FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu anunță revenirea lui George Țucudean: „Va merge cu noi în cantonament”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 17:57

George Țucudean (28 de ani) va reveni la antrenamentele celor de la CFR Cluj în această iarnă, susține antrenorul Dan Petrescu.

  • CFR Cluj va juca manșa tur pe teren propriu, pe 20 februarie, de la 19:55. Returul va fi pe 27 februarie, de la 22:00, în Spania. 

Țucudean a luat o pauză de lungă durată în această vară, după meciul pierdut de CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor cu Slavia Praga, scor 0-1. Golgeterul campioanei e aproape de revenire, iar Dan Petrescu speră că îl poate folosi în „dubla” cu Sevilla din șaisprezecimile de finală din Europa League.

Din ce știu eu, Țucudean va începe pregătirea cu noi, va merge în cantonament. Are contract cu CFR, își dorește să înceapă și «Doamne ajută!» să fie lângă noi. Chiar dacă fără el ne-am descurcat minunat, cu el cred că eram și mai buni”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

VIDEO // Culio se retrage din fotbal

Vezi și:

CFR CLUJ - ASTRA // Șefii lui CFR Cluj au decis să lase intrarea liberă la ultimul meci al lui Emmanuel Culio

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  16 Decembrie 2019, 22:43

Doamne ajuta sa revina Tucudean, desi nu cred ca ar reusi sa umple golul lasat de Culio... ar trebui totusi sa mai vina niste jucatori la echipa, mijlocasi mai ales. Luis Aurelio si Hoban, cel putin, nu sunt de Europa League. Iar Bordeianu nu are cum sa joace bine de unul singur.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  16 Decembrie 2019, 22:41

Doamne ajuta sa revina Tucudean, desi nu cred ca ar reusi sa umple golul lasat de Culio... ar trebui totusi sa mai vina niste jucatori la echipa, mijlocasi mai ales. Luis Aurelio si Hoban, cel putin, nu sunt de Europa League. Iar Bordeianu nu are cum sa joace bine de unul singur.

magic4ever
magic4ever  •  16 Decembrie 2019, 19:50
Postat de clujcampion pe 16 Decembrie 2019, 19:05

Totusi cred ca pentru a juca in primavara el e nevoie de ceva mai mult decat Tucudean. In acest moment mijlocul e slab rau... Culio a plecat, Hoban e cam terminat, Bordeianu nu poate da pase decat la adversar... E de cumparat... sa speram ca patronul asta nou nu e un fel de arpi sa o stearga iar cu banii

Bordeianu este mijlocas defensiv si isi face treaba bine, nu trebuie sa exceleze cu pase de geniu ca ale lui Budescu...Djokovic este cel mai bun mijlocas pe pozitia lui din campionatul nostru...pacat ca pleaca Culio,era inima echipei...CFR nu trebuie sa cumpere jucatori,sunt o gramada de fotbalisti buni liberi de contract si daca ai scouteri buni si un antrenor de top cum este Petrescu gasesti o gramada de fotbalisti peste buni care vin pentru 10-15-20.000 euro pe luna...Arlauskis,Vinicius,Djokovic,Culio,Omrani si altii au venit liberi de contract si joaca foarte bine...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează