FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Cazul Bogdan Stancu a inflamat spiritele între FRF şi Ghencea: Război Steaua - "naţională"!

Bogdan Stancu, Stancu, Steaua
Bogdan Stancu, Stancu, Steaua

Articol de , - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Răzvan Lucescu a sugerat că nu-l va mai selecţiona prea curînd pe atacantul stelist pentru că s-ar fi dat accidentat, în timp ce Becali a anunţat că nu-l mai interesează "naţionala"

Steaua versus echipa naţională. Disputa dintre cele două echipe s-a stîrnit după ce Gigi Becali a anunţat că " Bogdan Stancu nu are nici o contractură, am inventat accidentarea pentru a nu-l lăsa la acţiunea echipei naţionale".

Ieri, la finalul meciului România Under 23 - Italia Under 23 0-0, Răzvan Lucescu s-a referit la acest caz. "Eu am avut un raport foarte corect cu domnul Argăseală şi mi-a spus că Stancu are o uşoară contractură. Dacă e altceva, lucrurile nu sînt în regulă, pentru că eu sînt sigur că, pe viitor, Steaua şi-l va dori pe Bogdan la echipa naţională", a spus Lucescu jr., după care a trecut la ameninţări: "Cu o astfel de atitudine, nu cred că Bogdan Stancu va ajunge vreodată la lot. Eu cred însă că el era accidentat".

Replica din partea Stelei a venit de la Gigi Becali. "Sincer să fiu nu mă mai interesează echipa naţională. Este ca şi cum ai fi căsătorit, dar divorţezi şi îţi iubeşti soţia actuală. Cu toate astea, o respecţi şi pe fosta soţia. Aşa este şi în cazul meu, acum toate sentimentele mele aparţin Stelei, nu mai pot exista sentimente pentru altă echipă. Sigur că mai există interese financiare, mă uit la meciuri, îmi doresc să cîştige naţionala, dar nu mă doare nimic dacă se pierde un meci", a spus Becali la Sport Total FM.

"Aşteptăm să vedem dacă Bogdan Stancu joacă în etapa următoare. Nu ar fi în regulă dacă cei de la Steaua ne-au minţit"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

"Cînd era Rădoi la Steaua, ţineam cu echipa naţională pentru el. Cînd era Piţurcă, la fel. Aş ţine cu România şi dacă ar fi Hagi acolo, deşi sînt certat cu el. Acum însă, nu mai simt nimic pentru naţională"
Gigi Becali, patron Steaua

0 selecţii are Bogdan Stancu la echipa naţională de seniori a României, iar la "naţionala" de tineret a bifat 15 meciuri şi 5 goluri

Fetele intră gratis
Pentru a compensa decizia de a închide Peluza Sud, conducerea Stelei a hotărît ieri că pentru meciul de mîine cu Oţelul toate persoanele de sex feminin vor avea accesul gratuit. Trebuie îndeplinită o singură condiţie: să meargă astăzi să-şi ridice biletele de la casele din Ghencea pe baza buletinului de identitate.

Derby-ul va fi pe DigiSport
LPF a anunţat ieri programul televizărilor din runda a 22-a, programată la mijlocul săptămînii viitoare. Etapa intermediară conţine derby-ul Dinamo-Steaua, care va fi transmis în direct pe DigiSport, miercuri, de la ora 20:30. E al 122-lea derby de România în campionat. În tur, "cîinii" s-au impus în Ghencea cu 1-0, gol Tamaş.

Punctaj maxim cu Berbecaru
Steaua - Oţelul, de vineri, va fi condus la centru de Victor Bebecaru. Trupa din Ghencea a fost arbitrată de 6 ori de vîlcean şi a cîştigat de fiecare dată. Cel mai recent succes s-a înregistrat în tur, contra Unirii Alba Iulia (2-0), partidă în care roş-albaştrii au deschis scorul prin Kapetanos, dintr-un ofsaid de 5 metri, nesemnalizat.

Lui Grzelak îi trebuie translator
Steaua şi Grzelak se judecă la Comisia pentru Statutul Jucătorului. Clubul vrea să-i micşoreze salariul polonezului cu 25 la sută. Polonezul a fost ieri la Comisie, dar cazul lui s-a amînat, fiindcă fotbalistul nu pricepea nimic din discuţii. A fost înştiinţat că trebuie să apară la următoarea şedinţă, însoţit de un translator autorizat de limba polonă. Grzelak mai are contract cu Steaua pînă la vară şi e plătit cu 10.000 de euro lunar. El se antrenează cu "satelitul" de la începutul anului trecut, cînd a fost exclus din lotul echipei mari.

Hagi: "Stelea a pătimit în duelul cu mine!"
Fostul internaţional Gheorghe Hagi a acordat un interviu exclusiv pentru site-ul stelisti.ro pe tema marelui meci Dinamo-Steaua, din etapa a 21-a. "Săracul Stelică, numai el ştie cîte a pătimit cînd jucam contra lui. Aşa ne-am împrietenit. :) Cît despre meciul de miercurea viitoare, nu există o favorită", a zis el. Intră pe www.stelisti.ro, citeşte interviul şi nu rata fotografii rare şi secvenţe video inedite din eternul derby! (Cristian Otopeanu)

"Nu mi-e frică de stelişti!"
Dorinel Munteanu nu e curios să afle cum îl vor primi suporterii pe Ghencea: "Nu mă interesează cum mă vor primi. Dacă o să fiu huiduit, nu o să aud nimic". Antrenorul Oţelului vrea al patrulea succes la rînd în retur: "I-am atenţionat pe jucătorii mei că nu vreau românisme! Adică nu accept să-i văd cu capul în nori doar fiindcă au cîştigat tot în retur".

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (48)
sickpuppyz
sickpuppyz  •  11 Martie 2010, 18:55
Postat de pe 11 Martie 2010, 13:34

"Grzelak mai are contract cu Steaua pînă la vară şi e plătit cu 10.000 de euro lunar. El se antrenează cu "satelitul" de la începutul anului trecut, cînd a fost exclus din lotul echipei mari." Suntem deja in 2011 si nu stiu eu, ca daca imi amintesc bine, Grzelak a jucat in 2009 pe la steOAIA ? Asa presa, asa "oameni de fotbal". Halal.

basti ma inteligentule...au vrut sa spuna inceputul anului fotbalistic. da' tre sa fii tu cascador atotstiutor.

s.sorin
s.sorin  •  11 Martie 2010, 15:44
Postat de random_dude pe 11 Martie 2010, 15:29

@ s.sorin : singurul selectioner adevarat ar fi unul strain. la criza acuta de talente pe care o avem , alta varianta decat un italian sau un neamt nu vad. zic neamt gandindu-ma la solutia otto rehhagel pe care a implementat-o cu mare succes grecia.

si asta e adevarat.da ia gandeste-te daca otto rehhagel ar veni pe 250.000 pe an.un antrenor strain de calibru iti vine de pe 2 mil.de unde ii da sanfu 2 mil??asa antrenor strain e si bonneti dar...

 •  11 Martie 2010, 15:32

Domnilor de la sport.ro,nu-l mai provocati pe Gigi la comentarii.Sunteti rai. Il vedeti cat este de naiv,daca-i taie singur craca de sub picioare.In felul acesta si de dragul retingului ati mai pus o belea pe capul Stelei. Va rog,foarte mult !

Vezi toate comentariile (48)
Comentează