FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Cosmin Contra, prezentat oficial de Dinamo! Comunicatul roș-albilor

Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: fcdinamo.ro +49   FOTO
Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 08:02 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 15:58

Cosmin Contra (44 de ani) a fost prezentat oficial de Dinamo! Fostul fundaș dreapta a ajuns azi în România și a semnat acordul pe doi ani cu „câinii”, înlocuindu-l pe Gigi Mulțescu.

EXCLUSIV Gheorghe Mulțescu, primele declarații după reziliere: „Mi-au propus ceva” + mesaj pentru Contra

UPDATE, ora 15:45 - Cosmin Contra, prezentat oficial de Dinamo: „Bine ai revenit acasă!”

„OFICIAL. Cosmin Contra la Dinamo București.

București, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului. Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, se arată în comunicatul „câinilor”.

UPDATE, ora 13:30

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo un contract valabil pe doi ani. Mâine după-amiază va avea loc primul antrenament al lui „Guriță” de la revenire.

UPDATE, ora 11:00

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii, un contract valabil pe doi ani.

Știrea inițială

Dorința noului conducător al „câinilor” este ca fostul selecționer al României să preia cât mai repede echipa care nu a început extraordinar sezonul în Liga 1, doar cu o remiză, 1-1 pe teren propriu cu Hermannstadt.

Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo

Contra va veni în Ștefan cel Mare cu doi colaboratori: preparatorul fizic Javi Reyes, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, și antrenorul secund Jerry Gane.

Ei n-au plătit salarii, lotul e foarte subțire. Să vină Contra, să facă ce? Contra nu e un antrenor care să construiască o echipă, asta e părerea mea. E un antrenor care vine de la echipa națională, care s-a bătut la titlu, eu nu îl văd pe el antrenorul care să ia jucători de 19-20 de ani și să zică: «aveți răbdare, în 2-3 ani avem echipă»

Dănuț Lupu, fost mijlocaș Dinamo, la PRO X

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

3 meciuria disputat Mulțescu ca antrenor la Dinamo în acest nou mandat. Bilanțul: o victorie și două egaluri

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Hermannstadt 1-1

+45 FOTO

VIDEO Toate detaliile înaintea confruntării Chindia Târgoviște - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Janusz Gol, al doilea transfer al verii la Dinamo, a fost prezentat oficial

Contra, atacat înainte să semneze cu Dinamo: „Să vină el, să facă ce? Nu poate construi o echipă”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (139)
tutan_camon
tutan_camon  •  26 August 2020, 15:39
Postat de flojo pe 26 August 2020, 14:56

Cu prostovanii nu poţi discuta! Ia explică-ne şi tu cum a salvat federaţia pe Dinamo! Cu 5 meciuri mai puţin jucate! Vai de voi!

Ce să-ţi explice bolovane? S-a terminat campionatul şi Ruşinamo era pe loc retrogradabil. A făcut Burlanu o manevră, a schimbat regulamentul şi a marit nr de echipe şi v-a salvat de retrogradare din pix. Au mai avut şi alţii covizi şi au jucat dar voi aţi fugit ca dracu de tămâie să nu jucaţi, pentru că ştiaţi că sunteţi praf, pământ de flori. Acum dacă aţi rămas din milă şi clandestin în prima ligă, aveţi şi pretenţia să fiţi felicitaţi? O să fiţi mereu taxaţi pentru măgăria asta, pentru că aţi implorat in genunchi să nu fiţi retrogradaţi. Rapid, Timişoara, Petrolul, Craiova, Galaţi şi alţii au avut mai multă demnitate decât Ruşinamo.

tutan_camon
tutan_camon  •  26 August 2020, 15:18
Postat de sampaolo pe 26 August 2020, 14:03

:)))) Pe site-ul Telekom a apărut iar articol cu Gigi Becali dă lovitura și îl vinde pe Coman. :)))) Din 3 in 3 zile e titlul ăsta. Maine se vinde Man. Poimâine Tănase. :))) Oare există proști care dau click pe *** aia de site?

Tu ai dat click :))) dăşteptule!:)

red_dog72
red_dog72  •  26 August 2020, 15:07
Postat de Robert Sergiu pe 26 August 2020, 15:03

? Cine a jignit in ecuatia asta?

Cand spui despre Dinamo ca este fc mila, nu dai dovada ca ai fi suporter a lui Bayern ci mai degraba ciorbar de leordeni!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează