FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Craiova caută antrenor: cine e favoritul lui Rotaru + trei variante de lux și o soluție de avarie

FOTO :https://www.facebook.com/UCVOficial/ +25   FOTO
FOTO :https://www.facebook.com/UCVOficial/

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 13:06 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 13:28

Favorit pentru succesiunea lui Bergodi la CS Universitatea Craiova pare să fie Eugen Neagoe, însă Mihai Rotaru are mai multe variante la dispoziție. Inclusiv unele de lux, dacă se hotărăște să bage mâna mai adânc în buzunar.

De vineri seară, de când Cristiano Bergodi și-a anunțat intenția de a demisiona, la Craiova s-a instalat incertitudinea. Tehnicianul a plecat sâmbătă acasă, în Italia, din cauza unor probleme personale, fără să fi avut măcar o discuție „la rece", față în față, cu șefii clubului. Finanțatorul Mihai Rotaru a început însă să prospecteze piața, iar după ce numele lui Daniel Pancu, vehiculat sâmbătă, a ieșit rapid din discuție, favorit a devenit Eugen Neagoe.

„Geană" are mai multe avantaje. A fost jucătorul Universității, este agreat de fani, lucru foarte important în Bănie, și e liber de contract. Aspecte greu de neglijat în plin sezon, când ai nevoie nu doar de un antrenor valoros, ceea ce Neagoe a demonstrat în special la Iași și la Sepsi, ci să și cunoască bine Liga 1 și jucătorii pe care-i va pregăti.

Iordănescu, Rădoi și Rednic, soluții de lux pentru Craiova

Mai sunt și alte nume luate în calcul de Rotaru. Edi Iordănescu, și nu doar pentru că omul de afaceri l-a dorit și în mai, când s-a pus problema înlocuirii lui Corneliu Papură. Fiul fostului selecționer al României n-a semnat deocamdată cu Astra, dorind să fie alături de soția gravidă, și ar putea fi tentat mai degrabă de bătălia la titlu decât de-o echipă cu probleme financiare și de formă, cum sunt acum giurgiuvenii.

Sigur, există și soluții de lux. Mirel Rădoi, acum la națională, în cazul în care după meciurile din noiembrie va considera că nu-și mai vede rostul la lot. Sau Mircea Rednic. „Puriul" e liber de contract din vară, când s-a despărțit de Poli Iași, și a mai antrenat la Craiova, în sezonul 2004-2005. Totul este ca Rotaru să bage mâna mai adânc în pungă.

Mulțescu, soluție  „de avarie"

Înlăturat în vară de la Dinamo pentru a i se face loc lui Contra, Gigi Mulțescu poate fi soluția ieftină și la îndemnă în acest moment. Poreclit „SMURD”, fiindcă a salvat multe formații aflate la ananghie, tehnicianul în vârstă de 68 de ani i-a mai antrenat pe juveți, în sezonul 2016-2017. A bifat 42 de meciuri pe bancă atunci și a realizat o medie de 1,48 puncte pe meci. Campionatul l-a terminat pe 5.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Eu sunt vinovat! Am jucat haotic!”

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Bergodi n-a mai crezut în titlu! Cifrele care arată că meciul cu Chindia a fost cel mai slab al Craiovei din acest sezon

Comentariu de Dan Udrea » De ce Mirel Rădoi e acum varianta perfectă pentru Universitatea Craiova

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (12)
gintonic
gintonic  •  10 Noiembrie 2020, 09:27

Pancu sau Ionut Chirila, daca vrem derby-uri cu Dinamo, pt. evitarea retrogradarii ! :)) PS Pe Bergodi nu l-am inteles, cand nu juca cu Gustavo si a renuntat la el, sau mai nou, cand il tinea rezerva neutilizata pe Mateiu desi echipa scartaia !!

parpalache
parpalache  •  09 Noiembrie 2020, 19:45

Numele astea probabil ca au fost sugerate celor de la GSP de...Oare cine le sugereaza lor aproape tot?Cum cine?Una tatuata rau!Dar sursele noatre ne asigura ca Rotaru tot antrenor italian isi va numi la echipa!

161433625322879
Serban Ion  •  09 Noiembrie 2020, 19:04

Atat timp cat Roaru nu intelege ca trebuie sa aduca un antrenor cu personaliate care sa se impuna in fata jucatorilor cum este Dan Petrescu la Cfr, Craiova o sa ramana o echipa mica din toate punctele de vedere..Jumatate din jucatorii Craiovei trebuie dati afara ca niste masele stricate in frunte cu ivan cel groaznic..Sunt niste petarde expirate..In afara de Neagoe nici unul din antrenorii enumerati nu merita sa antreneze Craiova..Multescu e prea batran din pacate si nu e genul de antrenor independent..Cred ca cea mai buna solutie este revenirea lui Mangia care a dovedit ca are personalitate si atitudine pozitiva dar asta presupune Ca Rotaru sa renunte la Cartu care este de fapt principala piedica a acestei echipe in a deveni cu adevarat o echipa cu spirit de campioana.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează