FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

EXCLUSIV FOTO Se întâmplă în Liga 1 » Nu-l știe nimeni ca fotbalist, dar i-a „furat” gloria unui fost campion din Liga 1: „A dat autografe în locul meu!”

Articol de , - Publicat luni, 29 aprilie 2024 16:11 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 17:45

Cristi Munteanu și dublura lui? Nu, este doar fratele fostului portar campion al României, actual președinte interimar la Oțelul Galați. Ionuț, cu opt ani mai tânăr decât „Babicu'”, seamănă leit cu mult mai cunoscutul său frate, iar oficialul dunărenilor a povestit o situație amuzantă

În tribuna oficială la meciul Oțelul - Hermannstadt (2-0), președintele interimar al Consiliului Director al gălățenilor, Cristi Munteanu, a fost însoțit de un bărbat ce-i seamănă leit. Oficialul în vârstă de 49 de ani, fost campion cu Dinamo, a savurat un nou succes al formației sale în compania fratelui său, Ionuț, cu opt ani mai tânăr.

Rebeliune la Dinamo! Iureș în vestiar înaintea meciurilor decisive din lupta pentru salvare
DINAMO
Rebeliune la Dinamo! Iureș în vestiar înaintea meciurilor decisive din lupta pentru salvare

Nu a fost o simplă întâmplare, Ionuț Munteanu fiind văzut frecvent în ultima perioadă la partidele dunărenilor. Cel poreclit "Babicu'" a explicat, amuzat, că nu doar o dată suporterii au făcut confuzie între cei doi, asemănarea la chip derutându-i pe fani în privința lor.

Fratele lui Cristi Munteanu a jucat și el fotbal, dar mijlocaș central

"De multe ori, a dat autografe în locul meu! Serios. Dacă veneau oamenii la el și-i cereau autografe, ce să facă... Ionuț este mai mic cu opt ani decât mine, dar, într-adevăr, suntem ușor de confundat.

Și el a jucat fotbal. A făcut junioratul la Farul și la Oțelul, apoi a evoluat și pentru Astra Giurgiu II. Evolua ca mijlocaș central, era tehnicuț. Apoi, s-a lăsat de fotbal și a plecat în Anglia vreme de 10-12 ani.

Vine la meciurile Oțelului de mai multă vreme, ne poartă noroc din plin", a povestit Cristi Munteanu pentru Gazeta Sporturilor.

Se întâmplă în Liga 1 » Nu-l știe nimeni ca fotbalist, dar i-a „furat” gloria unui fost campion din Liga 1: „A dat autografe în locul meu!”
Ionuț Munteanu (stânga), alături de fratele lui, Cristi Munteanu

7echipe a adunat Cristi Munteanu în carieră: Farul, Dinamo, Progresul, Oțelul, AEK Larnaca, CS Otopeni și Astra

338de meciuri a adunat fostul portar în prima divizie din România, ieșind campion și câștigând Cupa României cu „câinii"

Oțelul Galați a câștigat campionatul pe 15 mai 2011. Acum, pe 15 mai 2024, va juca finala Cupei României

„Babicu'” a urcat cu Oțelul Galați, an de an, din ligile inferioare până pe prima scenă, iar pe 15 mai dunărenii se pregătesc să joace finala Cupei României cu Corvinul Hunedoara. Revelațiile celor două ligi.

"Sper că este un semn de bun augur. Pe 15 mai 2011, Oțelul Galați s-a încoronat campioană a României. Tot pe 15 mai, jucăm la Sibiu finala Cupei României, contra Corvinului. Și atunci, și acum, numitor comun a fost și este Dorinel Munteanu", a mai comentat Cristi Munteanu.

+17 FOTO

La finalul partidei dintre dunăreni și Hermannstadt, scor 2-0, Dorinel Munteanu, Cristi Sârghi și Laurențiu Iorga și-au adus copiii pe gazon, nepoțica în cazul antrenorului, și au sărbătorit împreună perioada fastă a echipei.

4selecții a adunat Cristi Munteanu pentru echipa națională

VIDEO DINAMO - FC VOLUNTARI 1-1. Kopic, pesimist la conferința de presă, după un nou pas greșit al ”câinilor”: „Da, ar fi un miracol sa ne salvăm!”

CITEȘTE ȘI:

Vine fuziunea? Ionuț Lupescu, luare de poziții în dezbaterea celor trei Dinamo: „Pe ei nu-i ia nimeni în serios! Celelalte să devină una singură”
DINAMO
Vine fuziunea? Ionuț Lupescu, luare de poziții în dezbaterea celor trei Dinamo: „Pe ei nu-i ia nimeni în serios! Celelalte să devină una singură”
„Înnebunesc de nervi!” » Golgheterul din anii '90 crede că retrogradarea ar fi sfârșitul pentru Dinamo: „Se fac alte echipe, poate te mai ajută ministerul”
DINAMO
„Înnebunesc de nervi!” » Golgheterul din anii '90 crede că retrogradarea ar fi sfârșitul pentru Dinamo: „Se fac alte echipe, poate te mai ajută ministerul”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează