FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra a mai ratat un transfer! FC Voluntari s-a înțeles cu mijlocașul dorit de Dinamo

Cosmin Contra a mai ratat un transfer la Dinamo. Pablo de Lucas (33 de ani, mijlocaș defensiv) s-a înțeles cu FC Voluntari.
Cosmin Contra a mai ratat un transfer la Dinamo. Pablo de Lucas (33 de ani, mijlocaș defensiv) s-a înțeles cu FC Voluntari.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 19:55 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 20:23

Cosmin Contra a mai ratat un transfer la Dinamo. Pablo de Lucas (33 de ani, mijlocaș defensiv) s-a înțeles cu FC Voluntari. 

Dinamo încă mai caută jucători pentru zona centrală. Roș-albii vor să scape de Alex Răuță și nici nu se știe exact cât va absenta Vlad Achim, care a suferit o fractură la meciul cu Chindia. Cosmin Contra se orientase către Pablo de Lucas, jucător alături de care lucrase la Petrolul. 

FC Voluntari s-a mișcat însă mai rapid și l-a convins pe mijlocaș. Acesta evoluase și în partea a doua a sezonului trecut pentru ilfoveni. 

Cosmin Contra a mai ratat un transfer! FC Voluntari s-a înțeles cu mijlocașul dorit de Dinamo

27 de meciuria adunat De Lucas ediția trecută, după ce-a jucat pentru Xanthi (Grecia) și Voluntari

Dinamo, în această vară: 

  • Antrenor: Cosmin Contra (nou)
  • Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul), Janusz Gol (liber), Adam Nemec (liber), Isma Lopez (Tenerife)
  • Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV N-a fost totul lapte și miere! Ce i-au cerut fanii din DDB lui Cortacero

DINAMO. Pablo Cortacero și fanii din DDB s-au întâlnit și au căzut de acord pentru o adevărată revoluție: ce se va întâmpla la Dinamo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (29)
emil1986
emil1986  •  03 Septembrie 2020, 07:36
Postat de gazistu pe 02 Septembrie 2020, 23:08

sper sa dispara acesta echipa de 2 bani, voluntari... chiar nu mai suport... mai bine sa vina rapidu in A, e suficient... STE, DIN si RAP

Sa dispara cei care n-au bani. Fotbalul modern se face cu bani, multi bani, chiar foarte multi. Din moment ce Voluntari plateste si jucatorii sunt multumiti, dovada e faptul ca au ramas in prima liga, deci au dat ce au avut mai bun din ei pentru echipa, pentru banii primiti, atunci sa ramana in prima liga. Cei care vor dispare sunt cei care n-au bani, care sunt morti de foame.

johnwick
johnwick  •  03 Septembrie 2020, 00:41
Postat de rocky2 pe 03 Septembrie 2020, 00:39

Mai bine decat un postac gigist gretos!

ești postac gigist? de când? pe cât?

johnwick
johnwick  •  03 Septembrie 2020, 00:39
Postat de dinamo_ever pe 02 Septembrie 2020, 22:33

Sa fiu org la ce ? pana la proba contrarie, ce se face acum la Dinamo, este foarte bine ! voi inchideti ochii de atatia ani de zile si acceptati in tacere golaniile facute de gigi la " steaua " si ii sustineti clona ! daca eu sunt paznic la rin, inseamna ca voi sunteti ciobani la turma ! Voi sunteti ultimi care puteti vorbi despre inchisul ochilor..continuati sa sustineti fcsb, desi echipa aia nu are numele, palmaresul, sau stadionul stelei ! plus ca patronul isi bate joc de voi de fiecare data cand are ocazia...si continuati *** !

tu ai văzut vreun "cioban la turmă" sărac? io am văzut portari de hotel care se bucură la 5 lei baccis

Vezi toate comentariile (29)
Comentează