FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA 1-1

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // Victor Pițurcă: „Este inadmisibil! Erau în «10» și au jucat mai bine decât noi”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 18:58

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a oferit declarații după remiza echipei sale împotriva Chindiei Târgoviște, scor 1-1.

„Dacă nu reușești să marchezi la începutul jocului și când ei sunt în «10», asta se întâmplă. Au jucat mai bine, pe alocuri, în inferioritate decât noi, trebuie să fim mulțumiți cu acest egal. Probabil dacă nu egalam rapid, pierdeam meciul. 

Sunt supărat pentru tot ce s-a întâmplat în teren. Este inadmisibil! Am jucat cu un om în plus și n-am câștigat. 

Nu este nicio presiune! Era un joc de fotbal după un meci foarte bun (victoria cu Dinamo, scor 4-1), dar nu am reușit să ne concentrăm. Aveam așteptări mai mari de la fotbaliștii mei. Psihic nu stăm bine. Dacă nu ești concentrat, poți să ratezi, cum au ratat Mihăilă, Cosic și alți jucători”, a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

„Ne așteptam la un meci greu, știam că va fi o echipă care se va apăra foarte bine. Am încercat să-i desfacem, dar n-am reușit. Ne-am relaxat puțin, am crezut că ne va fi mai ușor după ce au rămas în «10», însă, deși am egalat rapid, nu am câștigat. Sunt dezamăgit, dar trebuie să mergem înainte, la fotbal se poate întâmpla și așa ceva”
Nicușor Bancu, fotbalist Craiova

VEZI ȘI:

SEPSI SF. GHEORGHE // S.O.S. Florin Ștefan » Mirel Rădoi: „A avut ofertă de 2 milioane de euro din Rusia” + Răspunsul patronului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  10 Noiembrie 2019, 15:27

Pana la antrenor s-o spunem clar:rusine,rusine,rusine jucatorilor U Cv-ei si respect pentru Chindia cu antrenor si jucatori. Rusine pentru apatia,lentoarea ,nepasarea,lipsa de agresivitate,pase pe linia de fund 2/3 din meci(pai cand sa mai si ataci), insirati ca pe niste margele pe sfoara in driblinguri de niste jucatori nu prea cunoscuti, dar mereu activi.Respect pentru considerarea muncii de fotbalist,pentru abnegatie,pentru intrajutorare pe teren si mult ,mult caracter.

562722524144259
Constantin Gheorghe  •  10 Noiembrie 2019, 11:37

Piți lasate nu ai treaba cu fenomenul,aia joca in 10 aoroape tot meciul si tu nu faci o schimbare ofensiva,joci cu petarde de fotbalisti gen kosici si restul scoti atacant si bagi petarde,daca ai onore da-ti demisia

1250984458283448
Catalin Amariei  •  10 Noiembrie 2019, 09:41
Postat de adrianrobert77 pe 10 Noiembrie 2019, 07:22

Nu ma pricep la analiza tehnica dar ce vad cu ochiul liber. Cand antrena Papura, juca prost si castiga cu noroc. Piturca joaca la noroc dar rezultatul e mai mereu prost. Un antrenor mare se vede si cand antreneaza o echipa mica. Am vazut ultimele 30 min, centrari haotice in careu, preluari de parca aveau doua picioare stangi. Eu nu stiu baietii astia ce naiba or face toata saptamana la antrenamente. Totul culmina cu fundasul stanga al nationalei, voleul ala perfect executat :P in locul lui, as ramane dupa antrenamente ca si CR sa imi acopar punctele slabe.

In sfarsit incep comentariile care sa sustina ce spun de mult,, Piturca e slab,, Si cand te gandesti ça are si simpatizanti te ia cu ameteala. Auzi la Piti,, Craiova castiga intamplatorcu Papura,, dar Tu ma Piti cum ai castigat cu Voluntari si cu Dinamo ? "8 suturi la poarta cu Voluntari 4 goluri si 6suturi LA POARTA nu pe poarta cu Dinamo si 4 goluri,, asta este bulan, noroc chior. Da el déjà se vedea cosmonaut

Vezi toate comentariile (10)
Comentează