FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Vrea să rămână, dar CFR Cluj încearcă să scape de el » Jucătorul care nu mai este dorit în Gruia

Omar El Kaddouri, foto: Imago Images
Omar El Kaddouri, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 12:01 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 12:31

CFR Cluj pregătește sezonul viitor. Ardelenii și-au luat gândul de la titlu după eșecul cu FCSB de duminică, iar aceștia iau in calcul despărțirea de jucătorul adus ca un star în Gruia.

Pe modelul ucraineanului Yevhen Konoplyanka (34 de ani), dat afară în ianuarie, clujenii se pregătesc să renunțe și la serviciile lui Omar El Kaddouri (33 de ani). Mijlocașul marocan, cu CV impresionant, a fost adus în iarnă ca o speranță pentru câștigarea titlului, însă mijlocașul nu s-a impus până acum în Gruia. CFR ia în calcul o eventuală despărțire, potrivit Spotmedia.

La acea vreme, mijlocașul ofensiv nu mai jucase de 7 luni, astfel că nu este 100% pus la punct cu pregătirea fizică.

A venit delegarea! Ce supermeci va conduce Istvan Kovacs după Barcelona - PSG
DELEGARE
A venit delegarea! Ce supermeci va conduce Istvan Kovacs după Barcelona - PSG

CFR Cluj s-ar putea despărți de El Kaddouri

Ardelenii vor să facă o curățenie în cadrul lotului, mai ales în contextul în care venirea lui Dan Petrescu este iminentă. Patronul Ioan Varga a anunțat duminică seara faptul că tehnicianul va reveni în Gruia.

Omar El Kaddouri are un salariu foarte mare, iar clujenii se gândesc să se debaraseze de o asemenea cheltuială în sezonul următor. Fostul jucător al lui Napoli sau PAOK a jucat 8 meciuri în acest sezon pentru CFR, formație pentru care a reușit un gol.

Omar El Kaddouri vrea să rămână la CFR Cluj: „Cred că o pot ajuta pe CFR Cluj. Dacă rămân, vreau titlul!”

Întrebat duminică, după meciul cu FCSB, dacă vrea să rămână la CFR mai departe de finele sezonului, El Kaddouri a răspuns pozitiv. El simte că o poate ajuta pe CFR să redevină campioană, în condițiile unei pregătiri estivale bune.

Mă simt bine aici. Din păcate, nu jucasem de 6-7 luni, așa că a fost dificil să intru în formă, am avut ceva probleme, dar cu un cantonament bun de vară cred că pot ajuta această echipă. Vom vedea, dar mă simt bine aici, echipa este bună, orașul la fel.

Dacă rămân, obiectivul meu va fi să câștig campionatul sezonul viitor. Mă antrenez cu echipa acum, mă simt mai bine. Sigur, pentru a fi la 100% trebuie să joc, dar încet încet revin. Sper să închei sezonul fără probleme și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a mai spus el la zona mixtă pentru Sportul Clujean.

600.000 de euroe cota lui Omar El Kaddouri, conform Transfermarkt

El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. Superliga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.
Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. 

- Ioan Varga, despre El Kaddouri, în ianuarie, pentru Fanatik

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Olaru nu-i dă dreptate lui Gigi Becali: „7 milioane pentru mine? E mult! La atât m-aș evalua”
FCSB
Olaru nu-i dă dreptate lui Gigi Becali: „7 milioane pentru mine? E mult! La atât m-aș evalua”
Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară
RAPID
Singurul rapidist, chiar jucător de bază, care i-a scris public lui Cristiano Bergodi după ce a fost dat afară

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  17 Aprilie 2024, 13:41

Eu nu inteleg cu Varga persista in a face genul asta de greseala, adica sa aduca jucatori cu nume international aflati spre final de cariera si iesiti din forma! Au si salarii mari si nici nu au o motivatie majora dupa ce ei au jucat la echipe mai titrate decat CFR!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close