FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA GIURGIU 0-2

Copos se plînge de situaţia de la Rapid: "Nu mai pot! Toată ziua cerşesc pe la bănci"

Articol de - Publicat joi, 08 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 07 noiembrie 2012 21:06

Pînă să găsească un cumpărător, George Copos se plînge că nu mai are de unde să împrumute bani pentru salarii


Patronul Rapidului spune că s-a săturat să mai investească în echipa giuleşteană. "Este decizia mea de a mă retrage de la Rapid. M-am săturat, pur şi simplu nu mai pot. Poate vom găsi o soluţie să preia cineva clubul. Mi-am făcut datoria faţă de Rapid, nu contează că am cheltuit 40-50 de milioane de euro, dar nu mai pot", a spus Copos pentru Mediafax.

Becali îl bagă în gura fanilor
George Copos spune că va încerca să le plătească jucătorilor o parte din restanţele financiare: "Pînă joi cel tîrziu vreau să achităm o parte din restanţele pe care clubul le are către jucători". Dar finanţatorul giuleştean i s-a plîns lui Gigi Becali că are mari probleme cu găsirea resurselor financiare. "M-a sunat Copos şi mi-a spus «Băi Gicuţă, toată ziua cerşesc pe la bănci. Mă duc să-mi dea 500.000, să-mi dea un milion de euro şi nu-mi mai dă nimeni. Plătesc două milioane de euro pe an dobîndă pe la bănci! Nu mai am, Gicuţă, de unde!», a povestit patronul Stelei discuţia pe care a avut cu Copos.

Rapidistul i s-a confensat lui Becali şi în privinţa viitorul investitor al Rapidului. "Mi-a zis că i-ar vinde lui Ioan Niculae pentru că suporterii l-ar iubi că e la fel ca ei, adică e ţi... Da' mi-a zis apoi: «Gigi, să nu cumva să povesteşti asta»", a spus Gigi la Versus de pe GSP TV.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Special
Secretele dezvoltării masei musculare, de la un campion la powerlifting: exercițiile ideale, cele mai mari greșeli + alimentul-minune pentru mușchi care costă doar doi lei
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
Superliga
Detaliul incredibil surprins de fotoreporterul GSP la Dinamo - Botoșani » Ce apare pe legitimația lui Ciobotariu
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”
Superliga
„Tu nu mai ești căpitanul echipei de azi!” » Episod încins din vestiarul FCSB: „Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...”

Cosmin Olăroiu nu ne vrea în UE, Ion Țiriac nu ne vrea în NATO! Declarații controversate în studioul GSP: „Sunt stupefiat! Nu-mi trebuie bază militară! Știți ce ar merge, în schimb?”

Ce-a pățit soția fotbalistului când a ajuns în Botoșani? „S-a dus la mall în Iași, o sută de kilometri, și ne-a spus: «Mamă, ce oraș mare»!”


Comentarii (13)
plischi
plischi  •  09 Noiembrie 2012, 10:43
Postat de robertino2 pe 08 Noiembrie 2012, 18:26

Ca sa respectam adevarul...Copos a pierdut bani cu Rapid. Sunt cheltuieli mari in fiecare an. Salarii jucatori, angajati, deplasari, cantonamente, barem arbitri, etc. Incasarile sunt sub nivelul cheltuielilor. In acte, Copos a imprumutat Rapidul cu 21 de milioane de euro. Nu prea are cum sa-i recupereze, nimeni nu plateste atat pe Rapid. Pentru ca nu va scoate profit. Doar daca e foarte bogat si are un proiect pe termen lung, sa se califice in Liga Campionilor. Pentru asta trebuie sa investeasca masiv la inceput. Doar Steaua a inceput sa fie pe profit, pentru ca si-a adus , in sfarsit , un antrenor valoros,are salarii decente si multi suporteri care aduc bani prin cumpararea biletelor.

fara rapid, copos era acum un nimeni, iar dosarele care il asteapta sa intre acolo, stie el unde, ar fi fost mai multe. cat priveste cersitul, ii vedetzi pe unii care cersesc la colt de strada si sunt imbracatzi vai de mama lor? urmariti-i dupa ce isi termina programul si-i sa vedetzi cum se metamorfozeaza.

tigruzzu
tigruzzu  •  09 Noiembrie 2012, 08:24
Postat de criticul89 pe 08 Noiembrie 2012, 22:25

s

”S” de la ”sfârșit”?

criticul89
criticul89  •  08 Noiembrie 2012, 22:25

s

Vezi toate comentariile (13)
Comentează