FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ASTRA 1-1

Craiova a făcut doar 1-1 cu Astra şi a ajuns la minus 11 la adevăr » O durere alb-albastră!

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 22:26

Universitatea a bifat aseară al patrulea meci fără victorie în 2011 şi al nouălea consecutiv în acest campionat

O etapă perfectă pentr u Craiova, în care contracandidatele la evitarea retrogradării pierduseră pe linie, s-a transformat într-un fiasco chiar la capătul propriilor 90 de minute. Universitatea n-a realizat că a întîlnit aseară o echipă neînvinsă în 2011 şi a jucat la fel de prost ca şi în precedentele meciuri.

N-a fost de ajuns nici cadoul oferit de ploieşteni la golul lui Subotici, din minutul 6. Marius Croitoru a avut o intervenţie de gîgă în propriul careu, după care Lucian Goian a căzut în fund şi i-a oferit pe tavă atacantului bosniaco-elveţian primul gol în tricoul Craiovei. Din acel moment, Astra a preluat conducerea jocului, însă Silviu Lung junior l-a blocat pe Miranda (8), după care a evitat în ultimul moment să încaseze un gol de la 40 de metri (15).

A rămas 1-0 şi la pauză doar pentru că norocul a ocrotit-o pe Ştiinţa la faza în care Budescu a centrat şi acelaşi Lung jr. a respins în transversală (34). S-a jucat în careul Craiovei şi în partea a doua, iar ceea ce era inevitabil s-a întîmplat în minutul 70: şutul lui Măţel a fost deviat şi l-a păcălit pe portarul Universităţii. S-a terminat 1-1, Craiova mai iroseşte două puncte la "adevăr", ajunge la minus 11 şi va avea în următoarele două etape meciuri de totul sau nimic cu Sportul şi Pandurii.

5 luni au trecut de la ultimul succes al Universităţii Craiova în Liga 1, 2-1 la Urziceni, cu Unirea, meci disputat pe 1 noiembrie 2010

Ciucă s-a rupt
Fundaşul Mădălin Ciucă s-a accidentat în minutul 5, după ce a încercat să oprească o centrare a unui jucător al Astrei. Fotbalistul a încercat să devieze mingea, dar cînd a aterizat s-a lovit la genunchi. Primul diagnostic este entorsă la genunchi, dar fotbalistul va face investigaţii suplimentare pentru a afla cît de gravă este accidentarea.

Florin Costea huiduit
Florin Costea continuă conflictul cu suporterii. Atacantul oltenilor a fost apostrofat de fani în timpul meciului, iar acesta le-a răspuns nervos prin semne. Costea a fost fluierat de suporteri în momentul schimbării cu Firţulescu. Patronul Mititelu i-a luat apărarea: "L-au înjurat doi fraieri, doi terchea-berchea care nu sînt suporterii Craiovei. Trebuie să avem răbdare cu Florin, pentru că vine după o perioadă grea, are nevoie de meciuri".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc
Stiri extrasport
A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc
Dennis MAN-ia! O armată de scouteri vine să-l vadă din nou azi pe român! „Licitația începe de la 30 de milioane de euro” » Recordul pe care l-ar putea egala
Campionate
Dennis MAN-ia! O armată de scouteri vine să-l vadă din nou azi pe român! „Licitația începe de la 30 de milioane de euro” » Recordul pe care l-ar putea egala
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
osutalei
osutalei  •  21 Martie 2011, 15:38

CU CINE IL INLOCUIM PE MITITELU??? NICI ASOCIAT NU VINE NIMENI!!! PENTRU CA ESTE CRIZA OAMENI BUNI SI NU RSCA NICI UN OM DE AFACERI SA BAGE BANI IN FOTBAL. ....DE CE NU VINE G.POPESCU. CAMATARU , BALACI SA TINA EI ECHIPA? NU SUNT FAN MITITELU , IUBESC UNIVERSITATEA CRAIOVA SI NU MA INTERESEAZA CINE FINANTIAZA ECHIPA ATATA TIMP CAT AVEM PERFORMANTE ! PACAT CA NU AM VANDUT LA TIMP JUCATORII CARE AVEAU COTA BUNA! DACA O SA CASTIG LA 6/49 CEI 8 MIL DE EURO PROMIT CA MA ASOCIEZ CU MITITELU SI O SA BAG 6 MIL LA ECHIPA . ASTA CA UN SPIRIT DE GLUMA!

breitner
breitner  •  21 Martie 2011, 13:22

cu amandoi croncani trebuie sa ai rabdare ca doar asa poti sa te bati la retrogradare an de an !

butch_cassidy
butch_cassidy  •  21 Martie 2011, 05:07
Postat de diss pe 21 Martie 2011, 04:22

Craiova se duce incet dar sigur spre divizia B. Cu un "managment" de calitatea celui asigurat de fostul brutar,Mititelu,nici nu avea alta sansa! Matineele sunt ale voastre dragi olteni!

Sigur se duce Sportul si Urzica ,,Craiova mai are destule sanse sa supravietuiasca dar jocul ei e slab spre foarte slab , lotul subtire iar Mititelu falit !! La vara o sa plece ma multi patrioti locali fie libari de contract sau nu !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează