FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI 0-1

EXCLUSIV „Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt

Foto: Ionuț Iordache (GSP) +49   FOTO
Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 17:47 / Actualizat luni, 06 mai 2024 19:18

Cornel Șfaițer, președintele lui Poli Iași, a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a trăit finalul meciului cu cântec de la Sibiu, câștigat în fața lui Hermannstadt, 1-0. Oficialul moldovenilor spune că nici nu i-a auzit pe suporterii care îi acuzau pe sibieni de un presupus non-combat în fața echipei sale, preferând să-i dea credit pentru victorie antrenorului Tony da Silva.

Politehnica Iași a „evadat” de pe ultimul loc în urma victoriei reușite la Sibiu, în fața lui Hermannstadt, iar în Copou se întrevede salvarea de la retrogradare, ultima adversară, Petrolul, fiind, de asemenea, salvată matematic.

Președintele clubului, Cornel Șfaițer, a dat detalii despre starea de spirit a ieșenilor după abia a doua victorie reușită în play-out, dezvăluind ce le-a spus fotbaliștilor săi la finalul partidei de la Sibiu.

Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă!
HERMANNSTADT - POLI IAȘI
Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă!

Cornel Șfaițer, după ce Poli Iași a învins la Sibiu: „Suntem în continuare la mâna rezultatelor!”

„Au fost emoții mari, a fost o săptămână agitată, n-a fost liniște în Săptămâna Mare a Paștelui, dar echipa noastră a dat dovadă de determinare. Cel mai important e că în a doua repriză am fost la fel de bine așezați, compacți, n-am lăsat spații adversarilor, am întâlnit o echipă de foarte mare calitate, care nu mai pierduse acasă de astă-vară, cu Farul.

Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu, am vrut să fiu alături de băieți! Am crezut în acest rezultat. Au fost foarte multe discuții la noi, nu e ușor să ții un grup omogen. Mă bucur pentru Tony, am crezut în el când l-am instalat, am crezut cu toții în acest rezultat.

Cred că suntem în continuare la mâna rezultatelor. Cu Petrolul, va fi la fel de periculos, nu uitați cum a venit UTA la noi și ne-a învins, cu doi jucători under în teren. Le-am cerut băieților în vestiar să fim la fel de concentrați pentru finala cu Petrolul, când vom avea un stadion arhiplin în Copou, vom fi susținuți frenetic. Din păcate, am crezut în iarnă că vom obține mai mult... Situația e aceasta, mă bucur pentru Tony, mi-a plăcut cum a pregătit partida”, a declarat Șfaițer, pentru GSP.ro.

foto: Ionuț Iordache (GSP)
foto: Ionuț Iordache (GSP)
foto: Ionuț Iordache (GSP)
foto: Ionuț Iordache (GSP)
foto: Ionuț Iordache (GSP)
+45 FOTO

„N-am auzit scandările... M-am mai întâlnit cu astfel de momente, nu mai poți avea aceeași concentrare”

Întrebat despre reacția ostilă a tribunelor de la Sibiu, fanii acuzându-și propria echipă de blat, Șfaițer mărturisește că avea altă preocupare după ultimul fluier.

„Chiar m-am bucurat enorm de mult, n-am auzit scandările, am plecat din acea zonă. Am mers să-i felicit pe băieți.

Noi am făcut jocuri bune în acest campionat, am avut momente bune, le-am învins pe U Cluj, pe Sepsi. Iată că, acum, am întâlnit o echipă lipsită de griji, nu mai poți avea aceeași concentrare. Eu am trăit mult timp în fotbal, m-am mai întalnit cu astfel de momente, în care e greu ca echipele să fie capacitate când sunt deja salvate, cu o etapă-două înainte de final”, a precizat președintele echipei din Copou.

„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!” » Șeful lui Poli Iași, reacție „la cald” despre aluziile de non-combat cu Hermannstadt
Cornel Șfaițer, președintele Politehnicii Iași

E o presiune mare și pe mine, credeți-mă! De 27 de ani de când sunt în fotbal, niciodată nu m-am luptat pentru retrogradare, mereu când am fost în primul eșalon am fost lipsit de griji, niciodată n-am stat de Paști cu frică.

- Corneliu Șfaițer, președinte Poli Iași

VIDEO Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

Citește și alte știri din Superligă:

Poli Iași, victorie controversată la Sibiu: „Rușine, rușine să vă fie!” » Dinamo e ultima și doar un MIRACOL o ține în Superligă! Clasamentul ACUM

VIDEO Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
luter
luter  •  07 Mai 2024, 14:42

eu tot zic de mult timp pe aci, ca acest *** ,este condus de un copil de aga-rici din padurea baneasa si alt blat-uitor de la liga *** .rezultatul este o mascarda de meci ,pentru salvarea lui stefan cel mare de la adulter .cine a mai castigat la sibiu in acest asa zis campionat ? maldarasanule nu ti rusine maa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ultimul.Charlot
Ultimul.Charlot  •  06 Mai 2024, 21:41
Postat de GIGIsport.ro pe 06 Mai 2024, 21:04

Sa vorbești aiurea de Dinamo, cand Hermanstadt si Iași fac așa un blat ordinar trebuie sa fii si *** fără limite si ticălos! E absolut indecent!....De ce nu s-ar face astfel de blaturi ordinare cand făptuitorii știu ca nu vor păți absolut nimic!!??...Eu le-as retrograda direct pe ambele echipe, pentru ca a doua oara nici sa nu le mai treacă prin gând sa mai facă așa ceva! ...Burleanu însă le va premia ținându-le si pe Iasi si pe Botosani fraudulos in Liga 1! Suntem o rușine de tara!

„Credeți-mă, m-am deplasat personal la Sibiu!”...Nici Sfaiter asta nu crede ce spune!!...FRF ar trebui sa retrogradeze DIRECT si pe Iasi si pe Hermanstadt!...Sa vedem daca le mai da mana a doua oara sa mai faca asa o grozavie de blat! .... Sibieniii care i-au huiduit pe blatisti sunt mai morali si mai corecti decat FRF, liga profesionista si CCA la un loc!

Reyzen30
Reyzen30  •  06 Mai 2024, 21:07
Postat de id45 pe 06 Mai 2024, 20:16

Multe comentarii , dar NIMIC despre golul marcat de Dinamo ... din afara liniei de fund ... la meciul cu U.Cluj !!! Dacă vă uitați la reluări ... cineva a avut grijă să bage ... reclame ... PE ECRAN !!!

terminatule,te-ai uitat la meci cu televizoru stins ? Au fost o gramada de reluari si se vede clar ca mingea este in teren,fara nici un dubiu. Uita-te la faze inca o data ,ce-ti mai place sa mananci gelatina turceasca.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează