FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

VIDEO Fotbalistul din Superliga testat pozitiv a revenit pe teren aseară: „Nu o să credeți de la ce a pornit totul”

Cosmin Matei +38   FOTO
Cosmin Matei

Articol de , , - Publicat joi, 25 aprilie 2024 09:17 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 09:25

Sepsi - FCSB 2-2. Cosmin Matei, mijlocașul ofensiv al covăsnenilor, a revenit pe teren după o pauză de 7 săptămâni.

Jucătorul de 32 de ani a fost depistat pozitiv la controlul antidoping efectuat la finalul meciului pe care covăsnenii l-au pierdut pe teren propriu, 1-3, cu Universitatea Craiova, pe 4 februarie.

Gigi Becali s-a enervat pe un titular de la FCSB: „Înseamnă că nu vede bine”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat pe un titular de la FCSB: „Înseamnă că nu vede bine”

Avocații fotbalistului au cerut analiza suplimentului presupus a fi fost contaminat la un laborator din Austria, acreditat de WADA, așteptând verdictul. Acesta încă nu a sosit.

Cosmin Matei: „De la un pre-workout a pornit totul”

„Am stat șapte săptămîni, mai am de tras puțin. A fost și este în continuare o perioadă grea pentru mine și familia mea. Am intrat într-o situație fără voia mea, este greu. Este o procedură în desfășurare. Am colaborat cu cei de la ANAD. Sper să se termine această perioadă grea cu bine. Este cel mai greu lucru prin care poate trece un sportiv.

Nu mi-a venit să cred. Am aflat oricum la 10 zile după... Nici acum nu îmi vine să cred că am avut acest ghinion. A fost de la un pre-workout”, a declarat Cosmin Matei la flash-interviu, potrivit digisport.ro.

Pre-workout-ul este un supliment pe bază de cofeină care se consumă înaintea antrenamentului și e menit să sporească energia și concentrarea în timpul efortului fizic.

VIDEO. Cosmin Matei: „Am fost accidentat 7 săptămâni”

Ulterior, la zona mixtă, Cosmin Matei a ironizat perioada în care a lipsit de pe teren: „Am fost accidentat aproape 7 săptămâni, am tras să revin să prind o mică bucată din play-off. Mă bucur că am revenit, îmi doresc să continui pe această linie.

Mă bucur că am susținerea fanilor, a clubului, am avut-o pe deplin. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine”.

El a comentat și remiza cu FCSB: „Este un rezultat bun pentru moral, ținând cont de cele două reprize, cred că este echitabil. Este un punct împotriva campioanei. Ne dorim continuitate, jucăm deschis în fiecare meci, nu băgăm autobaza. Mergem la Cluj să câștigăm cu CFR, așa trebuie abordat fiecare meci. FCSB e o echipă bună, merită titlul în acest sezon”.

Citește și:

Reacția lui Gigi Becali după accidentarea lui Florinel Coman: „Nu mă interesează naționala” » A remarcat un jucător după remiza cu Sepsi: „Așa vreau să fie!”
SEPSI - FCSB 2-2
Reacția lui Gigi Becali după accidentarea lui Florinel Coman: „Nu mă interesează naționala” » A remarcat un jucător după remiza cu Sepsi: „Așa vreau să fie!”
Șansă ratată! Ziua în care FCSB poate lua titlul MATEMATIC » Toate calculele după meciul cu Sepsi
FCSB
Șansă ratată! Ziua în care FCSB poate lua titlul MATEMATIC » Toate calculele după meciul cu Sepsi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close