FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-5

Crăciunescu revine cu noi explicaţii uluitoare: "În prima fază e penalty, în profunzime nu" :)

Crăciunescu a încercat să le ia apărarea lui Colţescu şi Şovre.
Crăciunescu a încercat să le ia apărarea lui Colţescu şi Şovre.

Articol de , - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 01:07

Rapidiştii au reclamat 3 mari greşeli de arbitraj cu CFR, dar Crăciunescu a oferit alte explicaţii originale pentru erorile "fluieraşilor".

Giuleştenii au învins categoric la Cluj şi spun că pe lîngă cele 5 reuşite ar mai fi putut marca de două ori dacă arbitrii acordau penalty la henţul lui Panin şi nu-i anulau un gol lui Herea.

Preşedintele CCA i-a apărat pe Colţescu şi pe Şovre la emisiunea Fotbal Club, de la DigiSport: "Dacă ne uităm la prima fază, pot să spun că e penalty, dar dacă judecăm faza în profunzime, cred că arbitrul a luat decizia corectă. La faza golului anulat e foarte greu de văzut, abia după ce te uiţi la 10 mii de reluări îţi poţi da seama".

VIDEO: Aici ai rezumatul meciului CFR - Rapid 0-5!

Crăciunescu a mai oferit o explicaţie halucinantă la o fază din a doua repriză cînd rapidiştii au cerut cartonaş roşu: Peralta l-a călcat pe Herea, care era căzut pe gazon, însă "centralul" a dat doar "galben": "Nu pot să-mi dau seama cît l-a călcat, cred că poate intra la comportament nesportiv, iar avertisment e suficient".

"Au fost din nou mari greşeli de arbitraj împotriva noastră. Vă rog, domnilor de la CCA, respectaţi Rapidul!" (Constantin Zotta, preşedinte Rapid)

Citeşte şi: VIDEO Crăciunescu despre lovitura de pedeapsă neacordată Rapidului: "Din lateral şi din faţă e penalty, din spate, nimic!"

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Operat pe viu

Alexandru Ioniţă a suferit o intervenţie chirurgicală duminică seară în urma unui furuncul apărut în zona inghinală, dar acum se simte bine şi ieri s-a antrenat la capacitate maximă. Operaţia a fost efectuată pe viu, fără anestezie, iar Alex a explicat momentele prin care a trecut: "Am avut nişte dureri insuportabile, nu puteam nici să merg. Eram în lot pentru meciul cu CFR, sper să primesc şanse şi în continuare. Vreau să arăt că pot mai mult!". Atacantul împrumutat de la Koln are şanse să joace mîine, în returul semifinalei Cupei cu FC Vaslui.

Fete şi copii cu Vaslui
LPF a acceptat dorinţa giuleştenilor şi va permite accesul femeilor şi copiilor sub 14 ani la meciul de mîine, cu Vaslui. Iniţial, alb-vişiniii fuseseră sancţionaţi pentru că au aruncat torţe în teren la derby-ul cu Dinamo şi obligaţi să joace prima partidă de pe teren propriu cu porţile închise. Oficialii rapidişti au făcut imediat cerere după modelul Petrolului din turul campionatului şi LPF a răspuns afirmativ. Rapid porneşte cu avantaj în returul de mîine, după 1-0 în partida tur.

Citește și:

Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Stranieri
Cosmin Contra a semnat » Clubul a făcut anunțul spectaculos pe „Made in Romania”, hitul momentului în fotbal
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Stranieri
Eugen Trică se întoarce! Tehnicianul a semnat primul său contract de „principal” în străinătate
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”
Superliga
Elias Charalambous mai vrea un jucător la FCSB: „Îl cunosc, e bun”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (42)
 •  13 Aprilie 2012, 09:07

Daca si la 5-0 spui ca ai fost furat inseamna ca ori esti nesimtit ,ori fara caracter ori amandoua.Nu-i nimica se vor mai intalni cele doua echipe.Si nu cred ca istoria se va mai repeta. Nu a fost 11 metri .Panin era cu spatele la minge ,in -plus centrarea nu era pe spatiul portii. Lucescu isi continua atitudinea tziganeasca inceputa cu un (doua) meciuri inainte cand a comentat pe larg toate fazele.Aidoma tatalui sau care zicea ca vatmanul e vinovat de accidentul provocat de el.Imi pare rau mi-am schimbat parerea despre fam Lucescu .

spaiky94
spaiky94  •  10 Aprilie 2012, 17:45

Domnul Craciunesc cred ca nu mai stie pe ce lume este...daca nici acesta nu mai este penalty nu stiu ce ar putea fi..lafel si in meciul cu dinamo trebuia sa ii rupa ambele picioare ca sa fie penalty? sau sa moara ala in careu? pt CFR imediat actioneaza arbitri. RUSINE CCA !

tip.dubios
tip.dubios  •  10 Aprilie 2012, 17:01

niste nesimtiti sunt toti de la CCA in frunte cu nesimtitul sef Craciunescu .....ne mint in fata de parca numai ei cunosc acest sport restul ne uitam la fotbal si nu stim cu ce se mananca ...pacat de noi cei care ragusim pe stadioane ptr ca prea isi bat joc de noi

Vezi toate comentariile (42)
Comentează