FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

E război! CFR Cluj, atac frontal la FCSB: „Au vânt din spate prea puternic, nu le face față nimeni din România” + „Problema e că unii mănâncă rahat”

Se anunță o bătălie „explozivă” în Superligă între FCSB și CFR Cluj / foto: Cristi Preda
Se anunță o bătălie „explozivă” în Superligă între FCSB și CFR Cluj / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 10:21 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 11:50

Se anunță o bătălie „explozivă” în Superligă între FCSB și CFR Cluj, iar discuțiile despre arbitraj întrețin disputa mocnită pe axa București - Cluj. Cristi Balaj, oficialul „feroviarilor”, și-a „înțepat” contracandidata la titlu.

Balaj și-a dat jos manta diplomației și a lansat un atac frontal la adresa celor de la FCSB, pe care o acuză, cu subiect și predicat, că ar beneficia de unele influențe oculte în acest campionat.

Analiza realizată de Gazeta Sporturilor privind raportul erorilor pro-contra din Superligă contrazice, însă, tirada lui Balaj. FCSB ar fi avut același număr de puncte fără erorile de arbitraj, în timp ce vișiniii au două puncte în plus în clasament, câștigate pe mâna arbitrilor.

Cristi Balaj acuză: „FCSB are vânt din spate prea puternic”

Iată ce spune Balaj: 

„Au vânt din spate mult prea puternic (n.r. - face referire la FCSB). Nu le poate face față nicio echipă din România. Dacă se greșește în favoarea lor, nu se spune nimic. Și vorbesc de greșeli clare!”, a punctat Balaj. 

Balaj a venit apoi cu replica pentru cei care o acuză pe CFR Cluj că ar fi ținută în „puf” de arbitri:

„Cei cărora le e frică de noi spun asta. Ce să zică? Atunci când nu poți să-i zici cuiva că e slab sau urât, ii zici că e hoț! Noi nu spunem nimic despre arbitri înaintea meciurilor. Nu vrem să punem presiune pe ei”, a spus Balaj, potrivit sport.ro

Cristi Balaj îi pune la zid pe cei care l-au numit în trecut „arbitrul de casă al CFR-ului”

Acuzat în trecut că ar fi făcut jocurile CFR-ului, Balaj a replicat:

„Dacă apar greșeli după jocuri, normal că ieșim să le prezentăm. Din păcate, înainte să vin eu, nu s-a făcut asta și s-a creat falsa impresie că CFR Cluj a fost ajutată (n.r. - prezentarea erorilor de arbitraj). Pentru că nu s-a scos în evidență realitatea. 

Păi... Și de mine spuneau unii că sunt arbitrul CFR-ului, până când a scos Emil Grădinescu statistica din care s-a văzut că în toți anii în care CFR a câștigat campionatul a avut o singură victorie în meciurile arbitrate de mine.

Deci, cu mine la centru, au avut cele mai slabe rezultate. Într-unul din acele campionate, am dat doar două cartonașe roșii, ambele CFR-ului. Problema e că unii mănâncă rahat”, a mai spus fostul arbitru, conform sursei citate. 

VIDEO Etapa 12 / Match Preview Dinamo - CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate: 

Cristi Borcea face presing la acționarii lui Dinamo » Propune înlocuirea lui Burcă: „Pe el l-aș pune antrenor”

Decizia extremă luată de Laszlo Dioszegi, imediat după umilința din Gruia: „Trebuie să luăm măsuri repede”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (63)
muzica
muzica  •  11 Octombrie 2023, 12:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

muzica
muzica  •  07 Octombrie 2023, 12:01
Postat de cj666 pe 06 Octombrie 2023, 13:00

Scuze Dobermanne, te-am uitat. Dar stai linistit, faci si tu parte din pleiada. Dupa ce ai scris, pare ca ai inteles cat un perete. Deci intri oe loc fruntas.

Faci si tu parte,sarmane, din cei 25oo(asa zisi fani ai cfr-ului?!)De cand cu VAR-ul...locul 3 va paste !!!Nu va mai aduce titlul ...nici arbitrajul !Stai linistit in banca (pe sinele tale) ta!

atthur
atthur  •  07 Octombrie 2023, 07:37
Postat de Catalynn_9 pe 06 Octombrie 2023, 11:27

Dacă gsp a făcut “analiza” e clar atunci ca Balaj are dreptate! Dar asta contează mai puțin. Ce mai știți de cei 90 de eroi ai libertății editoriale!? Tot din interior lupta!? Încă încasează bani de la anagajatorul despotic, bani proveniți în parte chiar de la casele de pariuri!? Eduard Apostol, știți voi, cel prins în vară ca “fabricase” un interviu, deci un fake news josnic, dar păstrat totuși în “echipa” de Tolontan, protestează și dumnealui!?

Fii atent: *** a trecut la nivel 9!!! De prostie,evident...!!!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează