FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA

Craiova - Astra » Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic. Verdictul lui Ion Crăciunescu

Bosniacul Elvir Koljic (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al partidei dintre Craiova și Astra, dintr-o poziție suspectă de ofsaid.
Bosniacul Elvir Koljic (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al partidei dintre Craiova și Astra, dintr-o poziție suspectă de ofsaid.

Articol de - Publicat duminica, 30 august 2020 18:41 / Actualizat luni, 31 august 2020 12:03

Bosniacul Elvir Koljic (25 de ani) a deschis scorul în minutul 22 al partidei dintre Craiova și Astra, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. 

CS Universitatea Craiova a dominat categoric prima repriză de pe „Ion Oblemenco”. Golul a venit însă dintr-o fază la limită. Nicușor Bancu a pasat ideal către Koljic, din flancul stâng, cu mult efect. Reluările TV ale fazei îl arată însă pe atacantul bosniac înaintea mingii venite de la Bancu. 

Oficiali giurgiuveni au sunat în redacția GSP și au constestat decizia tușierului Vladimir Urzică. Dacă luăm ca punct de reper liniile gazonului din Bănie, vârful pare în afara jocului. 

Craiova - Astra » Oaspeții au acuzat ofsaid la golul lui Koljic. Verdictul lui Ion Crăciunescu
  • Sursă foto: captură Telekom Sport

Este o fază foarte grea. Numai VAR-ul ar putea rezolva astfel de situații. Din ce am văzut eu, Koljic pare puțin în ofsaid

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, pentru GSP.ro

Bogdan Andone: „Evoluția noastră a fost influențată de greșelile de arbitraj”

Craiova, ajutată de arbitri și cu Sepsi

Runda trecută, în victoria 1-0 cu Sepsi Sf. Gheorghe, același Koljic a înscris dintr-o poziție suspectă. Cu câteva minute înainte, Sepsi crede că ar fi meritat un penalty, la duelul dintre Achahbar și Vătăjelu. Covăsnenii au criticat în termeni duri arbitrajul lui Radu Petrescu, pe care l-au acuzat de rea intenție. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

DINAMO. Două transferuri din 3 au căzut! Contra a anunțat cu cine mai discută dintre Țucudean, Manea și Anton

CS U Craiova și Astra Giurgiu, aproape de un schimb de jucători! Negocieri chiar în ziua meciului direct

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (41)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  30 August 2020, 19:17

Cum vine asta pare ? Este offside cat casa. Pana si tusierul este mai departe de linie, exact ca ultimul aparator astral. Ce o tot dam dupa cires? Este offside si cu asta basta.

tandd
tandd  •  30 August 2020, 21:04
Postat de echilibrat pe 30 August 2020, 20:58

Pai tu nu intelegi regulile jocului de fotbal ca sa comentezi. Ofsaidul este tot timpul legat de pozitia aparatorilor in momentul pasei. Uita-te la faza. Daca cei doi de la Astra se opreau din alergat, Bancu si Koljic scapau singur cu portarul Astrei, si tot ofsaid era ? LOL. Tu nu intelegi regula a ceea ce inseamna ofsaid. Faza a fost regulamentara 100 %. Era ofsaid clar doar daca Bancu nu era si el in spatele liniei de fundasi.

deci precum am zis habar nu ai dar claxonezi,pasa lui bancu il poate tine in joc pe koljic DOAR DACA E IN SPATELE LUI desteptaciune,daca koljici e mai in fata lui e offside

univ_craiova1
univ_craiova1  •  30 August 2020, 20:35
Postat de rise pe 30 August 2020, 20:18

Daca se introduce var-ul fc olguta vasilescu nu mai prinde nici top 5. Rar mi-a fost dat sa vad o echipa atat de avantajata de arbitraj. O clona de 2 lei. Un fecesebeu oltenesc.

Pai după 10 15 ani de meciuri pierdute din cauza arbitrajului na se mai întoarce roata! Dacă stau sa caut în trecut avem sute de meciuri din 2004 pana în 2011 pierdute de arbitraj. Lasă vrajeala

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close