FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj se desparte de un jucător important » Dan Petrescu i-a transmis să își caute echipă

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 09 iunie 2022 09:27 / Actualizat joi, 09 iunie 2022 20:15

Alex Chipciu (33 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj în această vară, după doi ani petrecuți în Gruia.

Antrenorul Dan Petrescu i-ar fi transmis mijlocașului că nu va mai juca la CFR din sezonul viitor și că nu va mai fi primit la antrenamente, potrivit Fanatik.

Presiune pusă pe Edi Iordănescu » Tavi Popescu, cerut titular: „Avem o națională mică, iar el trebuie exploatat! E singurul care face asta”
LIGA NAȚIUNILOR
Presiune pusă pe Edi Iordănescu » Tavi Popescu, cerut titular: „Avem o națională mică, iar el trebuie exploatat! E singurul care face asta”

Petrescu nu-l mai vrea pe Chipciu

Conform sursei menționate, Chipciu, triplu campion cu CFR Cluj, va fi nevoit să își caute echipă pentru sezonul viitor. Internaționalul român nu s-a prezentat la reunirea lotului, care a avut loc pe 7 iunie.

Chipciu mai are un an de contract cu CFR Cluj, iar în acest moment discuțiile privind rezilierea se învârt în jurul banilor, extrema dorind să obțină cât mai mult din suma datorată de ardeleni pentru sezonul viitor.

Ruptura dintre Chipciu și Petrescu s-ar fi produs la petrecerea de după titlu, când cei doi ar fi avut un conflict.

Chipciu joacă la CFR din ianuarie 2020, când era adus liber de contract după despărțirea de Anderlecht. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 23 de partide în Liga 1, a marcat de 3 ori și nu a pasat decisiv.

CFR a prezentat 4 jucători noi

CFR Cluj i-a prezentat pe Christopher Braun (30 de ani), venit gratis de la Botoșani, și pe Karlo Brucic, Karlo Muhar și Vito Hammershoy – Mistrati.

Fundașul stânga Karlo Brucic (30 de ani) vine de la FC Koper din Slovenia. Acesta mai poate juca fundaș central, dar și mijlocaș stânga și va concura pentru un post de titular cu Mario Camora, căpitanul campioanei. Karlo Brucic vine la formația lui Dan Petrescu din postura de jucător liber, după ce i-a expirat înțelegerea cu formația slovenă.

Campioana l-a adus și pe mijlocașul Karlo Muhar (26 de ani). Croatul vine din Polonia, de la Lech Poznan. Închizătorul a bifat 36 de partide în sezonul trecut, marcând de două ori.

Vito Hammershoy – Mistrati (29 de ani), fostul mijlocaș central al celor de la Randers, a semnat cu ardelenii și a fost prezentat la campioana României.

Bun venit, Vito Hammershoy-Mistrati! Cluburile CFR 1907 Cluj și Randers FC au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocașului Vito Hammershoy-Mistrati. Fotbalistul de 29 de ani a evoluat din vara anului 2019 la Randers, fosta noastră adversară din grupele UEFA Conference League, echipă pentru care a bifat 120 de meciuri, a marcat 29 de goluri, a dat 14 pase decisive și a fost căpitanul formației daneze. 

- comunicat CFR

VIDEO Dan Șucu: „Înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj”

Citește și alte știri despre Liga 1:

Informații de ultimă oră despre starea lui Eric: „Este stabil! Ne-a spus că abia așteaptă să mănânce sarmale”

Tănase achită „nota de plată” » Schimbare majoră în cazul căpitanului de la FCSB din cauza simulărilor

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
navajo_joe
navajo_joe  •  09 Iunie 2022, 17:25
Postat de marius1979 pe 09 Iunie 2022, 12:58

Buna observare. Poti sal adaugi si pe Balaj intre ei. Defapt cel mai bun transfer al lui CFR sezonul trecut.

Si cei mai prosti useri de aici sunt gigistii.

irr78
irr78  •  09 Iunie 2022, 13:03
Postat de rav410wrc pe 09 Iunie 2022, 12:01

Cei mai importanti "jucatori" ai lui DP sunt dincu si rus ... Cand astia doi se "despart" de kvsc, DP-u' poa' sa-nchida buticu' :)))

***voi sunteti asa de slabi si mici incat nu e nevoie sa interfereze nici dancu,nici altul.de 5 ani va batem zi,noapte,chiar si fara antrenori si doar cu juniorii..asa ca nu te supralicita,nu e nevoie de interventia lui dancu,va batem in campionat cu echipa a 2 a,cu ei ne pregatim sa luam titlul nr 6 in a row,si 9 in istorie..cu titularii jucam doar in grupele europene..apropos,cum sa l dea afara petrescu pe chipciu,doar nu ati urlat ieri toata ziua ca dan pleaca de la CFR si negociaza cu al ***..??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius1979
marius1979  •  09 Iunie 2022, 12:58
Postat de rav410wrc pe 09 Iunie 2022, 12:01

Cei mai importanti "jucatori" ai lui DP sunt dincu si rus ... Cand astia doi se "despart" de kvsc, DP-u' poa' sa-nchida buticu' :)))

Buna observare. Poti sal adaugi si pe Balaj intre ei. Defapt cel mai bun transfer al lui CFR sezonul trecut.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează