FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Cîrţu a convocat la antrenamente 8 jucători din Liga a III-a

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu pare decis să schimbe liniile în speranţa de a întoarce cumva situaţia în favoarea echipei sale. Astfel, deja trei jucători au fost trimişi la echipa secundă a clubului, iar de la trupa din Liga a III-a, "Sorinaccio" a convocat opt jucători pe care a început să-i pregătească.

Justificarea e simplă: jucătorii de la prima echipă sînt plafonaţi şi nu mai au tonus de a juca în primul eşalon, în timp ce tinerii au ambiţie. Astfel, Vlăduţi, Rada, Avramescu, Pleaşcă, Nae Stanciu, Diaconu, Tătaru şi Rada se pregătesc cu echipa mare a pandurilor, în timp ce Tilincă, Arrieta şi Ghindeanu sînt la antrenamentele echipei a doua sub comanda lui Gabi Zahiu.

Ieri, Sorin Cîrţu a asistat retras la antrenamentul echipei. I-a chemat la el pe Dedu şi Kamara şi a discutat cu ei preţ de cîteva minute. Cei doi jucători au fost urecheaţi recent de antrenor, care le-a reproşat faptul că nu dau randamentul scontat.

Lipsa rezultatelor a creat o stare de tensiune în cadrul echipei. Astfel, ieri, fundaşul brazilian Cardoso (foto) i-a reproşat pe un ton ridicat antrenorului secund Florin Bejinaru că-l înjură de fiecare dată cînd are ocazia. Conflictul verbal dintre cei doi a fost stins de secundul Mircea Irimescu, care l-a trimis pe Cardoso să-şi vadă de treaba lui. Întrebat, Sorin Cârţu nu ştia nimic despre disputa verbală dintre Cardoso şi Bejinaru. „Nu ştiu nimic, nu cred că s-au certat”, a spus Sorinaccio.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (1)
 •  16 Aprilie 2010, 13:21

L-am apreciat si-l apreciez pe "Scartzu". Treaba e ca el stie numai cu "huo", "mi-as" , "face-as". La cat il duce capul si ce cunoaste nu-si pune nimeni intrebarea dc nu a prins o echipa bun in Vest? Nenea Cartu , e bine sa i injuri si sa i si bati pe astia din Est ca astia asa stiu ca dobitoacele. Au fost crescuti de comunisti si pricep numa cu bata.(parintii bunicii si asa s-au nascut si ei) Dar poate a venit momentul cand ar trebui sa ne si civilizam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează