FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // Sorin Cârțu aprinde derby-ul: „Asta e Steaua, așa cum asta e adevărata Universitatea! Stadionul va fi plin”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 10:42

CS Universitatea Craiova și FCSB se înfruntă în derby-ul toamnei din Liga 1. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, anunță o atmosferă specială.

  • CS Universitatea - FCSB e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

Sorin Cârțu, fost antrenor al ambelor combatante, afirmă că stadionul va fi plin până la refuz la debutul lui Victor Pițurcă. 

Președintele celor de la CS Universitatea e convins că echipele care vor juca duminică sunt autentice, în ciuda faptului că ambele au pierdut în instanță în tentativa de a dovedi că au palmaresul istoric. De asemenea, părerea lui Cârțu e în opoziție cu cea a managerului oltenilor, Victor Pițurcă. Fostul selecționer e un susținător declarat al echipei din L4, pe care o consideră adevărata Steaua. 

„Întotdeauna Steaua - Craiova e un meci special. Orgoliile sunt atât de mari încât starea de spirit nu are cum să fie altfel decât la cote înalte. Astea sunt meciurile care ar trebui să le dea încredere jucătorilor, să pună presiune pe ei într-un mod pozitiv. Duminică mă aştept la un adversar crâncen, dar va da de noi într-o stare de excitaţie maximă. Va ieşi o încleştare pe cinste!

Pentru mine asta este Steaua, aşa cum şi echipa asta e Universitatea. Eu cred că echipa adevărată e aia care joacă la cel mai înalt nivel, în primul eşalon, nu prin cine ştie ce cotloane”, a declarat Cârțu pentru Prosport.

Vezi și:

Gigi Becali, fără emoții înaintea duelului cu Victor Pițurcă: „O să vorbească echipa pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
388320194941153
Cristi Cristi  •  12 Septembrie 2019, 19:19

Pentru ca tot vine vorba de denumire, as dori sa il felicit pe Piturca, zis si "S";"A";"T";"A";"N";"A", pentru ca a ajuns in sfarsit la echipa care ii poarta numele.

1003066416412193
Bugatti Cony  •  12 Septembrie 2019, 17:24

cartu asta oltean simpatic pupincuristtul lui piturca. bn cartu steaua adevarata e in lig 4a si craiova adevarata este cea pe care o reprezinti. dragul meu esti caraghios si chiar simpatic de caraghios. FCSB = unica STEAUA

343852939374610
Florin Craiova  •  12 Septembrie 2019, 16:22

cartu a fost un atacant bun, dar acum e aproape senil. in 2 ani nu mai stie nici cum il chiama si nici la ce echipa a jucat....,parca vad ca zice ca a jucat la clona 2013..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează