FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAŞI 1-1

Cornel Ţălnar e pe făraş » Badea îl vrea pe Zenga, Borcea se opune

Cornel Talnar, Talnar, Dinamo
Cornel Talnar, Talnar, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Ţălnar urmează să plătească prin pierderea postului dacă nu e salvat de rezultate miraculoase pe final de sezon. Zenga stă la pîndă, la fel şi Bergodi

Lapte şi miere în urmă cu cîteva săptămîni, otravă în prezent. Cornel Ţălnar este ameninţat cu demiterea, după ultimele 4 meciuri de campionat şi ratarea finalei Cupei României. "Ţînţarul" a trecut rapid de la stadiul de preferat al şefilor la cel actual, de a i se imputa că n-a reuşit să gestioneze situaţia de la echipă. "N-am văzut o idee tactică bine conturată, am jucat în dorul lelii şi ne-am făcut de rîs, fotbalistic, cu Poli Iaşi, o echipă ce abia mai speră că va evita retrogradarea. De fapt, în ultima lună, după remiza de la Urziceni, nu prea am mai jucat mare lucru, ne-am ţinut de scandaluri. Iar antrenorul n-a ştiut să ţină fotbaliştii în mînă" au fost părerile schimbate de acţionarii lui Dinamo.

"Prezenţa lui Walter Zenga n-a fost întîmplătoare la meci. Nicolae Badea şi Cristi Borcea au primit mai multe telefoane prin care le era recomandat italianul. Tot la fel a fost sugerat şi Cristiano Bergodi", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului. Apropiaţi, dar şi oficiali ai grupării afirmă că Ţălnar ar urma să fie sacrificat după aceste ultime 5 etape de campionat, avînd şanse minime să se mai salveze: "Sărăcu', plăteşte pentru oalele sparte de alţii! Dacă i se dădea mînă liberă în alegerea lotului şi i se asigura linişte, ar fi făcut treabă. Mai are şanse să rămînă doar dacă bate pe linie în ultimele meciuri, adică în Giuleşti, acasă pe Timişoara şi în deplasare la Vaslui".

375.000 de euro era salariul anual al lui Zenga în Ştefan cel Mare

120.000 de euro era salariul anual al lui Bergodi în Ghencea

Zenga a mai fost
Italianul de 50 de ani a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada 5 septembrie - 25 noiembrie 2007, după care a venit Ţălnar ca "principal". Zenga n-a avut rezultate notabile, deşi jucătorii îl apreciau şi au spus apoi că dacă ar fi rămas ar fi construit ceva de viitor în Ştefan cel Mare. A pierdut calificarea în grupele Cupei UEFA în faţa necunoscuţilor suedezi de la Elfsborg. A fost dat afară după un scandal-monstru cu Borcea, imediat după eşecul din Ghencea (0-1). Zenga l-a criticat atunci pe Claudiu Niculescu, apoi pe Borcea, conflictul fiind la un pas să degenereze la acea şedinţă. Fosta glorie a Interului le-a mai antrenat în România pe FC Naţional şi pe Steaua, iar acum e liber de contract.

Bergodi, idolul jucătorilor
Italianul de 45 de ani este cunoscut de către şefii dinamovişti, care au afaceri cu o firmă de monitorizare statistică a fotbaliştilor reprezentată în România de către tehnician şi de către Renzo Rossi, un apropiat al antrenorului. "Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo să-mi propună ceva", a declarat în ultimele zile Bergodi, liber de contract. Peninsularul le-a mai antrenat în România pe FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, Poli Iaşi şi Steaua, a mai fost dorit în două rînduri în Ştefan cel Mare, ultima oară chiar toamna trecută, şi a fost apreciat de toţi jucătorii pe care i-a antrenat.

Borcea ţine de Ţălnar
Ultimul apărător al lui Ţălnar e Cristi Borcea. Preşedintele executiv i-a luat apărarea şi înainte de meciul cu Iaşiul, şi după partida cu moldovenii. "Ca să nu mai existe tot felul de comentarii, o să-i prelungim contractul pe încă doi ani şi atunci să văd ce mai întrebaţi! "Del Bosque" a mai adus culoare în jocul echipei, cu el am jucat ceva în acest campionat", a spus ieri şeful roş-albilor.

Sexgate în Ştefan cel Mare
Prunea pe făraş
Ioan Becali a deconspirat sîmbătă la GSP TV faptul că Florin Prunea ar fi venit în cantonamentul echipei de la Cluj cu două femei, iar dinamovistul l-a ameninţat pe fostul impresar cu proces în instanţă. Şefii dinamovişti au demarat ancheta. Primele semnale nu par să-l absolve pe managerul sportiv de vină, aşa că Prunea riscă să fie demis în proxima şedinţă a CA! "Sînt 15 fotbalişti care susţin ceea ce spun eu", a mai spus Giovanni. Jucătorii au fost chestionaţi şi au confirmat varianta impresarului. Unele surse susţin că a doua femeie ar fi fost adusă pentru secundul Ionel Ganea, însă varianta nu le-a fost confirmată deocamdată şefilor. (Andrei Crăiţoiu)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Stranieri
Andrei Rațiu, decisiv pentru Rayo Vallecano cu Atletico Madrid. Românul a fost „integralist”
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular
Stranieri
Debut în Ligue 1 pentru internaționalul român! » La 20 de ani, a intrat direct titular

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (21)
 •  26 Aprilie 2010, 11:25

Si Liga Campinilor cand? Cat o sa ne mai pregatim? Va rog sa va ganditi bine

corneliu90
corneliu90  •  26 Aprilie 2010, 10:54

Mai oameni buni,Zenga are echipa,se numeste Al Nasr,e si semnat dar intra in vigoare prin iunie pentru ca Zenga mai are bani de primit de la Palermo.

 •  26 Aprilie 2010, 10:33

15 fotbalisti care sustin ce zice becali - si toti aflati sub puterea lui, prin contract, nu?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează