FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

CFR CLUJ - ASTRA // Șefii lui CFR Cluj au decis să lase intrarea liberă la ultimul meci al lui Emmanuel Culio

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 16:25

CFR Cluj și Astra se vor duela în această seară, de la ora 20:00, în ultimul meci din etapa a 20-a din Liga 1. Conducerea clujenilor a decis ca intrarea să fie liberă. 

Partida din această seară va reprezenta un moment emoționant pentru fanii clujeni. Emmanuel Culio, 36 de ani, va juca ultimul meci pentru formația campioană, anunțând că va pleca în Argentina, alături de familia lui. 

Pentru a asigura o atmosferă spectaculoasă, șefii clujenilor au luat decizia de a lăsa intrarea liberă. Astfel, se speră că fanii CFR-ului vor veni în număr cât mai mare și vor umple arena „Dr. Constantin Rădulescu”. 

„Pentru meciul cu Astra, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care și-au achiziționat deja bilete își vor primi banii înapoi. Haideți să cântăm cu toții pentru Culio la ultimul său meci în Gruia! Suporterii care și-au achiziționat bilete online își vor primi banii înapoi în conturile lor, iar cei care și-au achiziționat bilete la casele de bilete (Peluza 1, Fanshop) sunt așteptați luni între orele 10:00 - 15:00 și 18:00 - 20:00 în FanShop-ul de la Tribuna 2 pentru a-și primi banii înapoi!” 
anunțul făcut de CFR Cluj pe Facebook  

„Eu tot mai sper că se răzgândeşte. Culio merge în Argentina să joace fotbal. El pleacă de la CFR, dar nu se lasă de fotbal. Pleacă de la CFR din motive personale şi de aceea eu încă mai sper, 1%, poate reuşesc să-l întorc. Apoi, el vrea să ia carnetul de antrenor, aşa mi-a promis şi să vină antrenorul meu secund. Dar nu ştiu dacă va fi posibil. Dacă atunci când eşti jucător nu poţi să pleci de acasă, ca antrenor e şi mai greu”, spunea Dan Petrescu despre Culio, la conferința de dinaintea meciului.

MATCH PREVIEW CFR CLUJ - ASTRA: 

ECHIPELE PROBABILE: 

CFR Cluj: 87. Arlauskis - 77. Peteleu, 3. Burcă, 55. Vinicius, 45. Camora - 94. Itu, 28. Hoban, 8. Djokovici - 11. Pereira, 99. Rondon, 18. Costache
Rezerve: 1. Jesus Collado, 2. Pașcanu, 7. A. Păun, 19. Culio, 23. Golofca, 37. Bordeianu, 62. Petrila
Absenți: Cestor (suspendat), Kevin Boli (incert)
Antrenor: Dan Petrescu

Astra Giurgiu: 1. Lazar - 4. Graovac, 30. Tamaș, 5. C. Dima, 3. Radunovici - 44. G. Enache, 6. G. Simion, 21. Crepulja, 11. V. Gheorghe - 50. Budescu - 90. Răduț
Rezerve: 18. M. Popa, 10. Fl. Matei, 20. Bruno, 23. Dandea, 29. Trusescu, 88. Begue, 9. Tounkara
Absent: Alibec (suspendat)
Antrenor: Bogdan Andone

Citește și:

CFR Cluj, ghinion la tragerea la sorți » Campioana României se va duela cu Sevilla în „șaisprezecimile” Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
capitalaardealului
capitalaardealului  •  16 Decembrie 2019, 19:27
Postat de bufnila pe 16 Decembrie 2019, 18:26

Incep prin a numi jucatori extraordinari de la CFR, cum ar fi Deac, Paun, Arla, Camora. Culio in schimb este un trisor si asa o sa fie amintit. Jocul lui a fost doar un disperat sir de simulari si fortat cartonase pentru adversari. De asemenea, mereu cand a putut a lovit dur. El si Ricardo Cadu sunt o rusine pentru sport. Parca si Muresan era mai ok, lovea dar nu simula ca ultimul om.

spui scfcfcsb si liniste

bufnila
bufnila  •  16 Decembrie 2019, 18:26

Incep prin a numi jucatori extraordinari de la CFR, cum ar fi Deac, Paun, Arla, Camora. Culio in schimb este un trisor si asa o sa fie amintit. Jocul lui a fost doar un disperat sir de simulari si fortat cartonase pentru adversari. De asemenea, mereu cand a putut a lovit dur. El si Ricardo Cadu sunt o rusine pentru sport. Parca si Muresan era mai ok, lovea dar nu simula ca ultimul om.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează