FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - RAPID, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos oftează: "Le dau banii, sînt trist"

Articol de , - Publicat vineri, 22 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 21 aprilie 2011 20:12

Copos s-a împrumutat la bancă pentru ca jucătorii să intre în cantonament pentru meciul de azi de la Ploieşti şi a anunţat că-l dă în judecată pe Spadacio

George Copos a ieşit din umbră pentru a salva din nou situaţia la Rapid. Greva generală de miercuri a fotbaliştilor, care refuzaseră să se antreneze din cauză că nu-şi mai luaseră salariile de două luni, l-a convins pe patron să umble la "puşculiţă".

"Am făcut un nou împrumut la bancă. Sînt epuizat şi extrem de trist, pentru că eu trebuie să rezolv toate aceste lucruri, deşi nu este treaba mea. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi pentru că banii vor intra în conturi", a anunţat ieri după-amiază Copos, care promisese că pînă seara, la ora 18:00, restanţele vor fi achitate. Bozovici şi Compania au intrat aseară în cantonament pentru meciul cu Astra de azi. La ProRapid era aşteptat şi finanţatorul pentru a discuta personal cu elevii lui Şumi.

"Spadacio o să plătească dacă nu luăm titlul!"
Copos a decis să se implice şi în cazul Spadacio, brazilianul fugit de miercuri de la echipă. Boss-ul alb-vişiniilor s-a informat în această problemă de la Dinu Gheorghe şi apoi a anunţat că-l va da în judecată pe fotbalist: "Spadacio a plecat cu nerespectarea clauzelor contractuale şi va suporta consecinţele. Dacă nu vom reuşi să cîştigăm titlul din cauză că el a plecat la mijlocul campionatului, îi vom solicita inclusiv daune materiale".

550.000 de euro însumează ratele contractuale pe două luni ale jucătorilor de la Rapid

"Această echipă, cu sprijin şi linişte financiară, termina pe primele două locuri fără probleme. Cînd am spus că la Rapid e greu, am ştiut eu ce vorbesc"

"Pentru mine este o problemă majoră că nu îl mai am la dispoziţie pe Spadacio şi că jucătorii nu s-au antrenat. Era o piesă de bază, aveam mare nevoie de el"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"Voi credeţi că eu mai rămîn?"
Marius Şumudică e dezamăgit de ce se întîmplă la echipă şi a revenit asupra ideii de a pleca din Giuleşti în vară. "Nu ştiu ce se va întîmpla de aici înainte, dacă în vară le vor mai fi prelungite contractele lui Glauber, lui Olberdam şi celorlalţi. Nici eu nu-mi cunosc soarta, ce să mai vorbesc de alţii? Voi credeţi că eu mai rămîn la Rapid? Ar trebui poate mai degrabă să întrebaţi un viitor antrenor despre ce va fi din vară la echipă", a spus Şumi la sport.ro.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (8)
lord_nelson
lord_nelson  •  27 Aprilie 2011, 16:17

Bai,eu nu-nteleg un lucru si basta! ''Il da in juecata pe Spadacio''..Chestia asta e valabila si la Becali,si la toti patronii din Romania..Pai,daca ai un contract,ar trebui sa fie valabil pentru ambele parti,nu numai pentru cei care platesc salariile,nu?Ce,daca un jucator trece printr-o pasa proasta,sau echipa nu merge bine,nu-l mai platesti.Dar jucatorul asta nu are drepturi??Foarte bine c-a plecat!Pacat ca n-au plecat toti!Ce-ar fi frate,sa lucrezi intr-o fabrica,cu contract de munca,si la sfarsitul lunii,pentru ca fabrica nu a vandut nustiu cate produse,nu mai ia nimeni banii pana nu atinge targetul? In concluzie,Copos e un mascarici,Becali un cioban,Borcea un figurant,si restul HOTI!

b0dy
b0dy  •  24 Aprilie 2011, 13:49

ma da' cine p!zda mat!! vrei sa plateasca salariile??nu tu esti patron??!! dak crezi k nu faci fata renunta si vinde altcuiva kre poate si e dispus sa conduca clubul,de cand te stiu numai asta faci,te vaiti k o muiere ,nu exista declaratie in kre sa nu faci acest lucru!! stim k e greu dar nu te mai vaita atat..un singur lucru aprecez la tine, imi place foarte mult k nu apari la tv in fel si fel de declarati si aparitii de prost gust k toti ceilalti conducatori ,e de apreciat acest lucru ! FZR

eminem1993
eminem1993  •  24 Aprilie 2011, 13:35

daa le dai banii dupa vro 3 luni de neplata te-ai trezit si tu de dim aducandu-ti aminte ca ai o echipa si trebe sa platesti salariile, si acm ca ai platit a fost un egal esti suparat bah saracule ? trebuia sa fii suparat daca le plateai salariile lunar.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează