FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

VIDEO Mesajul lui Gică Popescu pentru Dan Petrescu: „Nu cred că ar fi trebuit să se aștepte la altceva” + „Toate speculațiile ne-au motivat”

Articol de , - Publicat luni, 29 mai 2023 08:48 / Actualizat luni, 29 mai 2023 09:52

Gică Popescu, președintele Farului, a comentat victoria Farului, campioana Ligii 1, în fața celor de la CFR Cluj, scor 2-1.

Oficialul Farului spune că echipa sa a fost motivată de discuțiile apărute înaintea partidei, legate de modul în care constănțenii vor trata partida, și a avut un mesaj pentru Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, care a făcut scandal la finalul meciului.

VIDEO Gică Popescu, declarații după CFR Cluj - Farul 1-2: „Am venit să ne respectăm blazonul de campioni”

„Nu știu de unde au fost speculații. Probabil că nu ne cunoașteți pe mine și pe Gică Hagi și nu știți ce fel de oameni suntem. Am venit să aici ca să ne respectăm blazonul de campioni.

Credeam că ne va fi greu, pentru că avem mulți accidentați, dar cei care au intrat au contribuit la respectarea blazonului. Toate speculațiile apărute înainte ne-au motivat pentru a scoate un rezultat pozitiv. Noi am jucat pentru noi în acest sezon. Era normal să venim aici ca să facem un joc bun. Ne bucurăm că am câștigat. Ce se întâmplă cu CFR Cluj și Craiova nu e treaba noastră. 

Am înțeles că Dan Petrescu era supărat. El ne știe foarte bine. Nu cred că ar fi trebuit să se aștepte la altceva”, a declarat Gică Popescu.

În fotbal, să ținem minte, victoria aduce bucurie. CFR a fost fericită 5 ani. Anul ăsta suntem noi cei fericiți și cei mai buni. E clar că Dan, la mentalitatea pe care o are, e clar că e supărat. Îl înțeleg, pe mine m-au făcut jucătorii fericit. Nouă nu ne dădea nimeni vreo șansă. I-am depășit pe toți, cea mai bună echipă din campionat!

- Gică Hagi, manager tehnic Farul

Citește și; 

Viorel Moldovan îl atacă pe Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj - Farul: „Sunt șocat! Voia ca Farul să se dea la o parte?”

Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
Mondo
Mondo  •  29 Mai 2023, 19:55

Tocmai pt ca Petrescu ii cunoaste si pe Hagi si pe Pospescu si mai mult se cunoaste pe el avea pretentia la un blat. Iar Popescu este ala "corectul" de la Jilava, iar Hagi este blatistul care s-a inteles cu finul Becali *** meciul cu 5-1 ca sa nu retrogradeze Viitorul. Baietii astia sint corecti cind le convine in rest ***. Sa preciem incercarea intoarcerii la normalitate, poate nu o sa fiim ca nemtii doar putin mai corecti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  29 Mai 2023, 15:14

Roata " corectitudinii " se întoarce, acum pozați în " sfinți " !? Dar va cunoaștem istoricul !

befree
befree  •  29 Mai 2023, 12:05

Odata ce ai trecut pe la Jilava, stim cat esti de corect.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează