FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 1-0

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Costea 1: ”Florin e bun doar de ospătar” :D

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2011 23:06

Borcea l-ar vrea pe Costea cel mare la Dinamo, dar Cornel Dinu a dat de pămînt cu fotbalistul: ”Ce să caute la noi? Să-l ia Cristi la el, la Miami!”


"Finul m-a sunat să-mi spună că-l vrea pe Florin Costea la Dinamo!" a fost anunţul fulminant făcut de Gigi Becali la GSP TV. Patronul roş-albaştrilor a spus că oferta "cîinilor" nu este singura pe care o are pentru atacantul pe care l-a făcut măscărici după evoluţia de la Piatra-Neamţ: "Şi Porumboiu îl vrea, dar trebuie să mă gîndesc bine că poate-şi revine băiatul la ei şi fac o greşeală că-l dau!".

Primul care a reacţionat la posibila trecere a vîrfului de 26 de ani în Ştefan cel Mare a fost fosta mare glorie dinamovistă, Cornel Dinu. "Noi avem atacanţi, ce să caute Florin la Dinamo?! Ne băgăm bomba în casă?! Costea e bun doar de ospătar, ar trebui să-l ia Borcea la el, la Miami!". :)

Becali nu i-a rămas dator administratorului delegat de la Dinamo: "Domnul Dinu să se facă el ospătar, să nu se ia de Florin! Credeţi că se ia vreodată Borcea după Dinu sau după Săvulescu?". Apoi a spus că s-a răzgîndit în privinţa cedării fraţilor Costea: "M-a sunat Dinu Gheorghe şi mi-a spus că fac o greşeală dacă aş renunţa la ei. Mi-a zis să-i cedez doar dacă iau 1,5 milioane de euro pe ei. Gata, nu-i mai vînd, Florin are numai 26 de ani, m-aş oftica rău dacă şi-ar reveni tocmai la Dinamo!".

2 goluri are Florin Costea în tricoul Stelei: unul cu Oţelul (2-1), în Liga 1, şi unul cu Maccabi Haifa (4-2), în Europa League

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Superliga
FCSB face transferul momentului în Superliga! Jucătorul semnează mâine, cele două părți s-au înțeles
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
Superliga
Curtea de Apel a luat decizia definitivă! Mircea Rednic a câștigat procesul, Dinamo e bună de plată!
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”
Superliga
OUT din derby! Absență de ultimă oră pentru FCSB împotriva lui Dinamo: „Nu are ritm, nu riscăm”

România, 99% sigură de locul ei » Cum arată urnele pentru preliminariile Campionatului Mondial în acest moment + variantă de grupă grea și grupă ușoară

David Popovici a spus de ce nu mai conduce mașinile-cadou primite de la Ion Țiriac


Comentarii (21)
euseiud2000
euseiud2000  •  04 Decembrie 2011, 00:25

e bun tare cornel dinu asta...ar putea reveni pe banca la dinamo...dar nu are loc de ciobi,antrenor cu performante :)

dtdr
dtdr  •  23 Noiembrie 2011, 14:20

Nu-ti este greu sa-ti dai cu parerea despre Costea, ca si tu esti la fel ca el ( ca antrenor ) !!

saviola2_8
saviola2_8  •  23 Noiembrie 2011, 13:35
Postat de redsef2005 pe 23 Noiembrie 2011, 12:09

Uite cine s-a gasit sa comenteze de Cornel Dinu!!? De unde stii tu ce sunt alea inteligenta, cultura si un simt, cand cu fiecare comentariu al tau dovedesti ca esti la ani-lumina de toate astea??? Un analfabet care masacreaza limba romana, asta esti! Nu ma leg de greselile evidente de tastatura ("acird"), astea se pot intampla oricui!, dar "nititca", "multi confundai", "Filifizon" (aici evident NU cunosti cuvantul corect!), dar mai ales folosirea apostrofului in loc de cratima dovedesc ca esti certat rau de tot cu gramatica, mai baiatule! Pune mana pe carte, nu iti mai demostra prostia crasa, analfabetismul cronic si lipsa celor sapte ani de-acasa!!!

apostroful il folosesc pentru ca imi e mai usor.Amice esti usor retardat, daca nu stiam ce e aia cratima nu mai foloseam nici apostroful, scriam legat , nu? Idolatrizeaza tu pe cine vrei pentru mne mister al vostru e un filfizon veritabil.De fap e un filfizon wannabe, nici macar la stadiul de filfizon nu e.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează