie viabilă pentru o echipă cu pretenţii de Champions League.

Steaua i-a dorit în iarnă şi pe Felipe Teixeira, dar şi pe Alexandru Creţu (22 de ani), tînărul jucător al celor de la CSMS Iaşi. Primul are mari şanse să vină din postura de jucător liber de contract, în timp ce pentru al doilea va trebui plătită o sumă de bani, însă nu mai mult de 500.000 de euro, însă ar putea fi vîndut pe viitor cu o sumă mult mai mare, el fiind unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din România. În plus, poate juca atît ca fundaş central, cît şi ca închizător.

ATACANŢII

Steaua a rămas în acest moment doar cu doi atacanţi în lot: George Ţucudean şi Raul Rusescu. Al doilea va părăsi şi el echipa în vară, cînd îi va expira împrumutul de la Sevilla. Astfel, Gigi Becali e nevoit să mai aducă încă doi jucători în loc, pentru a acoperi şi plecarea lui Claudiu Keşeru.

Ţintele Stelei sînt Devidas Matulevicius şi Jeremy Bokila. Atacantul de la Pandurii se află în ultimele luni de contract, astfel şi el are atuul că poate veni gratis, primind cel mai probabil o primă de instalare. Ca şi în cazul lui Teixeira sau Pecanha, vine din campionatul intern, fiind pe placul lui Gigi Becali.

Bokila este mare dorinţă a patronului. La fel cum s-a întîmplat şi în cazul lui Lucian Sînmărtean, atacantul a fost dorit în ultimele campanii de achiziţii, însă de fiecare dată Steaua s-a lovit de refuzul celor de la Terek.

În vară însă s-ar putea rezolva această problemă, Bokila fiind atras de gîndul de a juca în UEFA Champions League şi probabil va pune şi el presiune pe conducerea ruşilor pentru a-i da drumul.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Campionate
Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Europa League
Verdictul lui Adrian Porumboiu pentru golul lui Miculescu din Rangers - FCSB
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”
Europa League
Gigi Becali și-a pulverizat jucătorul după Rangers - FCSB: „N-a contat! Dacă îl schimbam la pauză nu mai luam 2 goluri”

Cum arată un mic-dejun sănătos? O antrenoare născută în Siberia dă 3 variante simple: „Am văzut că aici nu prea se consumă”

Are peste 150 de medalii în România, dar se teme: „Mâncarea e scumpă, masajul e scump, sper să nu fiu nevoită să fac asta! Chiar cunosc pe cineva ...”


Comentarii (84)
valentinn10
valentinn10  •  12 Martie 2015, 06:46

Scarbe, javre , catei cacati , nenorociti

manty_one
manty_one  •  11 Martie 2015, 23:09
Postat de nnapocarepublic pe 11 Martie 2015, 17:49

C-are fani –trei milioane Dar cand joaca se confirma: E pustiu pe stadioane V-ati facut un brand in lume Inspirati de SSB Ati pus doar “FC” la nume Si-a iesit FCSB Ce culori? Ce brand? Ce marca? Astea sunt simple detalii Azi va comportati de parca Sunteti fanii lui Becali Gata, s-a sfarsit povestea Cu iubirea ros-albastra? Nu stiu cum veti primi vestea Dar sunteti…vai Steaua voastra Nu detineti palmaresul E minciuna, e vrajeala Gigi-si vede interesul Si va minte Argaseala Iara pentru toti credulii Va mai zic pe scurt o treaba Asta-i clubul lui Ianuli E facut de el din #@ba Asta nu e Steaua care

doar un obsedat psih0pat are timp sa debiteze asemenea idi0tenii,tragi mult pe nas m0c0fane!...o sa crape inima in tine ca prea te fhhute grija de altii, encefal0pat d0bit0ck!!

manty_one
manty_one  •  11 Martie 2015, 23:02
Postat de gica_oboreanu pe 11 Martie 2015, 20:07

hahaha, l'au uitat pe mutu. e liber, e din campionat, tot de la petrolul, pepiniera pt stana. si are si experienta ligilor ioropene. pe el !

are experienta dobandita din perioada cat a jucat ptr voi....il puteti reactiva.. doar bani aveti,de la primarie...bani publici..ai dreak de borfasi!..frauda,furtul, e cuvantul de ordine la voi!!

Vezi toate comentariile (84)
Comentează
Close