FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu nu va mai fi operat pe cord astăzi, ci peste două sau trei săptămîni

Dinu s-a născut
în anul în care
Dinamo s-a
înființat, 1948
Dinu s-a născut în anul în care Dinamo s-a înființat, 1948

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 14:49

UPDATE // Cornel Dinu nu va mai fi operat astăzi, aşa cum se intenţiona, ci peste două sau trei săptămîni. Informaţia a fost oferită de Nicolae Badea astăzi, în conferinţa de presă de la Dinamo. "Din ce am vorbit cu domnul doctor Brădişteanu, acest gen de operaţie pe cord trebuie efectuată sau în maximum 8 ore de la producerea infarctului, sau la ceva timp, după urmarea unui tratament. Domnul Dinu va fi supus unui tratament riguros, obligatoriu în pregătirea unei operaţii fără riscuri. Am înţeles că în două, trei săptămîni se va face această intervenţie", a afirmat Badea.
................................................................................................................
Dinu a suferit un preinfarct şi azi va fi supus unei intervenţii de by-pass coronarian la spitalul Floreasca.

Starea de sănătate a lui Cornel Dinu nu este deloc bună. După ce în urmă cu o lună a fost internat din cauza oboselii cronice şi a stresului, în noaptea de luni spre marţi, Mister a simţit dureri puternice în zona abdominală şi i s-a făcut rău.

A chemat ambulanţa, iar medicii i-au făcut de urgenţă o electrocardiogramă ce a relevat că acesta a suferit un preinfarct pe care l-a dus pe picioare cîteva zile. Mister a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost pus sub perfuzii şi i s-au administrat medicamente şi vitamine, plus o sondă nazală pentru a respira mai bine. Azi, Dinu va fi supus unei intervenţii de by-pass coronarian, operaţie care are drept rol îmbunătăţirea fluxului sanguin al inimii la pacienţii cu afecţiuni severe ale arterelor!

"Acum mă simt mai bine, sînt sub supravegherea doctorilor, cărora le mulţumesc, şi sper ca Dumnezeu să aibă grijă de mine!"
Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo

"Am greşit, scuze fanilor"
Hristu Chiacu (24 de ani) aşteaptă să plece cît mai curînd de la Dinamo, destinaţii posibile fiind Hazar Lankaran, Voinţa Sibiu sau altă echipă din Liga 1. La despărţire, vrea să facă pace cu fanii, prin intermediul Gazetei, chiar dacă ultraşii l-au apostrofat şi l-au alungat de la echipă: "Au şi suporterii dreptatea lor! Am greşit atunci cînd am vorbit urît de Dinamo, eram mai copil, nu m-a dus capul. Nu pot da timpul înapoi, din păcate. Acum am capul pe umeri, mi-a venit mintea, dar cred că şi dacă aş da 300 de goluri nu m-ar mai ierta fanii".

Dinamo e Arsenal de România
Roş-albii îşi prezintă astăzi echipamentul pe care îl vor purta în noul sezon. Tricoul principal este roşu cu mîneci albe. "L-am transferat pe Fabregas la noi! Sînt Arsenal de România, tricourile sînt foarte apropiate ca linie, design. Oricum, e un roşu foarte frumos" au fost primele reacţii ale dinamoviştilor după ce-au văzut ieri tricourile, de-abia ajunse în ţară. Echipamentul e mai mulat pe corp, jucătorii alegîndu-şi măsuri cît mai mici: "Poate aşa atragem domnişoare la stadion, că domnii nu se mai înghesuie". Al doilea rînd e alb, iar al treilea - verde.

Scarlatache e supărat
Fundaşul Adrian Scarlatache a fost apostrofat de către puţinii fani prezenţi la ultimul amical al "cîinilor", cu Dinamo II (8-0), amănunt ce l-a descumpănit pe apărător. El ar vrea să plece de la club, dacă se găseşte o ofertă convenabilă şi pentru roş-albi. Rednic l-ar vrea din nou la Hazar Lankaran, dar azerii vor să-l ia gratis pe cel poreclit "Puyol", lucru neacceptat de dinamovişti.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
fcgeo
fcgeo  •  20 Iulie 2011, 21:57

SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE MISTER SI SA AUZIM VESTI NUMAI SI NUMAI DE BINE.SA VA FACETI BINE,CAT MAI REPEDE POSIBIL,CA AVETI DE MUNCA.TREWBUIE SA DUCETI ECHIPA CAT MAI SUS IN EUROPA. DACA SE POATE IN FINALA E.L. AR FI SI MI BINE, PENTRU FOTBALUL ROMANESC.INSANATOSIRE GRABNICA MAESTRE SI SUCCES IN CONTINUARE.VA TINEM "PUMNII".

hot.dog
hot.dog  •  20 Iulie 2011, 19:07

?

arhanghelulgabriel
arhanghelulgabriel  •  20 Iulie 2011, 16:57

Multa sanatate Mister,Dinamo are nevoie de dumneavoastra

Vezi toate comentariile (7)
Comentează