FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 2-2

Cristea nu a fost impresionat de forţa fostei sale echipe: "Dinamo e subţire!"

Fotbaliştii de la
Fotbaliştii de la "U" au sărbătorit golurile alături de antrenor

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 01:06

Adrian Cristea nu are remuşcări că şi-a scos foştii colegi din lupta pentru titlu şi spune că oricum "cîinii" nu au lot pentru a cîştiga campionatul.

- Adrian, după atîţia ani în Ştefan cel Mare ai marcat golul ce-o scoate pe Dinamo din lupta pentru titlu, cum te simţi?
- Mă simt bine pentru că mi-am făcut treaba pentru echipa la care joc şi care mă plăteşte. Universitatea Cluj este o echipă curată, am demonstrat că jucăm pe teren fiecare meci şi am plecat cu capul sus de aici. Mulţi aşa-zişi specialişti vorbeau că va fi blat, dar asta e România, ţara în care orice este posibil.

- Te-ai răzbunat cu golul ăsta pentru toate injuriile suporterilor la adresa ta?
- Nu am resentimente faţă de nimeni, chiar îmi pare rău de foştii mei colegi. Eu oricum nu am fost iubit de suporteri în Ştefan cel Mare, iar de huiduit m-or fi huiduit, dar n-aţi văzut ce puţini oameni vin la stadion? Oricum, Dinamo trebuie să schimbe stadionul neapărat, asta nu e arenă de fotbal.

- Crezi că mai are Dinamo vreo şansă la titlu?
- Încă mai pot spera să cîştige campionatul, dar lotul este subţire, se vede cînd lipsesc cîţiva jucători. Cred totuşi că la titlu se bat CFR, Rapid şi Vaslui, ele au prima şansă.

"Discuţiile cu blatul au fost nişte mizerii ordinare. Acum ce mai zic ăştia care vorbeau de blat? Noi jucăm doar pentru noi, le-am dat o mare palmă celor care ne-au acuzat, ar trebui să le fie ruşine" (Mircea Bornescu, portar U Cluj)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:
Platini s-a supărat pe Bonetti
Michel Platini se va întoarce din vară la ŢSKA Sofia, însă aseară relaţia dintre brazilian şi Dario Bonetti s-a rupt definitiv. Sud-americanul a fost introdus în teren în minutul 62, însă a fost schimbat după numai 15 minute de joc de italian, nemulţumit de randamentul acestuia. Platini a ieşit supărat, nu a dat mîna cu Bonetti, şi-a luat bluza de trening, a fluturat-o a lehamite şi s-a dus direct la vestiare, gestul său urmînd să fie sancţionat de club cu amendă de 1.000 de euro.

"Prinţul" i-a ironizat pe fani
Adrian Cristea, unul dintre cei mai înjuraţi fotbalişti care au jucat în Ştefan cel Mare, s-a răzbunat aseară după ce a marcat de 2-2 în minutul 90. "Prinţul" s-a dus spre centrul terenului, a dus degetul la gură şi cu cealaltă mînă a încercuit arena, în semn că le-a închis gura tuturor contestatarilor. Puţinii fani prezenţi pe stadion l-au înjurat şi l-au huiduit pe Cristea pînă la finalul meciului.

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  03 Mai 2012, 10:55

Cateva precizari: -Dinamo a inceput campionatul favorita la locul 11, ca valoare a lotului-spuneau specialistii. -U Cluj avea pretentii la UEFA, cu un lot peste cel al lui DINAMO. -Cateva meciuri - cum ar fi cele 2 meciuri cu Steaua- au aratat respectul avut fata de suporterii clujeni. -Inca in Romania - Dragomir era ocupat cu huliganii- nu exista o clasificare a ocupatiei de jucator de fotbal. In concluzie: Dinamo e pe 4 cu lot de 11, U Cluj pe 7-9 cu lot de Uefa. Ca si in cazul lui Poli Tm, simbolul UCluj este calcat in piciore de conducerea clubului prin acceptarea unui joc penibil la comanda. Explicati-mi de ce primeste un fotbalist ca si A. Cristea un salar peste cel mediu/econo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează