FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2022 10:43 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 10:57

Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecționer al României, negociază preluarea postului de antrenor principal la CFR Cluj.

UPDATE - Ce i-a cerut Cosmin Contra lui Nelu Varga

Negocierile dintre Cosmin Contra și Nelu Varga se desfășoară anevoios. Din informațiile obținute de GSP.ro, Contra solicită ca o mare parte din salariul convenit să-i fie plătită în avans.

„Guriță” se teme de o posibilă insolvență pentru club, care l-ar putea priva de banii care-i sunt datorați, așa cum a pățit în perioada de la Dinamo.

Situația financiară a clubului din Gruia este delicată. CFR este sufocat de datorii uriașe, situate oficial la 26 de milioane de euro în finalul anului 2021. Chiar finanțatorul Nelu Varga a vorbit deunăzi despre datorii de „zeci de milioane”.

Nelu Varga, devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună”
CFR CLUJ
Nelu Varga, devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună”

Știrea inițială - Cosmin Contra, înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Deși Dan Petrescu încă nu s-a despărțit oficial de CFR Cluj, urmând să aibă marți discuția finală cu patronul Neluțu Varga, finanțatorul ardelenilor deja i-a găsit înlocuitor. 

Este vorba despre Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo și al naționalei României. Sursele GSP.ro au confirmat informațiile apărute pe fanatik.ro: „Guriță” este aproape să devină noul antrenor al clujenilor. 

Apropiați ai tehnicianului spun că antrenorul are deja contractul pe masă, părțile s-au înțeles în mare parte pe aspectele financiare, se mai negociază câteva clauze și detalii.

Contra ar reveni în fotbalul românesc după 2 ani, în decembrie 2020 acesta o părăsea pe Dinamo. Tehnicianul este liber de contract după despărțirea din vară de Al Ittihad.

Nelu Varga s-a răzgândit

În cursul zilei de luni, Varga anunța că, în cazul plecării lui Petrescu, antrenor principal ar urma să fie Alin Minteuan. 

Noi nu suntem disperați să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru și când am apelat la el mereu a răspuns bine și a făcut lucruri bune”, spunea Varga. 

Și președintele Cristi Balaj anunța că ardelenii nu se vor grăbi în a numi un tehnician în cazul „rupturii” de Dan Petrescu: 

„În momentul ăsta, antrenor e Dan Petrescu. Nu discutăm cu alți antrenori. Am văzut și eu declarația domnului Varga. care a spus clar că, dacă va exista o despărțire amiabilă, atunci antrenor pentru următoarea perioadă va fi Minteuan”.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”
ULTIMATUM
Ultimatum pentru încă un antrenor: „Dacă ne bat și ei, încerc să mă gândesc la altă variantă”
Aflat pe „lista neagră” a lui Becali, Marco Dulca a luat decizia în privința viitorului său la FCSB
FCSB
Aflat pe „lista neagră” a lui Becali, Marco Dulca a luat decizia în privința viitorului său la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (99)
senin
senin  •  04 Octombrie 2022, 05:57

Contra e barosanul care a salvat Dinamo și echipa Națională a României, e mai bun decât Adi Mutu care face la Rapid șmecherie, adică joacă la mișto, un fel de "poate pică un gol ca să luăm campionatul...." Bey! mă lăsați cu "meseriașii" ăștia cu mult mai amatori decât Miță?!

mehigh_ms
mehigh_ms  •  21 Septembrie 2022, 06:24
Postat de legio.sud pe 20 Septembrie 2022, 12:58

Pai “ cine se aseamănă se aduna “ și oricum cocalarii transilvăneni sunt mai primitivi !!!

bai craiovita.. jignesti aiurea... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  20 Septembrie 2022, 18:09

Nu e problema cu insolventa daca vine Contra. Aduce si niste investitori spanioli seriosi, saptamana viitoare toate datoriile or sa fie platite.

Vezi toate comentariile (99)
Comentează