FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI

Suma incredibilă investită de CFR în nocturna care acum i-a creat atâtea necazuri » Instalația nouă a costat mai mult ca transferul lui Miculescu la FCSB

Nocturna de 1,8 milioane de euro care a pocat la meciul CFR - CS Mioveni
Nocturna de 1,8 milioane de euro care a pocat la meciul CFR - CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2022 23:20 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 23:36

CFR Cluj - CS Mioveni | Meciul a fost întrerupt în minutul 62, la scorul de 3-2 pentru gazde, din cauza problemelor cu nocturna. Aceasta fusese schimbată în urmă cu mai puțin de un an.

Pe parcursul reprizei secunde, becurile stadionului Dr. Constantin Rădulescu au început să se stingă treptat, iar în minutul 62 „centralul” Dumitrache Bogdan a întrerupt partida, adică imediat după golul doi semnat de Bogdan Rusu.

Organizatorii au încercat să dea de mai multe ori restart la nocturnă, însă tactica n-a funcționat, iar arena a devenit luminată doar de telefoanele aprinse din tribune de cei 1.500 de spectatori.

A costat 1,8 milioane de euro

În toamna anului trecut, CFR plătea o sumă enormă pentru a înlocui instalația de nocturnă. Ardelenii au plătiti 1,8 milioane de euro pentru întreaga operațiune, mai mult decât va plăti acum Gigi Becali pe David Miculescu (1,7 milioane de euro).

CFR Cluj - CS Mioveni, întrerupt circa 40 de minute din cauza defectării instalaţiei de iluminat » Dacă se stingea din nou, gazdele ar fi pierdut meciul la „masa verde”
CFR Cluj - CS Mioveni
CFR Cluj - CS Mioveni, întrerupt circa 40 de minute din cauza defectării instalaţiei de iluminat » Dacă se stingea din nou, gazdele ar fi pierdut meciul la „masa verde”

Investiția a fost una fără precedent pentru un club de fotbal din România în privința instalației de iluminat. Efortul financiar a fost unul extrem de mare. 

Raportat la veniturile pe care CFR le-a avut pe anul 2020, conform bilanțului contabil oficial, cele 1,8 milioane de euro au însemnat aproape 15% din toate încasările de care campioana a beneficiat, când a avut inclusiv o participare în grupele Europa League.

Clasamentul actualizat din Superliga

Toate detaliile înaintea meciului FCSB - FCU Craiova:

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Becali îi lasă lui Rotaru un fotbalist de play-off: „Nu-l mai iau, am transferat deja pe altcineva”

CS Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid: „Plecarea lui ne lasă descoperiți! Putea rezolva anumite meciuri” + Anunțul oficial al clubului

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
alupigus12
alupigus12  •  31 Iulie 2022, 10:33

Spălare de bani ????

mircea_cjn
mircea_cjn  •  31 Iulie 2022, 09:24

Ce vă mirați? *** Și băieții cântă. *** Penibilitate maximă e atinsă când Gigi intră în direct la Digi și-i acuză pe *** că nu-și smulg hainele de pe ei când pierde FCSB! Cum a fost după înfrângerea cu Rapid. "Ați desfăcut șampania în studiou!" îi mustra Gigi pe Naum&Co pentru ...prea puțină întristare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francklin67
francklin67  •  31 Iulie 2022, 08:12

Extraordinar ce EXEMPLU ati gasit gsp.-istilor,acum Miculescu curge la robinet,dar titlul era perfect daca dupa numele lui aparea sí numele lui Gigi Becali.Sunteti gazetari de doi bani.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează