FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-3

"Cine e pe primul loc? Dică eee!" » Becali a început să cânte în direct la TV după victoria cu sibienii, dar are o nedumerire de ordin tactic: "Asta e întrebarea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 23:26

Gigi Becali s-a arătat mulțumit de jocul celor de la FCSB după victoria cu 3-1 în fața lui Hermannstadt, însă anunță că în iarnă va aduce un mijlocaș central.

"Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Dică e! Mie mi-a plăcut jocul. Îl felicit pe Dică pentru schimbarea făcută în prima repriză. Întrebarea e cine va fi lângă Nedelcu? Ovidiu Popescu, Filip? Cred că în iarnă vom aduce un mijlocaș lângă Nedelcu. Mie nu-mi plac jucătorii lenți, care dorm. Eu nu prea găsesc în România astfel de jucători", a declarat Becali la TV Digi Sport. 

Patronul de la FCSB a vorbit și despre Moruțan: "Eu nu o să-l vând acum pe Moruțan, iar cine vrea să-l ia trebuie să plătească 100 de milioane de euro. Copilul mi-a zis «nea Gigi, semnez tot ce vrei. Dumneata faci ce crezi, cum crezi».

Eu i-am zis că nu o să plece pe două milioane. El va fi numărul 10 de la Steaua și nimeni nu-i va mai lua acest număr. Eu l-am luat să joace lângă Pintilii, dar am văzut că nu poate acolo. Ușor, ușor se cristalizează primul 11".

Citește și: HERMANNSTADT - FCSB 1-3 // Dică își ceartă jucătorii: "E prea mult pentru o echipă care vrea să câștige campionatul!"

Citește și:

„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (33)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  01 Octombrie 2018, 12:47
Postat de Eugen Qy pe 01 Octombrie 2018, 10:11

De data asta o "innemerisi' ca nuca-n perete ! Ce legatura are fc fcsb-ul cu Sportul in general si cu "Sportul Popular" in special ? NICIUNA !!! Sau totusi ar putea avea vreuna si anume ca jocul acestei echipe, dupa chipul si asemanarea finantatorului ei, se aseamana vag cu fotbalul pe care il joaca echipele din ligile inferioare ale unui Campionat onorabil...

ca nuca`n perete .. exista o echipa .. din 1947 .. care a schimbat denumirea si sigla de cateva ori .. sa nu mai fie steaua .. si steaua sa fie o echipa infiintata in 2017 .. care nu prea bate pe nimeni .. Ba sa`mi trag una ... ceva nu e bine ?!!? . Si, on topic ,, steaua a jucat chiar foarte bine .... pe mine m-a impresionat Tanase . +imi place Steaua asta !! e mai pe "Faţă" la restul echipelor se intampla lucruri mai rele .. gen .. castiga un titlu sifoneaza banii si dispar ; echipe care primesc finantari de la stat (in timp ce in tara totul e la pamant :somaj,infrastructura,sanatate,invatamant) . Voi credeti ca doar la Steaua, patronul intervine peste antrenor ? .. Sincer va spun .. daca aveam 5-6 cu putere si ambitie precum Becali .. am fi avut un campionat puternic . Dar se pare ca suntem exact cum nea descris Razvan Lucescu :lumea a 5-a.

mosvasile
mosvasile  •  01 Octombrie 2018, 11:31

Arbitrii "si-au facut datoria"- si de data asta-anuland golul de 2-0 al gazdelor, pentru un ofsaid vazut numai in mintile lor ticaloase!"Au mai colaborat"-ca de obicei-si operatorii si comentatorii de la GIGI SPORT TV!Ce ne jucam,ar zice jupanul fotbalului romanesc!"Io baag baani"!Si uite asa,mai cumpara machidonul un titlu de campioana pentru echipa sa!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  01 Octombrie 2018, 10:59

Incredibil cum reuseste gigi bacali sa-si bata joc de toata liga lui burleanu!! Nejucand absolut nimic minciuna fc5b sta comoda pe primul loc!? O rusine de fotbal!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează