FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

UPDATE Coronavirus la Astra! Partida cu Craiova nu se mai dispută azi + Reacția LPF

Articol de , - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 14:25 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 15:54

Meciul Astra - Universitatea Craiova, programat azi la ora 21:30, nu se va mai juca. Croatul Crepulja (Astra) a fost diagnosticat cu coronavirus.

  • Meciul va fi azi de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus.

UPDATE 15:50

LPF confirmă că meciul nu se va juca azi și că la Astra va fi o anchetă epidemiologică

„Da, categoric s-a amânat. Există un rezultat pozitiv. A fost testat azi dimineață la Spitalul Județean din Giurgiu. Nu se mai impune o retestare pentru medicii au spus foarte clar că are simptome de COVID-19. Va începe o anchetă epidemiologică. În acest moment rămânem atașați obiectivului de a termina acest campionat pe teren. Vom vedea după ce se termină ancheta epidemiologică ce vom face cu acest meci”, a declarat Justin Ștefan, secretar general al LPF, la emisiunea „Digi Sport Special”.

UPDATE 15:00 » Astra - Craiova nu se joacă

Dani Coman, președintele Astrei, a confirmat că meciul Astra - Craiova nu se va mai juca azi.

Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

Același scenariu a fost CFR Cluj - FCSB și la Poli Iași Clinceni, când clujenii și ieșenii au avut un jucător depistat pozitiv în ziua meciului. Meciul dintre Iași și Clinceni s-a jucat următoarea zi, în timp ce CFR - FCSB a fost reprogramat vineri. 

UPDATE 14:50 » Crepulja are coronavirus

Din sursele GSP.ro, confirmate de club, Astra a primit testul: Crepulja este pozitiv cu coronavirus!

Știrea inițială:

Mijlocașul croat Ljuban Crepulja (26 de ani) a acuzat anumite probleme medicale și a fost testat pentru COVID-19 de șefii Astrei. 

Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, a comentat situația pentru GSP.RO și a dat detalii despre starea de sănătate a lui Crepulja, precizând că acesta nu are simptome de coronavirus.

„El a avut febră și azi l-am testat. Rezultatul va veni în jurul orei 16:00. Nu știu ce se va întâmpla cu meciul dacă va fi găsit pozitivi. Doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19.  În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dani Coman pentru GSP.RO.

La testele efectuate vineri, Crepulja a ieșit negativ! Se pare că jucătorul a stat mai mult timp cu aerul condiționat deschis și de aici ar fi apărut problemele. 

VIDEO Denis Alibec e cu gândul la plecare: „Vreau să joc în Champions League”

Astra - Craiova, echipe probabile 

ASTRA: 1. Lazar - 6. G. Simion, 4. Graovac, 23. Dandea, 3. Radunovici - 31. A. Ioniță, 22. G. Șerban, 21. Crepulja, 90. Răduț - 50. Budescu - 7. Alibec
REZERVE: 18. Bolboașă, 5. C. Dima, 8. Takayuki, 11. V. Gheorghe, 13. D. Graur, 14. Baicu, 19. Fatai, 96. Balaure, 99. D. Gheorghe
ANTRENOR: Bogdan Andone

CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 18. Șt. Vlădoiu, 15. Cosici, 26. Acka, 5. Vătăjelu - 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău - 22. Bărbuț, 19. Koljici, 28. Mihăilă
REZERVE: 1. L. Popescu, 9. A. Ivan, 14. Qaka, 17. Baiaram, 20. Gustavo, 21. Ivanov, 33. Bălașa, 38. L. Nițu, 39. I. Mitran
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Burleanu vrea schimbarea Ligii 1: „Putem discuta pe 3 august. Vom păstra părțile bune din acest sistem”

EXCLUSIV Veste bună pentru Dinamo: aproape tot lotul e vindecat de COVID-19! Când vrea LPF să o programeze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (140)
zorrozabal
zorrozabal  •  29 Iulie 2020, 21:23
Postat de 1valeri.gazzaev pe 29 Iulie 2020, 16:06

Hai, zau? si cine a gresit? pandemia? clubul organizator are obligatia de a asigura conditiile necesare desfasurarii meciului. Daca in urma unei anchete desfasurate se constata ca jucatorul infectat se face vinovat de neglijenta, abia atunci te poti gandi sa faci vreun demers. Pana una alta, de ce ar fi fc astra giurgiu vinovata? ca e o pandemie si oamenii se imbolnavesc pe capete in romania in ultimele saptamani?

Vorbim discutii!Problema e ca nu mai exista certitudine ca testele sunt corecte!A declarat-o si faimosul doctor Musta de la Timisoara-care a declarat ca pot fi neconcludente sau incorect efectuate-si am vazut cu totii ce si s-a intamplat cu cele cele 21 de cazuri ale CFR!

zorrozabal
zorrozabal  •  29 Iulie 2020, 21:11

Sa nu uitam:Pana pe data de 3 august 2020-adica pana luni-in 4(patru) zile,trebuie comunicate la UEFA echipele pentru tragerile la sorti!

735681093223958
Ionel Potec  •  29 Iulie 2020, 20:04
Postat de magic4ever pe 29 Iulie 2020, 17:13

Ce manevre poate sa faca Astra ca sa castige campionatul,auzi vrea sa castige la masa verde cu 3-0 cu Astra, le este frica ca daca joaca Astra pe bune cu toti jucatorii si mai primesc si o prima de la CFR ii incurca 100%...cei de la Craiova prin sefa PSD Craiolgutza cred ca si-au folosit relatiile si la Giurgiu unde au facut analizele cei de la Astra,unde PSD este la putere si l-au scos pe fotbalistul de la Astra pozitiv...Astra poate sa joace si fara el daca este tot lotul valid si meciul se poate juca joi,vineri sau chiar sambata pentru ca si CFR joaca vineri si apoi luni cu Craiova si fara pregatire pentru ca au fost in carantina degeaba pentru ca au gresit cei de Regina Maria toate testele sau a fost manarie de la Craiova....Astra Craiova trebuie sa se joace 100%!RUSINE CRAIOVA!

Ba tu ori esti prost ori esti *** , ba psdul numai e de ceva timp la putere a pierdut influenta , ba prostovane daca testele alea sunt masluite e opera securistilor dincu, rus astia sunt la butoane cfrul face toate scenariile astea, interesul craiovei era sa joace si chiar daca pierdea cu astra trebuia sa bata cfrul deci nu era nimic pierdut ai inteles mai bolovane?e greu cu subtilitatile astea d-aia sunt aia securisti mari si fac jocurile cfrului de ceva timp

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (140)
Comentează