FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 1-1

Costin Lazăr ştie de ce provincia e pe podium: "Capitala e plină de scandaluri"

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Costin Lazăr (29 de ani) spune că giuleştenii sînt obligaţi să iasă campioni pentru a spăla ruşinea ultimilor ani

- Costin, aţi terminat anul pe locul 4, se putea şi mai bine?
- Cu siguranţă, însă neatenţia se plăteşte. Trebuia să fim mult mai sus în clasament, dar am pierdut puncte importante în nişte partide pe care le-am fi putut cîştiga. Mă refer în special la meciurile pierdute cu Dinamo şi cu Timişoara. Totuşi, e bine şi pe locul 4, încă sîntem în cărţi.

- Pentru titlu sau pentru un loc de Europa League?
- Calificarea într-o cupă europeană este obiectivul nostru, însă eu consider că orice altă clasarea în afară de primul loc ar fi prea puţin pentru Rapid. Să nu uităm că de 3 ani nu am mai luat nici un trofeu, trebuie să redevenim o echipă de top în România. Doar titlul ne-a mai rămas pentru că am ieşit deja din Cupa României.

- Cum îţi explici că provincia a pus stăpînire pe podium?
- E simplu, la Bucureşti e prea multă presiune, prea multă ceartă şi tensiune. La ei, acolo, e mai linişte. Oţelul e cea mai mare surpriză şi chiar sînt curios să văd cît va rezista în fruntea clasamentului. Îi va fi greu în retur.

- În vară îţi expiră contractul cu Rapid, e acesta ultimul tău sezon în Grant?
- Sper că nu. Eu îmi doresc foarte mult să rămîn aici, dar să vedem dacă ne înţelegem. Acum plec în vacanţă, pe care mi-o voi petrece alături de familie, şi probabil că pentru mine decembrie va fi şi luna tratativelor, nu doar a cadourilor.


6,21 e media notelor GSP ale lui Costin Lazăr în acest sezon


"Avem în continuare speranţe la titlu, dar trebuie să fim mai atenţi. Putem recupera diferenţa de 9 puncte dintre noi şi Oţelul"
Costin Lazăr, căpitan Rapid

"Am greşit că am jucat toate partidele la victorie. Dacă ne-am fi mulţumit cu nişte remize, atunci cred că puteam încheia anul 2010 pe podium"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid


Cantonament de 40.000 de euro
Deşi majoritatea echipelor din Liga 1 au ales să se pregătească în Antalya, alb-vişiniii sfidează criza financiară şi vor pleca în cantonament în Spania, la Benidorm, în perioada 24 ianuarie - 9 februarie. Complexul sportiv e situat la 20 de kilometri de Alicante, pe Costa Blanca, iar o cameră dublă în perioada aceea costă 160 de euro. "Deocamdată e linişte din punctul ăsta de vedere, dar să vedem pînă cînd", a spus preşedintele Dinu Gheorghe.

Inbox

- După ce l-a pierdut pe Maftei, transferat la CFR, Şumudică le-a cerut şefilor să facă tot posibilul pentru a-l aduce pe Junior Moraes de la Bistriţa. Giuleştenii vor negocia cu ardelenii în zilele următoare şi sînt gata să pună pe masă un milion de euro.
- Străinii Rapidului au plecat deja din România, reuşind în ultima clipă să-şi schimbe biletele de zbor. Planurile lor au fost date peste cap cînd s-a amînat ultima etapă din acest an. Aceştia au fost anunţaţi să revină la Bucureşti pe 10 ianuarie, cînd e programată reunirea.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează