FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 4-2

Dan Petrescu, contrariat de 2 fotbaliști ai campioanei CFR: „Ei niciodată nu sunt bine. Nu știu ce se întâmplă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 00:38 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 00:43

CFR Cluj a învins-o pe CS Mioveni, scor 4-2. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul „feroviarilor”, cere întăriri în ofensivă. 

Suma incredibilă investită de CFR în nocturna care acum i-a creat atâtea necazuri » Instalația nouă a costat mai mult ca transferul lui Miculescu la FCSB
CFR Cluj - CS Mioveni
Suma incredibilă investită de CFR în nocturna care acum i-a creat atâtea necazuri » Instalația nouă a costat mai mult ca transferul lui Miculescu la FCSB

Dan Petrescu, după CFR Cluj - CS Mioveni 4-2

„S-au întâmplat toate anul ăsta. Dacă mai pierdeam și un meci din cauza nocturnei... E prima dată de când sunt în fotbal și pățesc așa ceva. Sper să nu se mai întâmple. Victoria cu Rapidul a fost cu penalty în minutul 90+3, acum nocturna. 

E o victorie importantă, de moral, înaintea unui meci important. Mi-a plăcut spiritul echipei. Adversarul a avut două șuturi pe poartă, a dat două goluri. Îmi pare rău pentru portar. Nu a făcut un meci rău, dar când iei două goluri din două șuturi nu e bine. 

Nu mai avem aceeași stabilitate în apărare. Am venit 10 ori pe drum din Andorra, sunt și ceva probleme”, a spus Dan Petrescu, la Orange Sport. 

Dan Petrescu vrea întăriri în atac

Dan Petrescu este nemulțumit de soluțiile pe care le are în atac și nu înțelege situația lui Sergiu Buș și Daniel Birligea.

„Mai avem nevoie de 2 jucători în atac. Sperăm să găsim ceva înaintea meciurilor din Europa, înlocuitor pentru Dugandzic. Stăm rău în atac. Dacă îi aveam pe Buș și Birligea... Buș niciodată nu e bine, de 3 luni de când a venit. Nici Birligea de două luni. Nu știu ce se întâmplă cu ei”, a spus Petrescu.

Colaboratorii mei mi-au spus că Șahtior Soligorsk e o echipă peste Pyunik și peste cei din Andorra. Cred că au dreptate, campioana Belarusului nu are cum să fie o echipă slabă
- Dan Petrescu, despre viitoarea adversară din Conference League

Fotbal Show, pe GSP.ro și Prima Sport

De azi, pe GSP.ro, cititorii vor putea vedea în timp real cele mai importante faze din meciurile din Liga 1, interviurile cu MVP-urile jocurilor, primele reacții ale celor mai buni fotbaliști, dar și analiza detaliată a antrenorilor, totul din zona de flash-interviu de pe fiecare stadion. Nu vor lipsi imagini spectaculoase din meciuri, faze tari, analizate alături de invitați speciali.

Moderatorul Fotbal Show e jurnalistul GSP, Costin Ștucan. Emisiunea poate fi urmărită pe Prima Sport, pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te AICI).

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează