FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cristiano Bergodi s-a enervat la conferință: „Nici n-am numărul lui!”

Articol de , - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 13:49 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 15:39

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a comentat, în conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi, informațiile potrivit cărora Andrea Compagno (27 de ani), atacant intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB, ar fi dorit în Giulești. Italianul s-a enervat și s-a arătat deranjat de zvonuri.

  • Sepsi - Rapid se joacă vineri, 10 noiembrie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Miercuri, în studioul GSP Live, jurnalistul Decebal Rădulescu a declarat că antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, ar fi purtat discuții cu Andrea Compagno, vârful de la FCSB, pentru a-i propune conaționalului lui să vină în Giulești. 

Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”
FCSB - FCU CRAIOVA
Cu 3 zile înaintea meciului, Becali a început războiul: „Mititelu nu m-a bătut niciodată și nu o va face nici acum. Știți de ce?”

În conferința de presă de joi, dinaintea meciului cu Sepsi, Cristiano Bergodi a infirmat categoric această variantă. 

VIDEO. Cristiano Bergodi neagă că ar fi luat legătura cu Andrea Compagno pentru a-l aduce la Rapid: „N-am numărul lui!”

„Nu-l știam pe Compagno până să vină în România. El a jucat numai în ligile inferioare în ItaliaL-am văzut la Craiova (n.r. - la FCU). Faptul că s-a scris că noi îl vrem e o prostie. Mai bine ne sunau și pe noi și ne întrebau.

N-am numărul lui Compagno, nu l-am sunat niciodată după meci. Am respect pentru jurnaliști, dar cel care a scris că l-aș fi sunat a greșit. Nici măcar n-am vorbit după meci. 

Îl apreciez pe el ca pe alți mulți jucători, dar nu l-am sunat. Pe viitor poate vom lucra, dar acum suntem bine cu Tsoumou", a zis Bergodi la conferința de presă. 

Citește și: 

Cristiano Bergodi anunță că noul transfer al Rapidului e în lot pentru meciul cu Sepsi: „Nu cred că am făcut o prostie când l-am adus”

Premieră la FCSB: Becali e obligat să-l folosească pe fotbalistul de care voia să scape!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  09 Noiembrie 2023, 18:38

Bazat Bergodi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează