FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR-ul se luptă cu Steaua pentru un mijlocaş central

CFR-ul se luptă cu Steaua pentru mijlocaşul central Renan Silva
CFR-ul se luptă cu Steaua pentru mijlocaşul central Renan Silva

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 15:03

Clujenii continuă campania de transferuri. Ultimul vizat e mijlocaşul central Renan Silva (26 de ani), de la Guimaraes. Brazilianul e dorit şi în Ghencea, de echipa antrenată de Ronny Levy.

"E posibil să mai aducem unu sau doi jucători. Jorge Costa şi Iuliu Mureşan vor avea mîine o discuţie în acest sens. Nu vreau să fac o colecţie de 45 de jucători dar, dacă se impune, vom mai transfera", a declarat Paszkany ieri.

Clujenii au o variantă din Portugalia pentru a se întări în linia mediană, Renan Teixeira da Silva (26 de ani), mijlocaşul lui Vitoria Guimaraes. Conform ziariştilor portughezi, CFR a deschis negocieri pentru brazilian după ce el a fost lăsat în afara lotului cu care portughezii vor aborda această stagiune. Pe fir a intrat şi Steaua, care a cerut referinţe despre Renan.

Mijlocaşul de 1.81 metri a fost adus de Guimaraes în iarnă de la Guarani, din Brazilia, şi a adunat 12 meciuri ca titular în returul campionatului trecut, marcînd un gol în victoria cu Maritimo, 2-0. Renan Silva a fost folosit de cele mai multe ori în faţa apărării, dar poate evolua şi pe o poziţie mai avansată sau pe flancul drept.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
Superliga
Lovitură pentru Mario Iorgulescu » Decizia luată azi de judecători
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Superliga
SEISM la clubul din Superliga » Acționarul a decis: „Plec, renunț! Nu vreau să mai aud de echipă”
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei
Nationala
Mitriță și-a luat ghetele în mâini și a ieșit mai devreme din antrenament » Ce s-a întâmplat în cantonamentul naționalei

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

EXCLUSIV „Securistul era arbitru de Divizia C, voia să mă racoleze” » Interviu cu actorul Mihai Călin despre teatru, viața aspră din comunism și Revoluția din '89: „I-am dat două palme Claudiei, știam că glonțul face pneumonie”


Comentarii (13)
romeo_daniel7
romeo_daniel7  •  24 August 2011, 17:42

Nu este de Steaua !!! Steaua trebuie sa caute si sa gaseasca cat mai repede 2 mijlocasi ofensivi ca ne-am convins de ce poate Banel si Dodel. Astia 2 nu ajuta deloc Steaua in ofensiva,Steaua are in lot doar mijlocasi defensivi...nu are cine sustine atacantii.....nici Messi cu Ibrahimovici nu misca la Steaua pentru ca nu are cine sa-i puna in valoare.In fotbalul de astazi conteaza cam 70% sa ai mijloc,fara mijloc nu ai nici o sansa.......degeaba are Steaua atacanti si fundasi de valoare daca nu ai unul sau doi jucatori la mijloc care sa faca legatura intre compartimente.Sper ca M M Stoica si cu Levy sa observe pana nu este prea tarziu ca 'buba' la Steaua ste MIJLOCUL !!!!

forumeer
forumeer  •  24 August 2011, 16:49

O alta minciunica. Ce sa facem cu inca un inchizator? Sigur nu e interesata Steaua de el...sa se duca tare..la cfr.

rudel.obreja
rudel.obreja  •  24 August 2011, 15:29

A zis cineva "lupta"? Obreja si firma "Recuperare Creantze si Pumni in Bot" (RCPB) intra in actiune!! La Cluj e alta problema, nu sunt jucatorii sau lipsa lor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează