FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA 2-0

Contract nou pentru Danciu-gol: încă un an în Ştefan cel Mare

Dănciulescu are unul dintre salariile medii de la Dinamo, 10.000 de euro lunar
Dănciulescu are unul dintre salariile medii de la Dinamo, 10.000 de euro lunar

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 00:08

Revenirea lui Borcea în ţară va marca şi extinderea acordului atacantului pentru încă un sezon, actuala înţelegere expirînd în iunie 2012


"Aş vrea să-mi închei cariera la Dinamo! Este prima opţiune şi cînd va fi vorba de prelungirea contractului", a declarat Ionel Dănciulescu în noaptea de duminică spre luni, la Recursul etapei. Cristi Borcea a fost pe fază, de la Miami, şi l-a sunat pe vîrful de 34 de ani şi jumătate chiar la finele emisiunii moderate de Ovidiu Ioaniţoaia.

"Danciule, ştii cît de mult te apreciez. Cînd mă întorc în ţară discutăm să mai stai cel puţin încă un an, e ca şi rezolvată problema! Ne înţelegem imediat, ca întotdeauna, toată lumea va fi mulţumită. Eşti «cîine» adevărat, ai dovedit-o de atîtea ori", i-a transmis, telefonic, Borcea.

Dănciulescu declarase săptămîna trecută că simte că nu se mai vrea extinderea angajamentului său, scadent în iunie 2012, dar că el doreşte să mai joace doi ani întrucît simte că mai poate. Şi ceilalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, luaseră în calcul păstrarea golgeterului, aşa că în această săptămînă se va închide "cazul Dănciulescu".

5 goluri în 9 meciuri a înscris Dănciulescu în actuala ediţie de campionat. Mai are unu în preliminariile Europa League

"Eu l-am vrut pe Dănciulescu şi la Rapid, serios vorbesc. Oferta rămîne valabilă şi acum. Dacă vrea, eu l-aş lua la Astra"
Marius Şumudică, antrenor Astra

De ce e nervos Niculae
Atacantul Marius Niculae a avut mai multe ieşiri nervoase în timpul meciului cu Concordia, la fel ca şi în alte partide, iar colegii nu înţeleg de ce. "Pe teren, se metamorfozează, iar în vestiar nu reproşează nimic, din contră. Ar trebui să fie un factor de echilibru, deoarece e unul dintre «greii» echipei, nu să-i certe pe Rus, Kone sau Munteanu pe un ton vehement. Ştim că pune suflet, dar să se controleze, întrucît se vede urît. Putem discuta în vestiar, între noi, nu să ne reproşăm pe teren", au mărturisit coechipierii lui "Săgeată".

Teama de arbitri
Roş-albii au luat frica arbitrilor, după scandalul uriaş din ultimele 10 zile şi după ce, cu Concordia (2-0), le-a fost refuzat, spun ei, un penalty în minutul 3. "Vom avea probleme în continuare, opinia generală ne este potrivnică. Pînă acum, în acest sezon, am avut 4 penalty-uri care nu ni s-au dat. Nu am cîştigat nici un punct cu ajutorul «fluieraşilor», dar ne e teamă că vom mai fi dezavantajaţi", au mărturisit "cîinii". Ciobi le-a transmis clar: "Evitaţi să intraţi în contre cu arbitrii, avem doar de pierdut!".

"Dinamo ia titlul pentru că nu se merge în Ligă!" :)
Gabriel Torje rămîne alături de roş-albi şi după ce s-a transferat la Udinese: "Mi-e dor de Dinamo, vorbesc zilnic cu băieţii şi mă bucur că sînt lideri. Cred că Dinamo are şanse mari să ia titlul, avînd în vedere că nu se merge direct în grupele Champions League". Micuţul mijlocaş ia meditaţii de italiană: "Trebuie să învăţ pentru că de aici primesc de mîncare, numai la noi în ţară străinii care vin nu vor să înveţe limba!".

Inbox
- Federaţia Germană trebuie să trimită "cartea verde" a lui Ricky Pinheiro, 22 de ani, lusitanul dînd satisfacţii după două săptămîni de probe. Pinheiro a aparţinut ultima oară de Kaiserslautern.
- Toată săptămîna, începînd de azi, dinamoviştii se vor antrena la Săftica. În primele două zile vor fi cîte două şedinţe de pregătire. De vineri, se pleacă în Bulgaria pentru amicalul de sîmbătă cu Ludogoreţ Razgrad

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (10)
fcgeo
fcgeo  •  04 Octombrie 2011, 20:22

""De ce e nervos Niculae Atacantul Marius Niculae a avut mai multe ieşiri nervoase în timpul meciului cu Concordia, la fel ca şi în alte partide, iar colegii nu înţeleg de ce. "Pe teren, se metamorfozează, iar în vestiar nu reproşează nimic, din contră. Ar trebui să fie un factor de echilibru, deoarece e unul dintre «greii» echipei, nu să-i certe pe Rus, Kone sau Munteanu pe un ton vehement.""NICULAE AR TREBUI SA SE UITE IN OGLINDA SI SA CERTEE CINE VEDE. PE EL.

duskyboy
duskyboy  •  04 Octombrie 2011, 13:04

respect danciu-gol mai poate juca un an macar cate o repriza si tot e binevenit la clasa pe care o are nu ii trebuie mai mult de o repriza sa dea gol. totusi trebuie adus ceva din urma.... tucudean si ganea sunt 1% din daniciu... trebuie cumparat ceva de valoare urgent in atac

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  04 Octombrie 2011, 09:16

HAI DINAMOO!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează