FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 3-1

"Ce-ai făcut, Tudor?"

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Arbitrul a stricat meciul, refuzîndu-le clujenilor un penalty şi jumătate

Andone şi jucătorii lui au invadat terenul pentru a-i cere socoteală "centralului" imediat după fluierul de final. Ce a provocat furia vişiniilor? Alexandru Tudor a greşit la cea mai importantă decizie pe care a luat-o aseară. Arbitrul a lăsat jocul să continue într-o fază în care se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă pentru CFR, la scorul de 2-1 pentru Steaua. Semedo a scăpat spre poarta gazdelor şi a fost oprit prin fault de Zapata (minutul 58). Portarul a plonjat la picioarele portughezului, pe care l-a blocat fără să atingă mingea.


Tudor a mai avut bătăi de cap peste numai 10 de minute. Pepe Moreno l-a atacat din spate pe Cadu, în careu, dar "centralul" nu a intervenit nici de această dată. Reluările TV nu elucidează în totalitate faza, dar se observă că mijlocaşul Stelei deviază mingea înainte de a-l dezechilibra pe argentinian. Ion Crăciunescu a spus la Kanal D că şi la această fază trebuia arătat punctul de la 11 metri: "N-ai cum să joci întîi mingea dacă intri din spate, a fost fault!".


Steliştii au protestat şi ei spre final, solicitînd eliminarea lui Fabbiani, care i-a aplicat o lovitură cu cotul lui Goian într-un moment în care jocul era oprit. Vîrful Clujului avea deja un cartonaş galben! Gigi Becali a făcut abstracţie de această situaţie şi l-a complimentat după meci pe Tudor: "Îl felicit! A fost primul arbitru care a sesizat că Fabbiani joacă dur şi a dictat fault la intervenţiile lui".


"A fost viciere de rezultat! Penalty clar şi la Semedo, şi la Cadu, dar Tudor nu a văzut. Îl acuz pe Nica. El le-a văzut pe amîndouă, dar nu i le-a semnalat !"
Ioan Andone

"Am avut două penalty-uri clare! La faultul asupra lui Semedo, Zapata trebuia eliminat! Cred că o să-mi dau demisia, Steaua şi-a pus tot arsenalul în joc. Se apasă deja pe butoane"
Iuliu Mureşan

"Cei de la CFR au primit penalty-uri acordate cu uşurinţă în multe meciuri, probabil că s-au obişnuit aşa"
Marius Lăcătuş

"Clujenii ar trebui să privească încă o dată tot meciul şi să vadă şi cotul aplicat de Fabbiani lui Goian, nu numai penaltyuri"
Mirel Rădoi

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (207)
 •  04 Martie 2008, 00:36

Cine isi mai aduce aminte ce ziccea Gigi in urma cu ceva zile... "Tudor e arbitru bun, am incredere in el" si "ma tem de tusieri..." Citatele sunt aproximative dar asta era idea. Daca ne uitam bine, traducerea exacta din Machedona via Oier cu pasuni furate, asta inseamna "Pe Tudor am reusit sa-l mituiesc, am acces la butoanele lui, ( ...ceva rasad de primavara si o sapa ascutita de cel mai bun profesionist ) insa tusierii astia cer bani grei bre si eu nu dau banii furati de mine cu atata munca, din principiu dom'le!!! In rest DNA-ul poate sa faca ceva daca ... ADN-ul nu sa distrus. :))

 •  03 Martie 2008, 23:17

Tudore ai belit o! Ti -au promis ca pina nu te omaora, unii nu se vor lasa! O sa ajungi in spital in curind javra spur cata!!

 •  03 Martie 2008, 23:06

"Nu spun ca nu a fost penalty la Semedo, dar de aici si pina la a acuza arbitrajul e drum lung!" Tot respectul pentru jucatorul Marius Lacarus dar.... cam cat de lung e drumul IN FOTBALUL ROMANESC de la o gresala clara pana la o acuza urmata de analiza si sanctiuni? Si sa inceapa "drumul lung" si pentru cel de-al 2-lea penalty!

Vezi toate comentariile (207)
Comentează