FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri din interior despre problemele financiare de la CFR Cluj » De când nu și-au încasat jucătorii salariile: „Dacă depun memorii, nu-și vor primi banii mai repede”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 11:48 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 12:55

După 1-1 cu CSU Craiova, Cristi Balaj a dat detalii despre situația financiară a celor de la CFR Cluj.

Președintele campioanei a recunoscut că ardelenii au probleme cu banii, dar îi asigură pe jucători că-și vor primi salariile, pe care nu le-au mai încasat de 3 luni.

Balaj s-a plâns de „colegii” de lojă: „Ne-au înjurat în timpul meciului. Este mult prea mult!”
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 1-1
Balaj s-a plâns de „colegii” de lojă: „Ne-au înjurat în timpul meciului. Este mult prea mult!”

Cristi Balaj explică probleme financiare de la CFR

„Avem minusurile noastre, dar știm ce avem de făcut în perioada următoare. Există întârzieri salariale, dar jucătorii vor primi banii. Sunt trei luni de întârziere.

Jucătorii știu că au mai fost situații de genul ăsta și nu s-au depus memorii. În niciun caz nu-și vor primi mai repede banii dacă își depun memorii și nici nu primesc mai mulți bani. Eu nu veneam la echipă dacă nu știam că se vor primi banii. Dan Petrescu nu rămânea. Chiar el a spus-o că au mai fost situații de genul ăsta”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

CFR Cluj, principala datoare către bugetul local

CFR Cluj, liderul din Liga 1, domină și în topul datoriilor către bugetul local al orașului Cluj. Administrația condusă de Emil Boc a publicat la finalul lunii ianuarie lista firmelor datoare către bugetul local al Municipiului Cluj.

Pe primul loc în topul rău platinicilor se află formația patronată de Neluțu Varga, potrivit ziardecluj.ro. Pe 31 ianuarie 2022, CFR Cluj avea restanțe de 1.796.068 de lei, adică 363.000 de euro.

VIDEO Ce se întâmplă cu CFR Cluj? Ion Marin, explicații pentru rezultatele slabe din 2022: „Îmi asum ce spun!”

Citește și: 

Dan Petrescu e bulversat: „Am fost și la echipe mici, dar nu mi s-a întâmplat așa ceva” + Ce spune acum despre lupta cu FCSB

„Mister, te rog să nu mă mai înjuri!” » Jucătorul care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
dodo001
dodo001  •  07 Februarie 2022, 16:07
Postat de sibelius pe 06 Februarie 2022, 17:02

Mai stiu eu unul care moare de grija FCSB-ului....la fiecare postare. Cred ca Soos il cheama. Cum reusesc aia de la CFR sa fie mereu cu salariile in urma si cu datorii peste tot indiferent de performante ramane un mister.

ce va luati mai de datorii, toate echipele mari au datorii! Toate cele 5 mari din Spania au datorii, in Italia, chiar toate, iar voi va luati de CFR care are mizilic? Chiar citeam de Atletico Madrid saptamana trecuta, avea 178 milioane euro datorii. Ce conteaza fratilor, e in optimile Champions League, e in top 4 din Spania, are performante, ce mai conteaza?

1690324144614070
Viorel Ignat  •  07 Februarie 2022, 07:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Februarie 2022, 17:13
Postat de sibelius pe 06 Februarie 2022, 17:02

Mai stiu eu unul care moare de grija FCSB-ului....la fiecare postare. Cred ca Soos il cheama. Cum reusesc aia de la CFR sa fie mereu cu salariile in urma si cu datorii peste tot indiferent de performante ramane un mister.

Daca eu imi permit sa postez cu numele, vad ca este un mare "muzician" care nu poate intelege cum de fcsb are abonament pentru locul al II-lea.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează