FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Celebrul Abel Balbo, antrenor la Craiova!

Abel Balbo
Abel Balbo

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Fostul mare atacant al lui AS Roma şi coleg cu Batistuta în atacul Argentinei a ajuns aseară în România.

Craiova ţine ritmul cu granzii campionatului şi vrea să dea o uriaşă lovitură de imagine! Mititelu a decis să pună pe banca tehnică un nume mare, o fostă vedetă de 5 stele din Serie A. Este vorba despre Abel Balbo, golgeterul lui AS Roma şi al "naţionalei" Argentinei în anii '90! După ce a negociat timp de 10 zile cu oficialii din Bănie, acesta şi-a dat acordul să preia postul de antrenor al Ştiinţei.

Balbo a venit deja în România, aterizînd aseară pe aeroportul Henri Coandă din Bucureşti, iar astăzi la prînz va ajunge la Craiova pentru a semna contractul cu Mititelu.

Argentinianul are o carieră uriaşă ca fotbalist, dar CV-ul său ca antrenor este extrem de sărac. Mai exact, el are o singură experienţă ca "principal" şi aceea a durat doar 4 etape! În 2009 a lucrat în Serie B, la Treviso, dar a plecat după numai 4 meciuri în care echipa sa a adunat un singur punct.

Ca jucător, Balbo a evoluat la River Plate, apoi a făcut carieră în Serie A, la Udinese, Roma, Parma şi Fiorentina, iar în "naţionala" Argentinei are 37 de meciuri şi 11 goluri. În ultima vreme, sud-americanul s-a dedicat unei alte pasiuni, muzica.

138 de goluri a înscris Balbo în Serie A. El a jucat cu echipa Argentinei la trei campionate mondiale. El a marcat golul doi al Argentinei, la World Cup 1994, în meciul cu România din "optimi"

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (25)
adybel
adybel  •  22 Iunie 2010, 00:15

Noul antrenor este Aurel Ticleanu. V-am pa

ineedanick
ineedanick  •  21 Iunie 2010, 16:16

Nu este adevărat Bună ziua, informaţia dată azi de unele site-uri sportive vizavi de faptul că Abel Balbo va sosi azi în Craiova şi că va semna un contract cu Universitatea Craiova este o minciună. Într-adevăr, Balbo este unul dintre cei cu care am discutat. Dar de la a discuta şi până la a sosi în Craiova să semneze este mult. Mai mult decât atât, la pista Abel Balbo am renunţat încă de vineri. Încercăm să facem tot posibilul ca într-o zi – două

oinimaalbalbastra
oinimaalbalbastra  •  21 Iunie 2010, 16:12

Mai terminati frate cu comentariile astea aiurea.Nu a venit niciun Abel Balbo la Craiova,ziaristi de cacao..nu e adevarat ca o sa fie antrenorul Craiovei.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează